Reklama

recenze
ubytování

Val di Fiemme Cavalese Alpe Cermis (860 – 2267 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Heli
    Sluníčko
    03.03.2018 - 17:28

    Jedeme za týden úplně poprvé do Val di Fiemme, dosud jsme jezdili pouze do Rakouska, ale vzhledem ke špatným zkušenostem s počasím v Rakousku jsme zvolil březnový termín Itálii. Podle předpovědi má být nic moc počasí, tak doufám, že to nebude tak hrozný a lyžovačku si pořádně užijeme. Jedeme už skoro s dospělýma dětma, takže dovolená bude stát ranec ....

  • Ivan
    Alpe Cermis
    06.11.2017 - 13:05

    I letos se chystáme na lyžovačku na naší oblíbenou Alpe Cermis, tak doufáme, že nám bude přát počasí.

  • Skypi
    skipas - skiline.cc
    17.04.2017 - 13:59

    Na "skiline.cc" je potřeba se zaregistrovat, potom vybrat ski resort South Tyrol a konkrétní středisko Obereggen Center Latemar. Ostatní střediska oblasti Fiemme tam nejsou.

  • Lucka
    skipas
    05.04.2017 - 20:01

    Díky za odkaz,ale moc mi nepomohl.Myslela jsem spíš přímý odkaz na Fiemme.Ale přesto díky

  • Skypi
    pro Lucku
    31.03.2017 - 20:30

    Odkaz na stránku na spočítání ujetých km ve středisku Ski Center Latemar je:

    www.skiline.cc

    ;-)

  • Lucka
    skipas
    19.03.2017 - 08:45

    Nevíte někdo odkaz na spočítání ujetých km podle skipasu?Jinak tento týden super počasí i lyžovačka.

  • IvaMraz
    Val di Fiemme
    08.03.2017 - 16:34

    Zdravím, taky už nechci jinam!! Byli jsme třetím rokem a neměnili bychom. Krajina je pro lyžování naprosto perfektní. Doporučovala bych dobře si rozmyslet, kde budete ubytovaní - nejrozsáhlejší nabídku hotelů jsem našla zde http://www.visitfiemme.it/cs/winter/ubytovani-val-di-fiemme

  • Tony
    Hraniční kontroly?
    18.03.2016 - 14:41

    Nevíte někdo, zda jsou na cestě do Innsbrucku hraniční kontroly na přechodu Rakousko - Německo a opět do Rakouska?
    Díky

  • Olda
    střediska
    11.03.2016 - 15:11

    Od 1. do 5.3. jsem lyžoval v oblasti Val di Fiemme. Jezdili jsme na sjezdovkách v Cavalese, Alpe Cemis, Alpe Lusia, Obernger. Všude dostatek sněhu, sjezdovky upravení. 5.3. padal od rána sníh a za 5 hod. napadalo v oblasti Cavalese a možná i vedle asi 60 cm sněhu. To se už jezdilo hůř, ale stejně to byla paráda. 3 dny bylo azuro a to byla pohádka. Sníh padal i odpoledne a do metru nového sněhu do rána moc nechybělo.
    Vřele dororučuji. Jet v kuse půl hodina na lyžích je prostě paráda.

  • Vokálka
    Super lyžování
    28.03.2014 - 22:58

    Dnes jsme se vrátili z Cavalese/Alpe Cermis,Moena,Pampeago/ - lyžování i v březnu výborné, napadl totiž v neděli nový sníh a sluníčko také celkem bylo alespoň dopoledne.Sněhu je tam hodně, že nám připadalo, že tam bude ještě v květnu.

  • Tony
    Cermis
    16.03.2014 - 19:14

    Byl jsem týden v Cavalese (již devátým rokem!). Lyžování parádní, celý týden "azuro". Poněkud se zhoršily služby na Cermisu - Eurotel a Sporting - drzí, sprostí "číšníci", kradou jako stánkaři na pouti, lehátka za 2 Eura... Kde je ta dřívější ochota, péče o hosta. asi je tam už hodně lidí. ale lyžování parádní...

  • Milde
    Lanovka na Latemar
    13.03.2014 - 08:07

    Lanovka na Latemar a Oberegen z Predazza nejede(údajně se z důvodu přetíženosti se hnuly sloupy).Tuto sezonu už nepojede,tak je potřeba jet do Pampeaga.Pozor,je tam malé parkoviště,tak je potřeba vyjet dřív.Jinak sněhu dostatek,odpoledne to sice trochu teče,ale i tak skvělý,celý týden azuro.

  • Harry
    Běžky
    08.03.2014 - 21:43

    Díky,odjíždím zítra tak uvidíme.
    Asi bude lepší varianta Passo Lavaze.

  • Aleš
    běžky
    08.03.2014 - 19:33

    Ono také záleží na tom, kdy jedete. Stadion v Lagu di Tesero leží dost nízko a možná budou přijatelné jen trasy na Passu Lavaze. Parkování je zdarma, použití stop se platí.

  • Harry
    Běžky
    07.03.2014 - 20:31

    Díky za info.Počítal jsem, že děti vypustím v Predazzu na sjezdovku a sám s manželkou si půjdeme zkusit stopu.
    A co Passo Lavaze?

  • Milde
    běžky
    07.03.2014 - 16:40

    Na běžky je dobrý parkovat v Teseru,je to přímo u stadionu,kde bylo mistrovství.Nebo v Cavalese na Alpe de Cermis,přejít most a vlevo za mostem začínají běžecké stopy.

  • Harry
    Běžky
    06.03.2014 - 19:22

    Dobrý den,
    chtěl bych poradit, kde je nejlepší zaparkovat při běžkaření v tomto středisku?

    Dík

  • Milde
    pro Katku
    18.02.2014 - 10:12

    Bellamonte bude asi to nejlepší,jezdíme sem vždy první den na rozlyžování,ale je potřeba se podívat na web,rozdíl v počasí mezi Cavalese a Bellamonte je někdy dost velký.

