Reklama

recenze
ubytování

Aprica (1160 – 2300 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Marek
    pro Romana
    09.02.2017 - 12:42
     

    Ahoj Romane. Tak nam nasnezilo a zitra by jeste neco melo napadnout a pak uz by melo byt jen slunicko - vypada to ze pocasi nam vyjde uzasne :-) Rozhodl jsem se ze take pojedu pres GaPa, za zkousku nic nedam. Tak preji klidnou cestu a v sobotu v Aprice ahoj :-)

  • Zdenka
    spolucestující do Apricy
    04.02.2017 - 13:15
     

    Zdravím,hledám jedno volné místo v autě do Apricy - lyžování od 7.3. do 11.3.2017
    Zdenka

  • Dana
    Výhodné ubytování i se skipasem na 6 dní
    01.02.2017 - 16:05
     

    Zdravím všechny uvolnil se mi apartmán Bilo 4 pro 4 osoby od 11.-18.2.17 a dva apartmány od 4.-11.3.17 Trilo 6 pro 6 osob, celkem pro 12 osob. Kdyby jste měl někdo zájem, tak pište na email nebo volejte na mobil uvedený na stránkách viz níže. Výhodné ceny. Hezký den všem a spousty sněhu a sluníčka přeji.
    http://www.levne-lyzovani-v-italii.cz/

  • BB
    Perfektní lyžovačka na sluníčku
    31.01.2017 - 20:47
     

    Zdravím všechny, my jsme se vraceli v pátek 27.1.2017 a v Aprice to bylo super, permanentní sluníčko. Potvrzuji informaci o kvalitně upravených sjezdovkách ve všech výškách v rámci možností. Dojížděli jsme až dolů k hotelu, bydleli jsme v Derby kousek od kabinky Palabione. Samozřejmě je to tvrdší, občas nějaká ta ledová plotna. Takže budoucím návštěvníkům přeji čerstvý prašánek!

  • Hanka
    sněhová situace ve středisku
    31.01.2017 - 13:24
     

    Dobrý den všem, z Apricy jsme se vrátili v sobotu 28.1.2017 a lyžování bylo super. Sice není přírodní sníh, ale sjezdovky mají perfektně vysněžené. Na Magnoltě bylo méně sněhu, a odpoledne byly sjezdovky místy namrzlé, ale dopolední lyžování nemělo chybu. A má připadnout sníh, tak myslím že to bude v pohodě. Užijte si Apricu :-)!

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

pět + šest = ?
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Benecko - domovské středisko Šárky Záhrobské - je nejvýše položená obec v západních Krkonoších, rozkládající se na jižním svahu hory Žalý (1.035 m n.m.). Je tvořena osmi ...
Lyžování ve výškách: 610 - 970 m.n.m
Délka sjezdovek: 4 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %50 %50 %0 %