Reklama

recenze
ubytování

Chamonix Les Grands Montets (1235 – 3300 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • schmiedt
    bus v Chamnix
    31.12.2011 - 20:48

    Pepo,ukazu ti Chamonix a nebudes nikam jinam jezdit,v buse budes maximalne 10 min a je tam i vlacek,to sis nevsiml?

  • Petr
    otázka propojenosti na lyžích
    20.12.2011 - 10:32

    Pepo, myslím že pleteš dvě věci dohromady. Tignes je přeplněná továrna na lyžování, kdežto Chamonix je lyžování v samé podstatě !!! Sjezd z Vallé Blanche nemá v Evropě konkurenci. To že nejsou sjezdovky kolem Chamonix lyžařsky propojené má obrovskou výhodu - lyžaři lačnící po masovém továrním ježdění a la Tignes, do Chamonix nejezdí. Tudíž je tam i v plné sezoně celkem prázdno. A ti co jedou za ryzím lyžováním, tam nacházejí ráj....

  • Pepa
    schmiedt jiři
    27.11.2011 - 08:00

    Jiří , myslím nepropojenost na lyžích , ne autobusem , tím se dostaneš kamkoli , to máš pravdu. Myslím , že pobyt na horách není o ježdění autobusem. Doporučuji Ti zajet do Tignes a změníš okamžitě názor. Jednoduchá volba , v březnu se vracím opět do Tignes.

  • Pavla
    Vallé Blanche sjezd
    04.11.2011 - 10:54

    V Chamonix mě uchvátil sjezd údolím Vallé Blanche po ledovci.Jinak lyžování si užijete v jiných střediscích víc.Modré nebe a 18km dlouhý sjezd vás dostane,Trochu krkolomný je sestup na ledovec a potom na konci zase výstup k lanovce.
    Ale jinak nádhera,nádhera.....

  • schmiedt jiri
    nesmysl
    31.03.2011 - 08:29

    Pepo,co to povidas o nepropojenosti stredisek v Chamonix,kde jsi byl? Ski bus jede kazdych 5 minut a od le Tour az do Les Louches je to propojene fantasticky.

  • schmiedt jiri
    Chamonix
    25.01.2011 - 09:41

    Mam ubytovani Montroc,asi 1km nad Argantiere,jezdim tam jiz 20 let a je to super,ubytovani za stejne penize jako v Krkonosich,auto si necham u pensionu,a jezdim skibusem,ktery ma zastavku pred domem.A tak kazdy den jsem jinde, Le Tour, Grands Montes, Flegere,Brevente a nakonec si vyjedu na Midi a volne sjedu do Chamonix-27 km volne.
    Pojedte se mnou a uvidite tu paradu

  • Pepa
    celkově
    23.05.2010 - 08:00

    Byl jsem letos v Chamonix a řeknu vám, že jsem byl těžce zklamán. Když přejdu počasí, které bylo špatné, tak obrovské mínus vidím v nepropojenosti jednotlivých středisek. A proto káždý den jsem musel pochodovat v lyžákach na autobus a v momentě se jet podívat jinam a opět čekat na autobus, prostě nikdy více. Mohu porovnat Chamonix - Tignes, Val d´Isere a volba je jasná , Tignes je jednoznačně lepší!! Naprostá propojenost a minimální chůze a ježdění autobusem. A proto říkám - Šamonice - nikdy více!!!

  • KENA
    PARKOVÁNÍ
    20.01.2010 - 09:48

    SJEZDOVKY NIC MOC ALE VOLNÝ TERÉNY SUPER

  • KENA
    PARKOVANÍ
    20.01.2010 - 09:35

    ZÁLEŽÍ KDE JSTE UBYTOVANÝ A KDE CHCETE LYŽOVAT ALE URČITE SKIBUSEM BUDETE JEZDIT JSOU TAM TŘI STŘEDISKA NEPROPOJENÝ POUZE SKIBUSEM PAK MOŽNOST JEZDIT VOLNÝM TERENEM A TO JE LANOVKA I BEZ SKIBUSU SKIBUS JE VĚTŠINOU NACPANÝ ALE JEZDÍ DOCELA ČASTO

  • Pepa
    parkování , lyžování
    17.01.2010 - 19:54

    Děkuji za odpověď o parkování! A co lyžování, jak to vypadá? Je třeba hodně jezdit skibusem?

  • kena
    parkovaní
    17.01.2010 - 14:48

    u penzionu jsou placená stání na silnici, ale dá se zaparkovat i zadarmo o kus dál na parkovištích nebo v boční uličce

  • Pepa
    parkování
    17.01.2010 - 07:32

    Jak je to s parkováním v Chamonix? Jsou tam placená odstavná parkoviště , nebo si lze nechat auto u hotelu , či chaty?

  • dada
    dada
    14.01.2010 - 08:31

    je to tam fakt sauper...

  • Petra
    Chamonix
    21.01.2005 - 08:17

    Ahojky, v Chamonix jsme byli v létě a natolik nás okouzlilo, že tam dnes odjíždíme lyžovat:)) Za týden Vám napíšu své zážitky. Ale už teď mohu doporučit letní túry po hřebenech hor s výhledem na Mont Blanc. Je to báječné.
    Mějte se krásně, Petra

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

? + jedna = deset
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Arabba leží v srdci Dolomit na jihovýchodním okraji masivu Sellagruppe. Díky propojení (tzv. "Sella Ronda") několika středisek ležících kolem Sellagrupe sousedí Arraba s ...
Lyžování ve výškách: 1450 - 2600 m.n.m
Délka sjezdovek: 57 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %35 %51 %14 %