  • KatkaV
    Bruno, Milde
    17.02.2014 - 18:27

    Moc děkuju, jdu si to poznamenat... já opravdu radši ty plytší :-D

  • Bruno
    pro Katku
    17.02.2014 - 11:02

    Ahoj ,pro Vás by bylo nejlepší asi Belamonte.Byl jsem tam vloni se ženou a ta si libovala.Stojí to za to. Ať vám to vyjde.Bruno

  • Soňa
    Ski
    16.02.2014 - 21:35

    Vřele doporučuji jedu už po třetí a jinam se mi ani nechce

  • Milde
    to Katka
    14.02.2014 - 18:01

    Po cestě do Oberegenu je jako první Cavalese,Alpe Cermis,kde spodní část má krásnou modrou sjezdovku pro děti a parkuje se u silnice.Na Latemaru a Oberegenu jsou sjezdovky trošičku náročnější,ale určitě si vyberete.Parkujeme většinou v Predazzu u můstků,je tam větší parkoviště než v Pampeagu.Jen je trošku delší cesta kabinou.Doporučuji jet o kousek dál na Bellamonte,kde jsou nádherné modré sjezdovky,děcka se zde určitě vyřádí.Na druhé straně kopce jsou zase náročnější černé a červené,ale je to parádní svezení.Samozřejmě vše záleží i na počasí.Já jedu 8.3.,snad počasí vyjde,zatím nás za těch 12 let nezklamalo.

  • KatkaV
    Lyžování Oberegen
    12.02.2014 - 14:38

    Dobrý den, zajímá mě kde najdu více odkazů na lyžařské středisko v Oberegen? Jelikož jsme zatím nikdy v Itálii na lyžích nebyli, potřebujeme načerpat nějaké informace... Chystáme se na týdenní návštěvu našich známých, kteří bydlí v Bolzanu a uvažujeme, že bychom třeba dva-tři dny strávili lyžováním. Z Bolzana už to není daleko, zajímá nás kde najdeme info o parkování, kam přesně a nejlépe zajet - máme dvě děti 7 a 9 let, z nichž jedno lyžuje velmi dobře, druhé je začátečník, takže tratě asi spíš "vyhlídkového" rázu. díky moc předem za info.

  • Lujza
    Počasí
    03.02.2014 - 20:55

    Zdravíme vás z Chcal di Fiemme a Chcavalese... Upozorňujeme: pláštěnky, deštníky, koupací čepice nutné, šnorchly a ploutve nadstandard. Gumáky nejen pro olympioniky... Mazec.

  • Milan
    lyžování ve středisku VdF
    31.01.2014 - 15:17

    Ahoj Romane, díky za zcela vyčerpávající hodnocení střediska a ten typ na dobré hospůdky to je již taková třešnička na dortu Milan

  • Roman
    lyzovani Val di Fiemme
    31.01.2014 - 14:09

    2Milan: Lyzovani je super, je to jedno z nej stredisek v Italii ne-li uplne nejlepsi! Co se tyce sjezdovek, tak bych ho zaradil uplne na prvni misto. Vyska snehu? Koukam na webcameru a tolik snehu jsem ve Val di Fiemme nezazil. Neni to uplne stredisko pro freeride, protoze vetsinou mimo sjezdovku moc snehu neni, ale i tak byly sjezdovky vzdy super upraveny. A tedka toho snehu? Jenom doufat v slunicko:)
    Tip na sjezdovky: Dopoledne je super pista, ktera konci u kabinka z PRedazza, sjezdovky na Obereggenu jsou dobry. Celkove Ski Center Latemar. Pak Alpe Cermis a sjezd az do Cavalese. Hospudka pekna na lanovce vedle oberegenu,pod skalou rozdvojeny cerveny a hospudka u spoje, urcite najdete :) Pekne lyzovani!

  • Milan
    lyžování ve středisku a sněhové podmínky
    27.01.2014 - 13:57

    Ahoj všichni, od 22.2.2014 jedeme na týden do VdF. Chtěl bych se zeptat na současné sněhové podmínky- uvádějí sice nahoře 100cm sněhu, ale z veb. kamer to tak nevypadá!? Dále bych chtěl poprosit o Váš názor na nejlepší pisty v jednotlivých střediscích. Až se vrátíme, tak napíšu naši recenzi. Díky

  • Steffany
    Alpe Cermis
    20.01.2014 - 10:26

    Ahoooj, má někdo prosím aktuální info jak počasí, jak sjezdovky atd. ? Jedeme v sobotu :-) Případně typy kde se dobře jí? ;-) - Alpe Cermis, Obereggen

  • Markéta
    Skipas - Jirka
    10.01.2014 - 11:07

    Jirko, za osmileté dítě byste ještě platit neměli.

  • jirka
    Skipas
    09.12.2013 - 00:13

    Dobrý den,
    má někdo nějaký tip jak se dá ušetřit na skipase, chtěli bychom lyžovat aspoň 5 dni. Jedná se o 2 dospělé + 1 8 leté dítě.

    díky

  • Jany UH
    Residence Gloria (Varena) - zkušenost a rady
    29.12.2012 - 16:18

    Zdravím všechny lyžaře...máte prosím někdo zkušenost s ubytováním v Residenci Gloria, konkrétně v pokojích trilo 6?
    Vybavenost kuchyňky, výše kauce atd...

    Děkuji za jakoukoliv radu.

  • Josef
    super
    28.12.2012 - 14:29

    Jsme byli v Cavalese předvánoční týden 2012, super lyžování, jezdilo skoro vše, málo lidí, z toho polovina češi. V okolí další střediska, třeba Sella Ronda. Oproti loňsku všeobecné mírné zdražení 10-15%. Mimo sjezdovky sněhu moc nebylo. V permici bazén a bruslení.

  • Marky
    Val Di Fiemme
    31.03.2012 - 19:11

    Dneska jsme se vratili z Val Di Fiemme a je tam pres 20 stupnu, nadherne teplo. Snehu uz moc na sjezdovkach neni ale jeste se lyzovalo krasne a navic bylo teple pocasi. Po obede uz byl snih mokry a tezky takze urcite si privstat :-)

  • máca
    lyžování Val di Fiemme
    11.03.2012 - 13:04

    Tak jsem se včera vrátil z Val di Fiemme, a spokojenost jako vždy. Typické jarní lyžování, je třeba vyrazit ráno dříve a zažít lyžování na upravených tvrdých sjezdovkách. Počasí tak napůl, nejdřív sníh a mlha, pak tři dny azuro.

