Reklama

recenze
ubytování

Santa Caterina (1730 – 2775 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • maax
    pro EVU
    21.03.2016 - 21:39

    Pro Evu. Můžu potvrdit.Po 6-té v Santě a letos super až ted v březnu. Taky jsme se vrátili 19.3.a luxus.Sluníčko a prašánek až dolů.Momentalně jsou tam kamarádi a taky super. Jen vyražte. Nejraději by jsme jeli znovu.:-)

  • Eva
    pro Marka
    21.03.2016 - 21:29

    Tak to si nás velice nalákal! Už jen aby to počasí vyšlo :D. Chceme jet příští týden a podle předpovědí počasí to vypadá, že se to má zkazit :( to by mrzelo :(

  • marek
    sněhové podmínky
    21.03.2016 - 19:01

    Pro Evu,
    Vrátili jsme se se Santy v sobotu 19.3.,sněhu je dostatek tak okolo metru a je po celý den prachový,takže lyžování
    skvělé

  • Eva
    Sněhové podmínky
    21.03.2016 - 16:49

    Ahoj, nebyl jste teď někdo v Caterině? Jaký je tam sníh? Není to mokré? Rádi bychom vyjeli na začátku dubna a rozhodujeme se, jestli to vůbec stojí za to. Díky za každou odpověď :)

  • E.xentry
    Sunny valley
    18.01.2016 - 18:48

    Ahoj
    Dík za odpovědi. Na Pomy se mi moc nechce ,zkusíme i dvojsedačku, hlavně aby přálo počasí

  • E.xentry
    Sunny valley
    18.01.2016 - 18:46

    Ahoj
    Dík za odpovědi. Na Pomy se mi moc nechce ,zkusíme i dvojsedačku, hlavně aby přálo počasí

  • Václav Kaplan
    odpověď pro E.xentry
    18.01.2016 - 10:59

    Ahoj lyžaři,
    ze zdola v Santě od roku 2005 MS v alpských disciplínách v Bormiu muži a v Santě ženy vede kabinová lanovka pro osm osob
    1. jedna mezistanice, dále na vrchol a po té do údolí Sunny. Ze všech tří bodů se dá sject do Santy.
    Takže na čtyř sedačce na Sunny nejste vůbec závislí.
    Santa je boží, letos jedeme po 18.
    Scol Vašek

  • olin36
    Santa Caterina
    17.01.2016 - 19:04

    Byli jsme tam 15. a 16.1. Lyžování skvělé i když Sluneční údolí nejezdí. Pro zdatné
    perfektně upravená závodní sjezdovka FIS (manžestr ještě kolem 12.hod.), pro vyhlídkovou jízdu červená okružní. Dole dětská školička, solidní skibar La fonte (nabídka i v češtině, skvělé Bombardino za 3,50 E stejně jako velké sendviče za stejnou cenu). Minimum lidí i v sobotu. Za nás určitě palec nahoru (v Bormiu nahoře hrozně fičelo a lidí tam v sobotu bylo také dost hlavně v Bormio 2000).

  • E.xentry
    Sunny valley
    16.01.2016 - 14:48

    Psal jsem do střediska a čtyřsedaču na Sunny valley otevřou prý až se zlepší počasí a sněhové podmínky. My odjíždíme 23.1.2016, tak to bude asi bez. Na pomě se mi moc jezdit nechce. Jedeme do SC prvně, tak uvidíme

  • lyžaři ČR
    PODMÍNKY
    15.01.2016 - 13:51

    Jste teď někdo v Catarině? Nevíte proč ještě nejsou v provozu sjezdovky v Sunny Valley? Jaké jsou podmínky, celkově, na sjezdovkách? Díky za zprávy lyžníci!

  • Pepino
    Tunel Zernez-Livigno
    09.01.2016 - 17:31

    2.Placeným tunelem Munt La Schera - tunel je otevřen denně 24h s výjímkou všech sobot, kdy je do 10 hodin dopoledne POUZE VÝJEZD z Livigna; od 11 hodin do 18 hodin POUZE NÁJEZD do Livigna a od 18 hodin pokračuje dále řízený provoz semafory. Cena za osobní auto při zakoupení zpátečního průjezdu je 35 € v sobotu a 30 € v ostatní dny.

  • Eva
    Santa Caterina
    06.01.2016 - 22:18

    Máme v plánu jet do Santa Cateriny od 17.1.-21.1.16 Byl jste tam už někdo letos? Jak to tam vypadá? Kolik se platí za tunel? Děkuji za zprávy!

