Reklama

recenze
ubytování

Val di Fassa (1320 – 2423 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Pavel
    skibusy
    04.03.2016 - 09:57

    pro Sindy,skibusy jsou zdarma,pokud máte skipas

  • sindy
    dotaz
    25.02.2016 - 18:13

    jedeme val di Fassa nevíte někdo prý tam jsou zpoplatněny skibusy a cena?

  • Vera
    Cesta
    24.02.2016 - 08:30

    Vyrážíme v neděli 28.2. Prosím poraďte,jaká je cesta do Vigo di Fassa z Insbruku,hlavně poslední kilometry, obávám se námrazy. Děkuji,Věra

  • Petra
    současná situace
    20.02.2014 - 12:55

    Ahoj, v úterý odjíždíme do Canazei, chci se zeptat jak to tam teď dole vypadá se sněhem a co kvalita sjezdovek?

    Předem díky za reakci

  • Zdenka
    dotaz
    10.02.2013 - 16:36

    dekuji moc za radu a hezky den =)

  • Aleš
    Skipas
    10.02.2013 - 13:57

    Pokud budete jezdit lyžovat víc v Pozzy a Pery,tak bych zvolil kombinovaný. Pokud budete jezdit víc do Campitella nebo Canazei, tak bych zvolil rovnou superski, ať nejste omezováni.

  • Zdenka
    dotaz
    10.02.2013 - 12:44

    Budeme ubytovani v oblasti Mazzin.

  • Aleš
    Skipas
    10.02.2013 - 09:46

    Záleží na tom, kde budete bydlet a kde budete hlavně chtít lyžovat. Kombinované skipasy jsou vždy stejné - pár dní platí ve tvém středisku a pár dní všude.

  • Zdenka
    dotaz
    10.02.2013 - 00:40

    Dobry den,nasla jsem na netu ze je moznost kombinovaneho skipasu ve Val di Fiemme, mate nekdo zkusenost s kombinovanym skipasem ve Val di Fassa? predem dekuji za odpovedi

  • tomáš
    vedral
    06.02.2013 - 11:05

    jedeme do moeny z brna a vzhledem k vypuknutí prázdnin i v německu zvažuji cestu přes villach a ne innsbruck - máte prosím někdo zkušenost ?

  • Petr
    děti
    08.01.2013 - 19:33

    pro děti - ideální

  • Evca
    Lyzovacka s detmi
    08.01.2013 - 18:13

    Nevite, jestli Val di Fassa je vhodna take pro deti? Chystame se tam ted s klukem v lednu, je mu 10 let a jedeme do Alby.

  • roman
    sella ronda
    01.03.2012 - 19:29

    sella ronda kdykoliv a pokud budu mit moznost vzdycky dam prednost teto oblasti pred cimkoliv jinim,nejlepsi a nejkrasnejsi sjezdovky,ano muze se stat ze je tam vice lidi,ale stoji to urcite za to!!!!!!

  • Ondrej
    Fronty
    08.12.2011 - 10:08

    Zdravim, take jsme byli v Campitellu zacatkem brezna 2011 a bydleli jsme primo u lanovky. Fronty byly, to ano, ale az po pulhodine od otevreni. Kdyz jsme vstali normalne na otevreni vleku, tak jsme byli nahore raz dva a tam uz to bylo super. Museli jsme se proste dostat do fronty na prvni lanovku pred prijezdem plne obsazenych skibusu, pak to bylo v pohode. Sella byla docela vtipna, jeli jsme ya passo pordoi na 12km dlouhou sjezdovku - hodne prejezdu, tam 5 min taxikem, fronta na kabinu, nahore nadherna vyhlidka, sjezd super, pak nas tahli kone a nakonec jsme to nestihli a zustali trcet asi v pulce cesty zpatky. Taxi pro 9 nas zachranilo po zaviracce vleku....