  • adam
    des alpes
    06.03.2012 - 16:10

    To Romana,hotel je na dobré urovni,apartmány prostorné ,kuchyňka v poho(lednička,microvlnka,talířu hrnků,dost)letos tam jedem už po čtvrté v ceně je sauna,vířivka(je lepší si ji rezervovat),bazén-pro vlasáče nutná koup.čepka.Dvě parkoviště před a za hotelem ,dva výtahy ,myslím že budeš spokojena jo a to hkavní fantastické sjezdovky!:o)
    měj se adam

  • Romana
    Val di Fiemme
    06.03.2012 - 12:23

    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s ubytováním v aparthotelu Des Alpes v Cavalese?

  • Zdeněk
    Val di Fiemme
    04.03.2012 - 16:44

    Včera jsme přijeli celej týden sluníčko dole kolem 20 stupnu nahoře ráno zmrzlo kolem poledne kolem 10 sjezdovky na Alpe Cermis výborně udržované i za takoveho tepla

  • Karel
    Týden ve Val di Fiemme
    22.02.2012 - 02:27

    Stejně jako Pavel jsme byli v týdnu 11-18.2. ve V.d.F. Krom Ne 12.2. byl zbytek slunečný, jen ve Čt se silnějším větrem, při kterém byly některé lanovky po určitou dobu odstaveny. Přes malé množství sněhu v oblasti, byly sjezdovky perfektně udělané a lyžování nemělo chybu.Ocenil jsem, že od naší poslední návštěvy VdF přibyla 4sedačka na Pala di Santa, kde byla dříve příšerně dlouhá Poma a tak člověk neměl chuť, na jinak parádní černou jet. Jezdili jsme 5x Latemar a 1x Cermis. Olympia na Cermisu je sice perfektní, ale Latemar je přece jenom pestřejší a rozsáhlejší. Prostě rád jsem se do VdF vrátil.

  • Pavel
    Týden ve Val Di Fiemme
    19.02.2012 - 23:20

    Ahoj, zkušenost z týdne 11-18/2 (7 náročných os. 11-50 let): 1) Perfektní mix sjezdovek, krásné zalesněné úseky, paráda i pro oči 2) Úprava+sníh na jedničku. 3) Zkuste 2x Obereggen, 2x Alpe Cermis (Parádní dlouhé sjezdy) 1x Alpe Lusia (nepodceňovat! k Moeně pro náročnější, k Bellamonte pohoda pro děti a loučkaře),1x výlet Val di Fassa (fajn je Belvedere), 4) Jezděte od 8,30 stojí to za to. Fronty se jaksi nekonaly...

  • Pavla
    Sníh a počasí
    19.02.2012 - 18:11

    Momentálně jsme ve středisku. Na sjezdovkách strašná spousta lidí. Horší než Špindlerův mlýn. Málo sněhu, není to pěkný pohled. A hlavně žádné sluníčko,nahoře mlha.

  • Jitka
    Alpe Lusia/Latemar/Passo Rolle
    09.02.2012 - 15:05

    Ahoj, vrátili jsme se 8.2. a bylo to opět super, tentokrát jsme sebou vzali i šestiletého syna a lyžovalo se mu parádně. Sluničko, jen v úterý celý den sněžilo, ale i jízda v patnácti číslech prašanu má svůj půvab. Na passo Rolle sice starší nakopávací vleky, ale nádherné výhledy, pěkné červené sjezdovky a hlavně málo lidí, celý den nás tam lyžovalo snad sto. Latemar klasika parádní, na Alpe Lusiu dorazilo ve středu spoustu školiček a modré byli plné "sněženek", nahoře moc nefoukalo, tak se daly jezdit červené :-) Těším se zase za rok!

  • Anna
    sjezdovky
    03.02.2012 - 13:15

    Vrátila jsem se 2.2.2011, sjezdovky super upravené, počasí střídavé - sluníčko, mlha, sněžení.

  • David
    Momentální stav
    26.01.2012 - 11:22

    Já se vrátil v sobotu a musím souhlasit....sjezdovky top stav celý den, žádné velké muldy žádné oranice. Sněhu okolo sjezdovek tolik není, ale v případě skalnatých dolomit to je možná ku prospěchu věci. Hlavně ať vám vyjde počasí!!!! Štastnou cestu.

  • martina
    Momentální stav
    24.01.2012 - 23:02

    Vrátili jsme se v pátek, sjezdovky nádherně upravené a počasí luxus.

  • David
    Křeček
    02.01.2012 - 16:22

    Ahoj, můžu se zeptat na kvalitu sněhu v odpoledních hodinách? Jedu do Fiemme 14.1. tak ať se můžu psychicky připravit :)...to že okolo sjezdovek bude hnědý les už tak nějak beru :). díky DK

  • Venca
    info
    28.12.2011 - 19:50

    Cermis - olimpica sjízdná až dolů, cermis super stejně jako Lusia až dolů do Moena, zklamání Latemar, pozor na úrazy, jme tu od 24 a od 26 přibylo několikanásobně lyžařů na sjezdovkách

  • Radka
    Lyzovacka
    19.12.2011 - 17:47

    Ahoj vsichni,v nedeli jsme se vratili z Val di Fiemme a bylo otevreno 18 sjezdovek z 38 v Oberegen/Latemar. Spojovaky zatim nefungovali. Alpe Cermis otevreno jen 40% sjezdovek.
    Skibusy nejezdili. Lidi bylo malo.

  • jirka
    sníh
    19.12.2011 - 08:03

    Pro všechny, co sledujete sněhove spravodajství, žádných 60cm nového sněhu tady není jak uvadějí. Horní stanice max do 10cm dolní stanice poprašek
    Jináč sjezdovky jsou super a ty údaje, co o ních píšou asi souhlasí a dělají na dalších tak že kdo tady se chystá jet nebude litovat.

  • Bruno
    pro Filipa
    16.12.2011 - 11:28

    V centru Cavalese je supermarket byl.jsem tam vloni Bruno

  • Filip
    Obchody
    15.12.2011 - 20:15

    Zdravím, neví někdo jestli je v Cavalese nějaký supermarket nebo nějaký obchod, který by byl případně otevřen i ve svátky (Lidl, Spar...)

