Reklama

recenze
ubytování

Aprica (1160 – 2300 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Roman
    pro Marka
    09.02.2017 - 18:26
     

    Ahoj Marku,
    koukal jsem právě na počasí a vypadá to, že budeme mít kliku . Opravdu má být celý týden azuro. Sníh napadl ,zítra ještě malinko přibude a pak už jen sluníčko. Tak to má být.
    Pojedeme také přes GaPa, tak snad to bude OK , i když s nějakou tou zácpou asi musíme počítat. Ve Svatém Mořici je MS v lyžování a v sobotu se jede sjezd.
    Přeji také pohodovou cestu a nashle v Aprice. Až po cestě uvidíš zeleného Transportéra a bílý Superb , tak jsme to mi:-)
    Ahoj Roman

  • Marek
    pro Romana
    09.02.2017 - 12:42
     

    Ahoj Romane. Tak nam nasnezilo a zitra by jeste neco melo napadnout a pak uz by melo byt jen slunicko - vypada to ze pocasi nam vyjde uzasne :-) Rozhodl jsem se ze take pojedu pres GaPa, za zkousku nic nedam. Tak preji klidnou cestu a v sobotu v Aprice ahoj :-)

  • Zdenka
    spolucestující do Apricy
    04.02.2017 - 13:15
     

    Zdravím,hledám jedno volné místo v autě do Apricy - lyžování od 7.3. do 11.3.2017
    Zdenka

  • Dana
    Výhodné ubytování i se skipasem na 6 dní
    01.02.2017 - 16:05
     

    Zdravím všechny uvolnil se mi apartmán Bilo 4 pro 4 osoby od 11.-18.2.17 a dva apartmány od 4.-11.3.17 Trilo 6 pro 6 osob, celkem pro 12 osob. Kdyby jste měl někdo zájem, tak pište na email nebo volejte na mobil uvedený na stránkách viz níže. Výhodné ceny. Hezký den všem a spousty sněhu a sluníčka přeji.
    http://www.levne-lyzovani-v-italii.cz/

  • BB
    Perfektní lyžovačka na sluníčku
    31.01.2017 - 20:47
     

    Zdravím všechny, my jsme se vraceli v pátek 27.1.2017 a v Aprice to bylo super, permanentní sluníčko. Potvrzuji informaci o kvalitně upravených sjezdovkách ve všech výškách v rámci možností. Dojížděli jsme až dolů k hotelu, bydleli jsme v Derby kousek od kabinky Palabione. Samozřejmě je to tvrdší, občas nějaká ta ledová plotna. Takže budoucím návštěvníkům přeji čerstvý prašánek!

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

sedm - sedm = ?
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Harrachov je půvabné městečko ležící v západním cípu Krkonoš v širokém údolí řeky Mumlavy ze všech stran obklopeno horami. Původní ves Dorfl založena v 17. století a začá...
Lyžování ve výškách: 650 - 1022 m.n.m
Délka sjezdovek: 7 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %25 %50 %25 %