  • Jarda
    Val di fassa
    06.04.2011 - 20:43

    Mám stejný názor jako Martin a Yeti. Ve Fassa jsme byli 19.-26.03.11. V Lupo Biaca paráda po celý den, málo lidí a upravenost třída. Stejně i některé části Ciampac. Jinak Sella Ronda katastrofa a vysněná Marmoláda něco strašného. Když tam přijedeš na lyžích, tak jsi v "pasti" a může se ti stát, že čekáš frontu 1.5hod. jako my. A dolní část, břečka a boule snad i 3/4metru. Tak to již nikdy!!!
    V Dolomitech jsme byli po desáté, ale nevím, zda příště opět.

  • Yeti
    Sella Ronda
    30.03.2011 - 11:11

    Taky jsem tam byl od 19 - 26.3.11 a opravdu na těch přejezdech to byl tankodrom. Na Marmoladu jsme čekali téměř hodinu a sjezd byl děsnej. V poledne tam byly přes půl metru vyhoblovaný boule od lyžařů, navíc plno lidí. Marmoladu nikdy více. Před loni to bylo obdobný.Jinak ve středisku paráda. Jezdili jsme ze sedla Lupo Bianco nad Canazei, tam to bylo ráno bez front.Příště opět raději do Francie.Dávám 2-.

  • MartinS
    Dole fronta i v březnu
    27.03.2011 - 21:02

    Val di Fassa mě jako nástupní místo na Sella Rondu celkem zklamalo - v minulém týdnu (dle ceny permanentek prvním mimo sezónu) okolo deváté ráno téměř půlhodinová fronta na lanovku v Campitellu, která je jednou ze dvou možností dostat se "nahoru". Dále už bez front, podmínky odpovídající krásnému slunečnému jarnímu počasí - na sjezdovkách zařazených do Sella Rondy místy boule nebo rozježděný měkký sníh už dopoledne, v místech mimo okruh paráda.

  • Ondřej
    Val Di Fassa
    14.02.2011 - 12:12

    Právě jsme se vrátili z Val Di Fassa. Lyžování je OK, ale musím potvrdit zkušenosti předchozích autorů. Na Sella Rondě a na Marmoládě bylo plno lidí už od 6.2. Sjezdovky zapojené do těchto okruhů byly dost nacpané, stejně jako vleky. Odpoledne navíc kvůli lidem a vysokým teplotám všude boule. Sjezdovky a ještě lépe střediska nezapojené do těchto okruhů ale perfektní, upravené a bez lidí. Celkově tedy výborné lyžování, každý den v jiném středisku. Kdo neprahne za každou cenu po zdolání Sella Rondy, bude spokojený.

  • Věra
    Sella Ronda - leden
    22.01.2010 - 11:24

    MInulý týden jsme se vrátili ze Sella Rondy. Ubytovaní jsme byli v Campitello di Fassa-moc pěkné městečko. Doprava na kabinovou lanovku skibusem, který jezdil tam i zpět každých pět minut a zadarmo. Doporučuji zakoupit skipas sella ronda a objet celý oranžový okruh, dá se to za 3-4 hodiny. Na Sella Rondě je krásné lyžování a přiměřeně lidí, doporučuji!!!

  • Kája
    Únor a dál
    21.10.2009 - 23:32

    Od poloviny února začínají prázdniny v Německu a dalších okolních zemích včetně několika regionů v Itálii, proto je nesmysl vyrazit do Val di Fassa do poloviny února do poloviny března. Kdo s tímhle nepočítá, nemůže se divit, že tam je trochu plno. V ostatních termínech naprosto super.

  • Rejdík
    březen - super !!
    15.06.2009 - 10:14

    Byli jsme letos poprvé v Itáli a bydleli ve Fasse. Oproti Francii, velice udržovaný sjezdovky, ale vleky dost zastaralý a hooodně vleků pro 2 osoby. Jinak bez front a sníh naprosto parádní. Byli jsme tam týden od 14.3.09 Určitě mohu doporučit, ale adrenalin je ve Francii rozhodně větší. Tam těch padáků se najde daleko víc. V Itálii černý sjezdovky, maj dost daleko do černých všude ve Francii.