  • Michal
    Snih
    10.12.2011 - 09:07

    Pripujuji se doufam ze bude snih a nebude jen umele zasnezeno na sjezdovkach a vsude jinde rozblacena trava to by nebylo moc dobre

  • Michal
    Snih
    10.12.2011 - 09:07

    Pripujuji se doufam ze bude snih a nebude jen umele zasnezeno na sjezdovkach a vsude jinde rozblacena trava to by nebylo moc dobre

  • David
    Oberegen
    08.12.2011 - 09:07

    Tak jsme tady, Oberegen OK, není moc lidí, tak i přesto že to ho moc nejede je to super.

  • Jana
    lyžování od 11.12.
    06.12.2011 - 14:28

    Tak co, plánujete zatím všichni výjezd na toho 10.12.? To už snad jsou lyžařské podmínky lepší i u nás...

  • Katka
    lyžování od 11.12.
    05.12.2011 - 11:07

    Ahoj, nevíte, kde najdu mapku nebo něco, které konkrétní sjezdovky jsou otevřené? Je to šílené letos, ale snad si to všichni užijeme i tak.:)

  • Hana
    lyžování od 11.12.
    05.12.2011 - 10:59

    Taky jezdíme už asi pátý rok v tomto období a vždycky sníh byl. Vloni a předloni to bylo úplně v pohodě, ale tuším v roce 2007 to vypadalo taky hodně špatně a nakonec bylo otevřeno téměř vše, jen jsme jezdili po nasněžených sjezdovkách a okolo bylo sucho. Pokud začne mrznout(a podle předpovědí to vypadá že začne), pojedou sněhový děla ve dne i v noci, nasněží to za pár dnů. I když musím uznat, že od 6.12. asi ještě moc možností nebude. V tuto chvíli je pokud vím otevřeno na Latemaru asi 5 sjzdovek. Toť vše.

  • Lucie
    lyzovani tento tyden
    04.12.2011 - 16:31

    Ano Vasku, od 11teho to mozna bude dobre, ale my odjizdime do Cavalese uz ted 6teho a to mam z podminek na lyze fakt velke obavy :-(

  • Vašek Schuster
    lyžování od 11.12.
    04.12.2011 - 15:18

    Letos jedeme do Tesera v tomto termínu už potřetí a lyžovalo se vždycky v pohodě. Dvousetletý extrém v listopadovém počasí bude logicky znát, ale i podle předpovědi je zřejmé, že přece jen něco napadne a hlavně teploty konečně dovolí umělý sníh. A byli by tam sami proti sobě, aby se v tomhle úsilí nepřetrhli, ne ? Takže jsem optimista a těším se na čerstvý prašan - vy nevěřící kamarádi !

  • Petr
    Alpe Cermis
    02.12.2011 - 11:56

    Cermis zatím jen pro pěší:
    Sabato 3 e Domenica 4 dicembre apriranno per i pedoni le cabinovie:

    Cavalese - Fondovalle - Doss dei Laresi
    Doss dei Laresi - Cermis
    Con orario 8.15 - 17.00

    Fate un salto nei nostri rifugi, vi aspettano bontà tipiche e paesaggi mozzafiato!

    Per le piste ci vorrà ancora un pò di pazienza, ma non temete, manca poco!!!

  • Petr
    start Pampeago
    02.12.2011 - 11:51

    nejak se to zkratilo:
    PAMPEAGO: ON FRIDAY THE 2nd DECEMBER CHAIR LIFT "LATEMAR" AND "VAL TODESCA" SLOPE WILL BE OPENED.

  • Petr
    start sezony
    02.12.2011 - 11:50

    dnešní info z webu latemar.it
    OBEREGGEN: OPENING WINTER SEASON ON FRIDAY THE 2nd DECEMBER, FROM 7.00 p.m. WITH THE NIGHT SKIING. FROM SATURDAY THE 3rd DECEMBER MORE LIFTS WILL BE OPEN
    PAMPEAGO: ON FRIDAY THE 2nd DECEMBER CHAIR LIFT "LATEMAR" AND "VAL TODESCA" SLOPE WILL BE OPENED.

  • Bruno
    sníh
    02.12.2011 - 09:03

    Otevřeno ve Val di fiemme prý bude až ve středu přebukovali jsme na 17.12

  • Honza
    Sníh
    02.12.2011 - 07:57

    Já jsem Járo zatím taky optimista, snad to vyjde... no a přinejhorším i pro Katku, vzít víc alkoholu a uděláme "fekal party" ;)Ne vážně, musíme pevně doufat, že se příroda umoudří a nachystá nám sněhovou nadílku a nebo to kluci italští stihnou nafoukat přes děla a některé sjezdovky ve střediscích pojedou...

  • Jára
    Sníh
    01.12.2011 - 17:19

    Káto,nestresuj:)

  • Katka
    sníh
    01.12.2011 - 16:14

    No já z toho začínám mít přímo noční můry... Jak to vidíte vy? Co tam budete ten týden dělat?

  • HONZA
    TAK SNAD NAPADNE BÍLÁ PEŘINA
    29.11.2011 - 16:36

    Tefa lidi, no jedem s bandou 10.12., tak snad se bude na čem lyžovat...trošku se bojím, letos je hrozný rok.

  • Lucie
    sníh
    28.11.2011 - 19:38

    To doufejme, že zapadají.:) Vyrážíme tam 10.12., tak snad tam do té doby sníh napadne.:)

  • Beznohý
    sníh
    28.11.2011 - 19:19

    Bruno. Pokud jedeš trhat pampelišky tak je nejvyšší čas Příští týden Ti zapadají sněhem

  • Bruno
    Val di Fiemme
    21.11.2011 - 08:44

    Díky Vlasto za odpověď.Je tam i bowling? Večery budou dlouhé.Díky Bruno

  • Vlasta
    Bruno
    20.11.2011 - 18:55

    Bruno- Byl jsem loni a vše super. Letos jedu zase, ale 6.12. Ničeho se neboj. Jedu tam už asi tak po osmé vždy v tomhle brzkém termínu a vždy sníh byl. Tak snad letošek nebude jiný.

  • Bruno
    sníh
    18.11.2011 - 11:57

    Bude sníh ? Vyrážíme do Val 3.12.2011Byl tam někdo vloni?