  • Mira
    lyžování na začátku prosince
    30.11.2015 - 16:25

    Lyžovat jsme byli vloni od 7 - 15.12.2014. Sníh byl jen okolo 3000m, veškerá doprava byla kabinkou až nahoru. Lyžování ve "Slunečném údolí" - senzace - celý den pražilo slunce, upraveno - na druhé straně kopce odpoledne už byl led. Sjezdovka pod kabinkou byla uzavřená - připravovali jí na světový pohár = lyžovalo se jen na 2* 3 km + 1 * 6 km, jinak všude zavřeno a nebo nebyl sníh (pod 2500m).

  • Mira
    lyžování na začátku prosince
    30.11.2015 - 16:25

    Lyžovat jsme byli vloni od 7 - 15.12.2014. Sníh byl jen okolo 3000m, veškerá doprava byla kabinkou až nahoru. Lyžování ve "Slunečném údolí" - senzace - celý den pražilo slunce, upraveno - na druhé straně kopce odpoledne už byl led. Sjezdovka pod kabinkou byla uzavřená - připravovali jí na světový pohár = lyžovalo se jen na 2* 3 km + 1 * 6 km, jinak všude zavřeno a nebo nebyl sníh (pod 2500m).

  • Viera
    lyžovačka pred Vianocami
    25.11.2015 - 22:54

    Dobrý večer. Chystáme sa do S. Catariny lyžovať týždeň pred Vianocami. Myslíte, že bude dosť snehu? Aké máte skúsenosti so snehom v tomto období? Vďaka.

  • JirkaM
    Zkušenosti se SC.
    26.03.2015 - 09:32

    Alice, v Santa Caterině bydlím vždycky ve stejnojmenném hotelu. I s polopenzí, skipasem a dopravou to vychází začátkem února na cca 12000 Kč včetně dopravy autobusem. Zajímalo by mě, v jaké cenové relaci to vychází na jednoho, pokud si pronajmete apartmán, nebo ve Tvém případě chalet. Já byl letos v Passo Tonale, ale příští rok jedu opět do SC. Jirka

  • Alice
    Dojmy z SC
    23.03.2015 - 17:32

    V sobotu jsme se vrátili ze Santa Cateriny, kde jsme byli poprvé. Cestu jsme zvolili mimo tunel, tj. přes Berninu a Tirano, kterou jezdíme osm let do jiných středisek. S touto trasou máme jen ty nejlepší zkušenosti, neznámou pro nás byla silnice Tirano - Bormio - Caterina, která nás mile překvapila
    - až do Bormia téměř bez zatáček (dlouhé tunely, široká, bezpečná), posledních 12 km do cíle (Bormio - SC) užší silnice se zatáčkami, ale vzhledem k suchým silnicím pohoda. Vzhledem k tomu, že o nakupování v Livignu nestojíme, příště jedeme opět tudy, trasu z Kladna jsme naměřili 884 km. Středisko se nám moc líbilo, vynechávali jsme jen "Sluneční údolí", kde jsou sjezdovky mírné a tím pádem plné dětí s rodiči a instruktory. Ale údolí je úchvatné a stojí za návštěvu. Závodní sjezdovka je parádní pro zkušené lyžaře, ale i my méně zdatní jsme si ji užili. Jediná nevýhoda je, že se na ni dostanete pouze kabinkou a pokud je slunce, je vám líto, že nesedíte na odkryté lanovce. Líbily se nám i ostatní sjezdovky, celkově moc pěkné středisko. A hlavně KLID a krásná příroda! Větší nákup jsme pořídili cestou v Tiranu za slušné ceny (sýry, víno, těstoviny, rýže, ovoce), netřeba vozit z domova. Bydleli jsme v Chalet Primula, ubytování nádherné, 150 m na od lanovky, jen boty nám přes noc neuschnuly (ani tajně brané na pokoj :)

  • Petr
    co dodat
    12.03.2015 - 20:09

    Středisko a počasí fajn, málo lidí pohoda.
    Zájezd od Kormidla do hotelu Milano už nikdy více. Delegátka arogantní katastrofa, která nedělala to, pro co tam byla, včasné a přesné podávání informací. Hotel asi nejhorší co tam je. Tři hvězdy nemá, na dvojl§žkovém pokoji je třeba aby jeden ležel a druhý může projít, skříň nelze otevřít, tak málo místa tam bylo. Večeře horší než snídaně. 2x převlékání venku v blátě, opravdu delegátky, která skvěle reprezentuje CK