  • Olda
    v lednu super
    05.03.2009 - 21:32

    Byli jsme tam poslední týden v lednu (Canazei) a proste super, kazdy si vybere co mu vyhovuje, min. čekačky a hlavně sluníčko, teď jedem do Pece po 15 letech a jsme zvědavi na "pokrok"

  • Petr
    už nikdy více
    03.03.2009 - 18:33

    souhlas s Jendou, středisko pro nelyžaře a pro ty co se rádi mačkají ve frontách, kdo si chce zalyžovat ať nejezdí na Sella Rondu, milion lidí, fronty atd., lyžaři jeďte jinam

  • pisek
    Sella Ronda je chyba
    01.03.2009 - 21:11

    Sella Ronda je vaclavak..v okoli je spousta prijemnych stredisek s mene lidmi, krasnymi sjezdovkami a prijemnymi restauracemi.

  • jenda
    Příšerný
    22.02.2009 - 08:35

    tak jsem se vrátil ze Sella Rondy, nelyžařům vřele doporučuju, Ti kdo si chtějí zalyžovat a nestát ve frontách, ať jedou raději jinam.

  • kacule
    hodnocení
    01.03.2007 - 21:35

    ahojky, přidáváme se k hodnocení Franty. o víkendu jsme se vrátili z lyžování na Val di Fassa i Val di Fiemmi a můžeme potvrdit, že menší střediska jako je Fiemme nebo Ciampak nad Albou jsou příjemnější, přehlednější, bez front a také levnější než mnohem navštěvovanější střediska jako je např. Arraba, Marmolada, Sella Ronda. Na druhou stranu zdolat vrchol Marmolady je také pěkný zážitek, ale s lyžema v náručí v půlhodinových frontách čekajících na "dobytčáky". Tak hezké lyžování!!! K a M

  • DeeDee
    Doporučuju!!!
    14.01.2007 - 12:39

    Val di Fassa můžu doporučit snad úplně každému, od lyžařů začátečníků, tak po profi lyžaře a snowbordisty, naleznete zde upravené sjezdovky všech obtížností, obrovské množství sjezdovek a nejlepší je okruh Sella Ronda, který opravdu stojí za to objet ho oběma směry minimálně jednou! Po cestě je možnost si odpočinout v některém ze stylových barů, či restaurací ,půjčit si skůtr a trochu se pobavit nebo vyzkoušet si na čas sjet slalom. Když k tomu vychytáte ještě super počasí, přijedete domů opálení a maximálně spokojení. Znám hodně lyžařských středisek, ale do Val Di Fassa jezdím každý rok minimálně jednou a je to stoprocentní záruka dobrého lyžování!Doporučuju!

  • Franta
    Taky jsem tam byl poprve
    21.03.2006 - 18:28

    Od 11.3.2006 jsem travil tyden v TreVali, ktere me velmi prijemne prekvapilo-minimum lyzaru, upravene sjezdovky od rodinnych az po sportovni, dokonala propojenost arealu. na jeden de jsem vyrazil do mnohem znamejsiho Val di Fassa abych si uzil "jeste lepsiho lyzovani" a nestacil jsem se divit- fronty jiz od nastupni kabinkove lanovky, nahore mraveniste, neupravene sjezdovky, horsi znaceni....atd.

  • Koule
    No comment
    02.03.2006 - 16:37

    Letos jsem byla v tomto místě poprvé a není o čem - za rok pojedu znova, byla jsem nadšená. Krásné sjezdovky, cestování po Dolomitech (okruh Sella Ronda nemá chybu) a je tu spousta krásných barů a restaurací. Doporučuji.

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

? + sedm = deset
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

La Rosiere leží naproti Les Arcs pod masívem Mont Blanc a patří mezi klidnější střediska, která tolik netrpí návalem lyžařů. Část sjedovek se nachází i na území Itálie (L...
Lyžování ve výškách: 1200 - 2650 m.n.m
Délka sjezdovek: 150 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
10 %36 %40 %15 %