  • Lenka
    Podmínky
    13.03.2011 - 21:28

    Ahojda,
    my se vrátili z Val di Fiemme včera večer.Celý týden azuro,ani mráček a brutální teplo.Ale sněhu je na sjezdovkách dost,kvalita v odpoledních hodinách nic moc.Lyžovali jsme Predazzo-Pampeago-Oberregen a pak Alpe Luisia.
    Užijte si hory,čauky.

  • Misiak
    info
    12.03.2011 - 18:01

    My sa chystame do Val di Fiemme tak ako Honza 26.3, tak dufam, ze tam nepojdeme na snezienky :) Zatial to vyzera fajn, ale dva tyzdne je este dlha doba a tento tyzden ma byt brutal teplo...

  • Honza
    info
    11.03.2011 - 03:29

    Podle informací na sjezdovkách sněhu dostatek,příští týden hlásí sněžení. Pokud tam jedeš napiš info. Odjíždím do Predazza 26.3.2011.

  • adam
    podmínky
    09.03.2011 - 22:45

    Zdravím všechny, nevíte jak to vypadá teď se sněhem a podmínkama na sjezdovkách(fiemme) ?dík

  • Lucie
    sněhové podmínky
    24.02.2011 - 06:59

    Zdravím,
    my jsme byly v loňském roce na konci března a sněhové podmínky byly super. Letos jsme vyzkoušeli jet v únoru a taky výborné, ale počasí nevyšlo úplně nejlíp i tak jsme si to moc ve Val di Fiemme moc užily!!!

  • Bara
    Dotaz na snehove podminky
    23.02.2011 - 21:14

    Rada bych se zeptala, zda nekdo nevite jak to vypada se snehem ke konci brezna v oblasti Val di Fiemme, vetsinou jezdime ke konci unora a to do jinych stredisek sem se chystame poprve, tak abychom byli v obraze. Dekuji

  • Radames
    Pepe
    20.01.2011 - 15:12

    Pepe, děkuji za informaci, i když jsme se 15.1.2011 již vraceli. Hotel byl opravdu skvělý (a za přijatelnou cenu), vzdálenost od lanovky cca 150 metrů velmi výhodná. Sjezdovkami jsme byli nadšeni, sjezdili jsme všechna střediska v rámci platnosti skipasu. a navíc jsme viděli živě dojezd Tour de ski (Bauer vynikající) na Alpe Cermis. Přeji další příjemné pobyty v Dolomitech! Radames

  • Pepe
    Radames
    15.01.2011 - 21:51

    Zdravím, jedu tam letos už po třetí. Perfektní ubytování a strava taky. Wellnes je v hotelu. Hodnotím pěti hvězdičkami. Lyžování doporučuji pro sportovnější lyžaře v Alpe Cermis a pokud jste slabší nebo pohodovější lyžaři tak Alpe Lusia nebo Passo Rolle (tam jsou krásné výhledy, ale je tam málo sjezdovek, ale zase žádní lidé).

  • Karel
    hotel Sporting del Cermis
    11.01.2011 - 10:21

    Ahoj všichni,prosím, jaké jsou zkušenosti s hotelem Sporting del Cermis? Díky Karel

  • Radames
    Trunka Lunka
    07.01.2011 - 11:46

    Zítra odjíždíme do penzionu Trunka Lunka. Má někdo skušenosti s tímto penzionem?

  • Martin
    pro Míšu
    11.03.2010 - 23:32

    čau Míšo, jak jsi mě poznala? Nesmíš být taková fajnovka. My s sebou vozíme savo na plísen a fukar. Jaký si to uděláš takový to máš. Přijedu tam 13.3. Je dost sněhu a sjezdovky jsou o.k.? Popiš prosím trochu počasí. Dík

  • Míša
    Brrr
    05.03.2010 - 23:01

    Teda ubytování v apartmánech Sport hotelu Pampeágo docela bojový.Plesnivý zdi, matrace, docela humus. Sice to není nejdražší, ale levný taky ne.Máte někdo lepší zkušenost? Míša

  • Míša
    pro Martina
    05.03.2010 - 22:54

    Zdravím Martina-že by Čecha?:-)Jsem tady už třetí týden-prostě Amerika.Odpoledne ro sice trošku povoluje,ale lehátek u hotelů je tady spoooouuuusta!Vřele doporučuji všem! Míša

  • Lucka
    6.3.2010 se tam chys...
    26.02.2010 - 19:52

    6.3.2010 se tam chystám jako každý rok...tak doufám že i tenhle rok to tam bude faajn jako vždy. :)

  • Jirka
    Pampeago
    23.02.2010 - 20:57

    Bývá krásně. Sněhu vždy více, než dost.

  • martin
    počasí a sníh
    23.02.2010 - 10:26

    čaute, jedu do Pampeaga 13. března. Jak to tam toudle dobou vypadá s počasím a sněhem? Napište prosím své zkušenosti. dík

  • Pavla
    pro Jitku
    12.02.2010 - 14:58

    V Obereggenu je opravdu sáňkářská dráha, vyjedete k ní kabinkovou lanovkou. Vjíždí se do ní tunelem pod lanovkou.

  • markéta
    saně
    11.02.2010 - 13:58

    pro jitku - saně tam skutečně jsou, ale lepší mít svoje, ty jejich jsou hodně těžký a hlavně dráha je velmi rychlá, místama i nebezpečná. Byli jsme tam před týdnem, jezdila jsem s 6 letým synem a občas docela hukot. Hlavně v závěru je potřeba hodně brzdit, jinak se člověk vymlátí. Dlouhý to je dost, dolu se jede tam cca 6-8 min.

  • jiitka
    saně
    09.02.2010 - 21:10

    Prosím o informaci,je v Obereggenu opravdu sáňkařská dráha?Jedeme s prckem-nelyžařem....

  • Lucie
    spokojenost
    05.02.2010 - 15:06

    Val di fiemme jezdí každý rok na týden již 6 let. a je to pro mě nejlepší italské středisko.. Počasí nikdy nezklamalo.. maximálně třeba 2dny v týdnu zataženo ale at byl leden, unor ci brezen.. počasí vždy gutt:) snéh též. Jedu zítra a opět se děsně těším!