  • Jaroslav
    Hodnocení Santa Caterina
    05.03.2015 - 12:57

    Santu Caterinu bych ohodnotil jako menší ale dostačující středisko, dobře udržované sjezdovky, pokud máte děti je lyžování Sunny Valley nádhera. Ale musí Vám přát počasí. První 2 dny foukal vítr, takže lanovka do Sunny Valley nejezdila. V tomto okamžiku přichází středisko o to nejlepší co má v nabídce. Zbyde vám jedna kabina, která jezdí do půlky a pak už jen samé pomy. Diskutabilní je samozřejmě horší dostupnost střediska. Štola, kterou nazývají tunelem za 44 EUR je poměrně dost velká drzost za ty peníze. I když sem byl ve středisku spokojený, kvůli horší dostupnosti a předražené štole příště zvolím asi jiné středisko.

  • Anna
    Parkování
    19.02.2015 - 13:45

    Ahoj Jirko, veřejné bezplatné parkoviště je cca 100m pod hotelem 3 Signori, kde není problém parkovat,když budeš mít štěstí, tak se dá parkovat vedle hotelu, kde jsou asi 4 místa, welness stojí 17 euro. Hezký pobyt

  • Jirka
    Parkování
    18.02.2015 - 15:53

    Zdravím, za 14 dní frčíme do 3 Signori. Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s parkováním - je tam nějaké veřejné parkoviště, kde můžeme nechat stát auto celý týden? Nebo pouze parkování v hotelu za 10euro/noc. Nikde jsem se nedočetl cenu za welness, kolik se to tak pohybuje na osobu? Předpokládám tak kolem 15e.
    Díky za info

  • Roman
    cesta do Santa Cateriny / zkušenosti, rady
    15.02.2015 - 23:53

    Právě jsme se vrátili ze skvělých jarních prázdnin, tak pokud nepohrdnete pár čerstvými poznatky .-) :
    Jeli jsme ze Šumperka cca 14 hod, tunel jsem odmítl platit, jeli jsme průsmykem Passo de Bernina přes CH. Je to objetí masivu v délce cca 70 km, vrchol je sice ve 3.200, nicméně cesta je neustále plužená a sjízdná (řetězy snad do kufru kvůli značkám, které je nařizují mít s sebou...nebo stroj s 4x4 .-)) Zpátky trochu jazyky v silném větru, ale řetězy neměl nikdo, čechů tam jezdí mrtě.
    Nev Dama nezklamala, ubytko v San Nicolo cca 6 km od Cateriny na 1*, vše připraveno na příjezd hostů. Delegátka má sídlo u sjezdovky, vše vysvětlí. U vyzvednutí skipasů v případě dítěte (bimbo do 8 let) jej mějte s sebou, bude si ho pokladní fotit a fotku přenese na skipas. Doporučujeme jezdit kabinkami, rychlé pomy ve větru prochladí tělo a děti jsou i ve slunečném dni zmrzlé. Ideální je přejezd až do údolí Sunny Waley (konečná lanovky za kopcem) Sluníčko tam svítí celýýýýý den bez stínu. Pro dětské lyžování výborné podmínky.
    Byli jsme v Bormiu v Termálech-hm, co říct. Není to zařízení počítající s dětmi, tzn. nesmí do termálních výplavů (plavčík Vás vypíská, a to hezké není:-() Mini tobogán pouze s rodiči (<10 let), plavčík opět nekompromisní. To vše za cca 57 Eur, pokud si nevezete své koupací čepice (povinnost pro všechny!!! plavčík....)Pokud si je vezete, ušetříte za každou 2,5 Euro a platíte 47 Eur (2+2 děti). Byli jsme tam 2,5 hodiny a hotovo...tak je to na Vás. Ještě je zde všude reklama na staré lázně hodiny www.bagnivecchibormio.it, tyto nejsou pro děti. Pizza stojí všude kolem 7 Eur, nafta v Livigno aktuálně 0,84 Eur (Esso v serpentýně před kruhákem do centra, ceny v centru stejné). Pokud chcete ještě nějaký detail, napište na roman.veprek@gmail.com

  • Pavel
    cesta do Santa Cateriny
    15.02.2015 - 11:57

    Ahoj Hano. Krizové místo není, ale musíš si dávat pozor na navigaci. Lepší je jet podle mapy. Děláme to taky tak.Navigace navádí na Paso del Stelvio a to je v zimě zavřené.Nezlob se že odpovídám tak pozdě,ale nebyl jsem doma.Možná už jsi na místě.Hezkou lyžovačku a šťastnou cestu

