Reklama

recenze
ubytování

Val Senales - Schnalstal (2011 – 3258 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Karel
    lyžování koncem sezony
    12.04.2018 - 11:43

    máte někdo zkušenost, jak to tam vypadá na přelomu duben/květen? V nabídce CK je ještě termín 28.4.-5.5.2018. Lyžuje se jenom na ledovci ? Letos je zatím sněhu dost

  • DAVID KAŠPAR
    LEDOVEC SCHNALSTAL -4/2017
    14.04.2017 - 19:54

    Hledali jsme ledovec,ke kterému nebudeme muset dojíždět autem,a to Schnalstal splňuje do puntíku.Hotel 50m od spodní lanovky,která Vás vyveze do výšky 3200m.
    Ledovec není velký,ale to nám vůbec nevadilo.Sjezdovky poloprázdné,upravené,počasí skvělé,takže super lyžovačka za dobré peníze.
    Rovněž ubytování musím chválit,polopenze ze které si musí vybrat každý.
    Bazén 25m v ceně,rovněž fitness.Wellness za poplatek.
    Wifi je jediné co by měli posílit,kdo potřebuje občas pracovat,mrknou na mail,tak je to celkem peklo.
    Celkově ale absolutní spokojenost,pravděpodobně se vrátíme.

  • Pepino
    Val Senales 2017
    22.02.2017 - 21:03

    Tak Val Senales musím jedině doporučit :) byli sme zde na konci ledna.. sjezdovky perfektně upravené a vydrželo to tak celý den...lidí opravdu velice málo!!! nikdy sem to nezažil abych jezdil na sjezdovce sám...žadná velká zima nás nezastihla max -10 ale týden před bylo nahoře -25 :D:D ale také svítilo slunce...doporučuji i druhou stranu Senales kde se jezdí do cca 2500mnm take pěkné sjezdovky a upravené...zde má být postavena do konce roku 2017 nová kabina :) jinak černá sjezdovka z Gravandu do Senales je spíše červená tak se dá jezdit i s dětma...takže dovolená super :)DOPORUČUJI!!!

  • Mirek
    Lyžování konec ledna
    12.10.2016 - 19:50

    Dobrý den,prosim o informace jaké zde bývá počasí na konci ledna.Nebude tam velká zima? Děkuji

  • Magdaléna Volfová
    Info
    19.01.2016 - 15:16

    Dobrý den, nejste, nebo nebyl jste někdo v poslední době v tomto středisku?
    Jaké máte zkušenosti, dojmy...Máme objednané ubytování v hotelu Grawand, takže klidně i zkušenosti s ním.
    A ještě dotaz, je ve obci nějaký bazén?
    Díky moc za info!

  • jirka
    Val Senales - navrat a skvele podminky
    20.12.2014 - 13:31

    Ted jsem se po 3 dnech vratil z lyzovani ve Val Senales. NAprosto fantasticke podminky, paradni sjezdovky, azurro a minimum lidi. Moc nerozumim tem , kdo se v techto podminkach chystaji do nize polozenych arealu....a pak byt nastvany,ze neni zadny snih a minimum sjezdovek v provozu.

  • jirka
    naprosta paráda
    17.12.2014 - 17:48

    Jsem tu od včerejška, krásný snih, slunicko, vse v provozu

  • petr
    rada
    10.01.2013 - 18:47

    mužete mi prosím někdo sdělit osobní skušenost s tímto střediskem a hotelem děkuju

  • Juraj
    Krása
    25.05.2011 - 17:09

    Bol som v tomto stredisku už trikrát a jedno je isté - budem sa tu vracať stále. Je tu nádherne, výborná lyžovačka, výborní ľudia, dostatok ubytovania v kvalite akú si človek hodlá dopriať . Tirolsko je prekrásna krajina , neďaleký SOLDEN tiež poskytne skvelý lyžiarský zážitok umocnený hlavne pohľadom na tri najvyššie vrchy Oertlerských álp.

  • Martin
    Moc pekne mensi stre...
    27.03.2010 - 21:18

    Moc pekne mensi stredisko, idealni na tri dny jezdeni, pak pokracovat jinam, v krasne scenerii, nejsem moc zastancem vetsich aren, jedno z nejhezcich z nekolika desitek co jsem videl v Alpach.

  • Marcela
    Byla jsem tam
    22.10.2005 - 14:56

    Byla jsem tam letos v dubnu......lyžování skvělý, málo lidí, výběr sjezdovek. Ubytování v hotelu Grawand super.

  • Jery
    Byl tam někdo???
    18.10.2005 - 12:34

    Odepište prosím. Chystám se na lyže a tohle středisko se mi dost zamlouvá. Zajímá mě hlavně, jestli jsou tam návaly lidí nebo ne. Díky

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

? * tři = devět
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Hintertux se nachází na konci lyžařského údolí Zillertal. Je patrně nejznámějším rakouským ledovcovým střediskem s celoročním provozem a tomu odpovídá i vysoká návštěvnos...
Lyžování ve výškách: 1500 - 3220 m.n.m
Délka sjezdovek: 59 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %24 %54 %22 %