  • Tad
    Predazzo - Mejstic
    04.02.2010 - 09:17

    Zdravím, byl jsem v Majesticu celekem zatím 2x a se vší spokojeností. Jsou tam malé kuchyňské kouty, takže na vaření svíčkové to není, ale jinak v pohodě. Kdo jede lyžovat a nevyžaduje luxusní ubytování tak bude na 100% spokojen. Můžu také doporučit v Cavalese Des Alpes, to samé jako Mejestic, patří to snad stejnému majiteli.

  • Pavla
    vybavení kuchyně v rezidenci L
    27.01.2010 - 10:56

    Ví někdo, zda je v v rezidenci Lagorai v Teseru v ubytování bilo v kuchyň.koutě mikrovlnka a varná konvice? Byli jsme v trilu, tam to bylo, ale v bilu to prý není. Jedeme 30.1. Díky za informaci.

  • tonik
    PS:
    26.01.2010 - 14:51

    nezapomeňte na saně v Obereggenu,nejlépe noční od 19.00-22.00,7 euro půjčovné saní,kabinkou nahoru a 6 minut dolůůůůůůů

  • tonik
    zpráva
    26.01.2010 - 14:40

    16.1.2010 jsme se vrátili ,Alpe Cermis a Ski Centre Latemar absolutně 1,top Cermis,.sněhu dost,na cestě sucho,nemá to chybu....,absolutní zážitek Marmolada

  • palec
    dotaz
    25.01.2010 - 14:05

    Dobrý den,nemáte někdo zkušenost s ubytováním v Predazzu v aparthotelu Majestic ? Děkuji

  • balu
    dotaz
    19.01.2010 - 16:26

    Dobrý den,
    může mi někdo podat aktuální informace o lyžařských podmínkách ke dni 20.1.2010 ve všech částech Val di Fiemme. Děkuji

  • bellardo
    dík adame
    15.01.2010 - 09:42

    Každá rada dobrá :o) Tu rychlovarku brávám každoročně a ještě přibaluji topinkovač :o) Jsme spíš pohodáři, takže žádné honění, určitě vyzkouším vše, co jsi doporučil :o)

  • adam
    pro belarda
    14.01.2010 - 13:07

    Ahoj Bellardo ,my jsme lyžovali na cermisu,latemaru a alpe lusia.Pro zacatečníky ,děti a pilovače stylu,ale i zkušené je idealní alpe lusia-nádherné modré ,ale i černá.Ale jinak jsou svahy upravené na 120%všude-prostě italie!.Dobré je si vzít varnou konvici-většinou na pokoji je mikrovlnka a 2 plotýnky .zdar

  • bellardo
    týden v Teseru
    13.01.2010 - 17:11

    Ahoj lidičky, v sobotu 23.1.10 odjíždím na týden do Val di fiemme. Ubytování v Teseru. Poradíte co si nemám určitě nechat ujít, kam nejlépe na sjezdovky, dá se někde v okolí koupat..... a na co určitě nezapomět??!!! Nejblíže jsem byl na Marmoladě, ale tady ještě ne. Díky za každou věc :o)

  • Paja
    Sněhové zpravodajství
    13.01.2010 - 13:16

    Prosím o aktuální informace o výšce sněhu v Alpe Cermis a Ski Centre Latemar.. v sobotu odjíždíme a názory se na hodně různí. Předem díky moc, jste zlatí, kdo poradíte :-)

  • Pepe
    Cermis
    18.12.2009 - 16:21

    Dnes v noci jsem se vrátil z Alpe Cermisu. Olympijská je sice zavřená, ale jen spodní pasáž. Nahoře se lyžuje parádně. Jen ta příšerná zima!!! Ale sluníčko to vynahrazuje. Taky jsem byl v Lusii - paráda!!

  • hisaak
    Re: Bobule
    13.12.2009 - 01:35

    Muzu jen potvrdi, co psala Bobule. Latemar a Obereggen jsou skvele. Cermis je slabsi, ale ve vyssich polohach se lyzuje krasne. Vlastne jen Olympie je zavrena, protoze vede az uplne dolu, kde je malo snehu. Jinak v celem Cermisu jsem nenajel na jediny kamen, coz o Latemaru rict nemuzu. Nektere dojezdy byly s kaminky. Ale zase nic zasadniho to nebylo. Celkove to bylo vynikajici.

  • Bobule
    Bobule píše
    10.12.2009 - 17:33

    Píšu další info. Latemar a Obereggen naprosto super, sněhu mraky, skoro všechny sjezdovky v provozu. Počasí poslední dva dny naprosto parádní, hodně se zlepšilo, azzuro a azzuro:-))Moena taky krásná, ale mě osobně více vyhovuje Latemar. Jinak se tady někdo ptal po Cermisu - tam nic moc, musí všechno dosněžovat.
    Nám už se pobyt krátí, ještě tři dny a fičíme domů, ale v únoru si to zopákneme.

  • Pro Bobuli
    10.12.2009 - 17:05

    I já díky za info, zvedla jsi nám náladu
    *

  • Dr
    latemar
    09.12.2009 - 20:33

    Dik za info Bobule, my jeden pristi patek a taky bydlime v predazzu ROSE DI BOSCO. tak snad se to poco zlepsi a slunicko se taky ukaze

  • x-man
    paraaaada
    08.12.2009 - 15:45

    lidicky italie je raj lyzovani neznam lepsi sjezdovky nez v italii oberegen val di fieme ... ahoj a doufam ze to vyjde i vam

  • Vorel
    Odpověď pro Bobuli
    08.12.2009 - 02:46

    Ahoj Bobulko, díky moc za info, zítra večer vyrážíme a díky tomu, že vím, že je dostatek sněhu se už teď hrozně moc těším! V neděli se vracím a dám vědět kolik bylo sněhu a kde jsme lyžovali!

  • Bobule
    Tak se hlásí Bobule
    05.12.2009 - 19:32

    Zdravím Vás lidi...takže:-)
    mějte opravdu nohy v klidu a těšte se na parádní lyžovačku. Sněhu je tady dost a dost. Bydlíme v Predazzu a i tady dole je ho docela dost bych řekla. Na sjezdovkách potom pro mě na jedničku. Jen mě trápí počasí. Mlhy, mlhy a pořád sněží, takže po azuru ani památku. Snad se to zlepší. Zatím jsem přinesla info z Latemaru. Zítra jedeme do Moeny, dám ještě vědět.

