Reklama

recenze
ubytování

Chamonix Les Grands Montets (1235 – 3300 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • schmiedt
    bus v Chamnix
    31.12.2011 - 20:48

    Pepo,ukazu ti Chamonix a nebudes nikam jinam jezdit,v buse budes maximalne 10 min a je tam i vlacek,to sis nevsiml?

  • Petr
    otázka propojenosti na lyžích
    20.12.2011 - 10:32

    Pepo, myslím že pleteš dvě věci dohromady. Tignes je přeplněná továrna na lyžování, kdežto Chamonix je lyžování v samé podstatě !!! Sjezd z Vallé Blanche nemá v Evropě konkurenci. To že nejsou sjezdovky kolem Chamonix lyžařsky propojené má obrovskou výhodu - lyžaři lačnící po masovém továrním ježdění a la Tignes, do Chamonix nejezdí. Tudíž je tam i v plné sezoně celkem prázdno. A ti co jedou za ryzím lyžováním, tam nacházejí ráj....

  • Pepa
    schmiedt jiři
    27.11.2011 - 08:00

    Jiří , myslím nepropojenost na lyžích , ne autobusem , tím se dostaneš kamkoli , to máš pravdu. Myslím , že pobyt na horách není o ježdění autobusem. Doporučuji Ti zajet do Tignes a změníš okamžitě názor. Jednoduchá volba , v březnu se vracím opět do Tignes.

  • Pavla
    Vallé Blanche sjezd
    04.11.2011 - 10:54

    V Chamonix mě uchvátil sjezd údolím Vallé Blanche po ledovci.Jinak lyžování si užijete v jiných střediscích víc.Modré nebe a 18km dlouhý sjezd vás dostane,Trochu krkolomný je sestup na ledovec a potom na konci zase výstup k lanovce.
    Ale jinak nádhera,nádhera.....

  • schmiedt jiri
    nesmysl
    31.03.2011 - 08:29

    Pepo,co to povidas o nepropojenosti stredisek v Chamonix,kde jsi byl? Ski bus jede kazdych 5 minut a od le Tour az do Les Louches je to propojene fantasticky.

  • Josíf
    Chamonix
    30.01.2011 - 17:21

    schmiedt jiri

    pošlite kontakt, hledám partu do Francie

    jore@centrum.cz

  • schmiedt jiri
    Chamonix
    25.01.2011 - 09:41

    Mam ubytovani Montroc,asi 1km nad Argantiere,jezdim tam jiz 20 let a je to super,ubytovani za stejne penize jako v Krkonosich,auto si necham u pensionu,a jezdim skibusem,ktery ma zastavku pred domem.A tak kazdy den jsem jinde, Le Tour, Grands Montes, Flegere,Brevente a nakonec si vyjedu na Midi a volne sjedu do Chamonix-27 km volne.
    Pojedte se mnou a uvidite tu paradu

  • Pepa
    celkově
    23.05.2010 - 08:00

    Byl jsem letos v Chamonix a řeknu vám, že jsem byl těžce zklamán. Když přejdu počasí, které bylo špatné, tak obrovské mínus vidím v nepropojenosti jednotlivých středisek. A proto káždý den jsem musel pochodovat v lyžákach na autobus a v momentě se jet podívat jinam a opět čekat na autobus, prostě nikdy více. Mohu porovnat Chamonix - Tignes, Val d´Isere a volba je jasná , Tignes je jednoznačně lepší!! Naprostá propojenost a minimální chůze a ježdění autobusem. A proto říkám - Šamonice - nikdy více!!!

  • KENA
    PARKOVÁNÍ
    20.01.2010 - 09:48

    SJEZDOVKY NIC MOC ALE VOLNÝ TERÉNY SUPER

  • KENA
    PARKOVANÍ
    20.01.2010 - 09:35

    ZÁLEŽÍ KDE JSTE UBYTOVANÝ A KDE CHCETE LYŽOVAT ALE URČITE SKIBUSEM BUDETE JEZDIT JSOU TAM TŘI STŘEDISKA NEPROPOJENÝ POUZE SKIBUSEM PAK MOŽNOST JEZDIT VOLNÝM TERENEM A TO JE LANOVKA I BEZ SKIBUSU SKIBUS JE VĚTŠINOU NACPANÝ ALE JEZDÍ DOCELA ČASTO

  • Pepa
    parkování , lyžování
    17.01.2010 - 19:54

    Děkuji za odpověď o parkování! A co lyžování, jak to vypadá? Je třeba hodně jezdit skibusem?

  • kena
    parkovaní
    17.01.2010 - 14:48

    u penzionu jsou placená stání na silnici, ale dá se zaparkovat i zadarmo o kus dál na parkovištích nebo v boční uličce

  • Pepa
    parkování
    17.01.2010 - 07:32

    Jak je to s parkováním v Chamonix? Jsou tam placená odstavná parkoviště , nebo si lze nechat auto u hotelu , či chaty?

  • dada
    dada
    14.01.2010 - 08:31

    je to tam fakt sauper...

  • Petra
    Chamonix
    21.01.2005 - 08:17

    Ahojky, v Chamonix jsme byli v létě a natolik nás okouzlilo, že tam dnes odjíždíme lyžovat:)) Za týden Vám napíšu své zážitky. Ale už teď mohu doporučit letní túry po hřebenech hor s výhledem na Mont Blanc. Je to báječné.
    Mějte se krásně, Petra

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

? + dva = šest
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Tre Valli, neboli Tři údolí, svým názvem jistě připomene své známější francouzské jmenovce. Areál leží 45 km východně od Bolzana. Tre Valli sice sousedí se (světo)známými...
Lyžování ve výškách: 1190 - 2515 m.n.m
Délka sjezdovek: 73 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %55 %34 %11 %