  • Pepe
    To chce klid...
    05.12.2009 - 18:13

    ...a nohy v teple. Lidi nebojte, sněhu je tam dost. Děla běží na plnej výkon, navíc mělo včera celej den sněžit.

  • RIK
    ???
    05.12.2009 - 10:57

    Pardon,jsem trochu natvrdlejší, počet sjezdovek v provozu je 0 z 38, ale vleky jedou skoro všechny ???
    Chybka v info, nebo mi něco ušlo?
    Zkušenějším předem dík za poučení.
    Pokud se Bobule dostaneš k netu, dej prosím aktuální stav, díky. Z dosavadního sněhovýho zpravodajství začínám bejt trochu neurotickej.
    R.

  • Bobule
    Budu dávat info
    04.12.2009 - 12:06

    My jedeme dneska v noci na týden. Budu informovat o sněhové nadílce. Ale podle dostupných informací by to mělo být dobrý. Přímo z webu Latemaru jsem si přeložila, že je tam 130 cm, otevřeno 16 sjezdovek z 32 a 18 km sjezdovek. Pomalu dosěžojí holejší místa a každej den postupně otevírají další úseky. Tady jsou ty iformace trošku jiné. Takže žádné strachy lidi:-))Zatím čauky, budu průběžně informovat.

  • Vláďa
    žádnou paniku
    04.12.2009 - 11:48

    během pár dnů tam bude tolik sněhu, že se z toho po....:)

  • Kačička
    Bude dobře! :-)
    02.12.2009 - 11:18

    My valíme 12.12.to je ještě celých 10 dní sněžení :-))Sněhová děla už prý jedou na plný výkon, tak jěště něco z nebe-to bude v poho!!!

  • Kačička
    naději máme
    02.12.2009 - 09:08

    Ahoj, Patriku. Tak hlavně, atˇnám nasněží - třeba se potkáme v Itálii :-))Psal mi kámoš- právě lyžuje na Kronplatzu, ale se sněhem prý taky nic moc - v provozu šest vleků - 7 sjezdovek- asponˇněco, ale prý to za moc nestojí - spousta kamení...Ale nám prostě nasněží!B-)

  • Patrik
    Jana
    02.12.2009 - 07:34

    Tak ahoj Jani a díky za jméno. Brýle zatím nepotřebuji..... :-)

  • Zenon
    lidi neblázněte
    01.12.2009 - 22:12

    Lidi neblázněte teď tam sněžiloa navic maji být teploty které umožnují zasněžování......jak se říkaá naděje umírá poslední

  • hisaak
    Snih
    01.12.2009 - 12:06

    V Obereggenu za vcerejsek 10 az 45 cm noveho snehu: http://www.obereggen.com/schneebullettin.html
    A i podle kamer to neni tak spatne:
    http://www.obereggen.com/webcam.html
    Navic tam ted mrzne. Skoda jen, ze mame bydle u Alpe Cermis. :-)

  • patrik
    webkamery
    01.12.2009 - 11:31

    no, já z těch kamer toho moc nevidím..... "kouknu a vidím" sotva rozeznám co to je za svah.....natož výšku sněhu v ukazovaném místě kamerou. Asi má Kateřina lepší pohled :-)

  • Kačička
    webkamery
    01.12.2009 - 08:53

    Dívaje se na snímky z webkamer- co se lyžování týká - asi vítr, Máchale!

  • patrik
    odlišné zprávy
    01.12.2009 - 08:28

    Tak abych se přiznal, jsem z toho nějaký zmatený. Jedny zdroje poukazují na aktivitu ve Val di Fiemme a tzv. rozjížděcí práce a přípravu na první lyžaře. Druhé hlásí opak. Teď si jen vybrat :-)

  • hisaak
    re: snih
    30.11.2009 - 14:26

    Je to spatne. Ve Val di Fiemme se sice zasnezuje, ale s touhle teplotou do toho taliani nepujdou. Taky jedeme pristi tyden. Asi sbalime misto lyzi pohorky. :-(

  • patrik
    sníh??? to asi letos nepoznáme
    30.11.2009 - 12:55

    Následující víkend, mám jet do Val di Fiemme, popravdě řečeno počítám s nejhorším tj., že se nepojede nikam.

  • Kačička
    Těším se těším!
    30.11.2009 - 10:56

    Ahoj lidi. Za čtrnáct dní máme jet do Pampeaga. Vypadá to, že když se člověk na něco moc těší, nic z toho nebývá. Není tam sníh. Tak snad nám nasněží!!!

  • Marcelka
    Dokonalá dovolená
    18.03.2009 - 13:16

    Ciaooo. Od 9.3. do 14.3. jsem byla na dokonalý dovolený. První den jsme lyžovali v Alpe Cermes, další den na Latemaru, pak v Alpe Lusia - Moena, pak v Passo San Pellegrino a poslední den zase na Latemaru. Ubytování jsme měli v Moeně. Počasí vyšlo naprosto dokonale, celých 5 dní šajnilo slunce, bylo fakt nádherně. Jediná ne tak uplně skvělá věc byla že v Pellegrinu jsme byli v pátek 13. a jeli jsme obří kabinou a foukal šílenej vítr....trošku nepříjemnej pocit. Ale jinak celkovej dojem naprostá dokonalost!!! Miluju Itálii, miluju Dolomiti, miluju Val di Fiemme.

  • T.
    To počasí
    13.03.2009 - 10:01

    Byli jsme ve Fiemme od 28/2 - 7/3, klasicky tam bývá touto dobou krásně, ovšem tentokráte celý týden sněhová vánice, člověk neviděl kam se vlastně na tom svahu řítí. Ale i tak to byl opět nezapomenutelný týden.

  • Kendy
    Léty prověřené
    10.03.2009 - 16:33

    ahoj,naše rodina a další znamí a příbuzný jezdíme takhle jako asi 20ti člená grupa do Alp už 10 let (ano letos je jubileum :-)),a tak můžu s klidem prohlásit že Itálie kde už jsme byli 4 krát a letos znovu jedeme ,konkrétně Val di Fiemme-Oberegreen je naprosto špičkové středisko vlastně celé alpy jsou největším a nejlepším lyžařským rájem na světě , sněhu tam bylo a určitě bude vždy dostatek takžš není co řešit.....mimochodem kdo chce něco víc střediska Bormio a Livigno jsou možná ještě o něco lepší ale již nemají tu pohodovou atmosféru....:-).....takže všem vřele doporučuji a nashle...

  • TomC.
    Passo Oclini
    01.02.2009 - 12:06

    Včera jsme se vrátili.V úterý dopoledne sněžení.Jinak celý týden polojasno až jasno.Lyžování super.Italové si dávají fakt záležet na úpravě sjezdovek.730Km tam za 9h a zpátky 7h.Byli jsme tam po druhý a už máme zamluvený pokoj na příští rok.Skipas 10e na den min. 6dní.Od malička lyžuju,ale takhle jsem si nikdy nezalyžoval jako tam:-)

  • marek
    predazzo
    08.01.2009 - 22:08

    ahoj jsou potreba retezy??

  • Mary
    to nemá chybu !
    07.01.2009 - 18:18

    Jinam již nebudu jezdit, Italové jsou úžasný, sjezdovky vyžehlený - prostě pohoda !

  • JOHN
    BOMBA
    28.12.2008 - 11:22

    cau vsichni, vcera to jest 27.12.208, jsem se vratil z Pradazza, a musim rict ze bylo vazne skvele ,snehu plno, pocasi nadherne a lidi pramalo, takze vrele doporucuji mej te se

  • P.elansl
    Supr
    18.12.2008 - 10:50

    Dneska jsme přijeli. Byla to nádhera ,sněhu spousta,počasí sice proměnlivé,ale jinak nádhera.

  • Standa
    Nádhera
    13.12.2008 - 11:54

    Vrátili jsme se 12.12.2008 První dny bylo lyžování paráda. Ve středu se zhoršilo počasí. Napadlo mnoho mokrého sněhu asi 40 cm. Sjezdovky se staly těžko sjízdne.

  • Petr
    nádhera
    06.12.2008 - 09:24

    Loni jsem tady byl poprvé a už se těším, hlavně na olympijskou černou, to je fakt špička, v úterý se tam už budu s dětma projíždět

  • Pavel
    Lyžování
    03.12.2008 - 11:44

    Jezdíme každý rok před vánocema Tesero spíme vždy super lyžujeme Oberegen,Lusia,Cermis.

  • Jirka
    Lyžování
    21.11.2008 - 14:10

    TO: Macek: tak to je super! Už se těšíme .) Itálie letos poprvé .)

  • Macek
    lyže
    21.11.2008 - 14:01

    Každý rok jezdíme předvánoční lyžování a je to super a vždy je na čem jezdit!

  • Jirka
    Lyžování
    21.11.2008 - 10:10

    Doufejme, že něco napadne za 14 dní vyrážíme .(

  • Jana
    Lyžování
    02.03.2007 - 21:45

    Ahoj Vlasti, tak to je super zprava, my jedeme zitra rano a uz se moc tesime. Meli jsme trochu o snih strach, ale uklidnila jsi nas.

  • Vlasta
    Lyžování
    02.03.2007 - 21:02

    Dneska ráno jsme se vrátili z Val di Fiemme. Úžasná lyžovačka, slunce a upravené sjezdovky.

  • Honza
    honzův sníh
    21.02.2007 - 21:01

    Lukáši:Já si to myslel díky za radu, stejně ta skořápka která nás tam měla dovést by to nezvládla. Heslo dne:Stojí to za h...o

  • lukaprd
    honzův sníh
    21.02.2007 - 16:16

    honzo mám iformaci, že 2.3. všechen sních kůůůli tobě sleze = nikam nejezdi a uč se AJ!!! = stejně by sis zlomil nohu = nebo minimálně dojel jako druhej = držím palce ať žádný sníh nemáte
    Přítel

  • Vlasta
    Sníh
    20.02.2007 - 18:08

    V neděli odjíždíme, máte někdo aktuální informace? Dík

  • Honza
    Sníh
    07.02.2007 - 18:29

    Jedeme 3.3.2007 do Val di Fiemme a doufám!!!! že bude sníh. Protože si jinak letos vůbec nezalyžuju:-(. Držte palce

  • Petr
    Můžu se těšit?
    24.01.2007 - 11:56

    Mám jed na týden do Val di Fiemme.Mohu se těšit?Sice mám jed až na přelomu únor/březen ,ale i tak se bojím jak to bude se sněhem.Bojím se s hlášeného množství sněhu.Máte někdo aktuální informace přímo s místa.Dík Petr

  • Tom
    Ahoj Niko
    13.12.2006 - 08:34

    To jste docela smolničky Niko.Já tam razím tuto sobotu, ale hlásí zase teplo? Tak uvidím, potom ti napíšu, jestli to stálo za to. Také se moc těším.Ahoj .

  • Nika
    Ahoj to je zase já:)
    11.12.2006 - 17:49

    Super v sobotu nasněžilo v Dolomitech, ale je škoda, že nenasněžilo dřív...Jak už jsem říkala, měli jsme tam jet tento týden od 9.12-16.12. 2006. Tím, že tam nebyl ještě v pátek sníh museli jsme zájezd zrušit...No co se stalo???V sobotu tam napodlo 50cm sněhu. Já doufám, že se mi podaří rodiče přesvědčit a pojedeme příští týden před Vánoci, protože když vidím jak je tam krásně, tak to nemůžu vydržet tam nejet. Držte mi palečky ať rodiče přesvědčím hlavně taťulu:(...!!!

  • Nika
    Užasné lyžování a ježdění snow
    03.12.2006 - 16:30

    Lyžování v Dolomitech je přímo užasné a příští týden tam jedu s rodiči lyžovat. Ale nejspíš nepojedeme, protože je málo sněhu - no skoro vůbec:( ) Strašně tam chci jet a doufám, že začne pořádně sněžit. Moc se tam těším a doporučuji to každému, kdo rád lyžuje nebo jezdí na snowboardu:)

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

tři + ? = deset
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Saas Grund leží 4 km "pod" Sass - Fee. Celá oblast Saastal je legendou mezi švýcarskými středisky, leží v jižním kantonu Wallis "přes kopec" od Zermattu sevřená mezi čtyř...
Lyžování ve výškách: 1550 - 3500 m.n.m
Délka sjezdovek: 35 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %29 %57 %14 %