  • Hana
    cesta do Santa Caterina
    08.02.2015 - 20:47

    Děkuji za odpověď, a budu moc ráda když mi napíšeš, zda není nějaké krizové místo kde bychom mohli bloudit.Na co dát pozor.Moc děkuji

  • Pavel
    Cesta do Santa Cateriny
    07.02.2015 - 18:50

    Ahoj.Před týdnem jsme se od tamtud vrátili.Byli jsme tam už po čtvrté a pokaždé jsme tunel stihli.Jezdíme od Náchoda a vyjíždíme ve 3 hodiny ráno a tunelem jsme projížděli o půl třetí.Jeli jme směr Rozvadov, Mnichov,Innsbruck,Livigno,Santa Caterina.Tam to bylo v pohodě,ale na zpáteční cestě byla u Innsbrucku zácpa a měli jsme 3 hodiny zpoždění.Loni jsme jeli na Garmisch a Zirl.To bylo v pohodě.Jezdíme v pohodě, žádný závody.Tak přeji šťastnou cestu.

  • Hana
    Santa Caterina
    06.02.2015 - 15:39

    Ahoj, prosím o informaci co dělat,když nestihnu v určeném čase projet tunelem požadovaným směrem? Jedeme do Santa Cateriny poprvé a mám z cesty obavu. A zda je lépe vyhnout se zácpám a jet na Linz (jedeme z Pardubic). Moc děkuji za info.

  • Petr
    pro Zuzku :-)
    29.01.2015 - 23:29

    Ahoj,
    v dalším příspěvku jsem psal, že jsem si nakonec dobře zalyžoval, prostě první den nevyšel. Jezdím většinou SC v lednu, ale není leden jako leden :-) Příště pojedu na LM nebo v březnu, díky, Petr

  • Dagmar
    dobrá restaurace
    28.01.2015 - 23:11

    Pavle, doporučuji trattorii Campagnoni v San Antonio. Je vedle kašny, bokem z hlavní silnice, v domě, kde jsou potraviny. Domácí kuchyně, naprosto vynikající, nemají jídelní lístek. Nabídnou speciality, těstoviny, noky, maso...jen nevím, zda se dorozumíte jinak než italsky. Jinak na sjezdovce v Santě dobře vařejí v Bella Vista (u majitele Elia), restaurace je vedle vleku poma.

  • Snow
    Ceny + zabava
    28.01.2015 - 14:54

    Ahoj,
    jedeme letos v unoru do Cateriny a tak se chci pripravit :)
    zajimaji me ceny jidla a piti na sjezdovkach (co jsem nasla na netu tak se to dost lisilo)..zajima me pivko, polevka, nejake hlavni jidlo, bombardino,.. at vim kolik vzit penez :)
    dal jeste je v Caterine neco zajimaveho, co delat napriklad vecer po lyzovani - nejaky bazen, zajimava restaurace nebo bar, ..cokoli + ceny
    diky moc, budu rada za info
    mejte se

  • Pavel
    Pozdrav z SC
    27.01.2015 - 22:53

    Zdravím z SC a Bormia,sjezdovky jsou OK,cena průjezdu tunelu zhledem k vývoji CHF již stoji 44 EUR,sobotní cena nafty v Livignu 0,708 EUR. Jsou zde pěkné mrazy,teploty ráno klesají k - 20 St.

  • Zuzana
    pro Petra
    27.01.2015 - 16:26

    Petře. Není třeba varování !!! Nesmíš jezdit do Alp v lednu, zkus březen, sluníčko, prašan !
    Santu jezdíme 15. rokem a jsme nadšení.

    Z.

  • Pavel
    Restaurace
    26.01.2015 - 23:52

    Zdravím,
    jedeme s přítelkyní do SC poprvé. Mohli byste doporučit nějakou dobrou restauraci na oběd či večeři? :) Díky moc

  • Pavel
    Restaurace
    26.01.2015 - 23:44

    Zdravím,
    jedeme s přítelkyní do SC poprvé. Mohli byste doporučit nějakou dobrou restauraci na oběd či večeři? :) Díky moc

  • Pavel
    Restaurace
    26.01.2015 - 23:44

    Zdravím,
    jedeme s přítelkyní do SC poprvé. Mohli byste doporučit nějakou dobrou restauraci na oběd či večeři? :) Díky moc

  • Petr
    Oprava mailu
    22.01.2015 - 16:43

    Zdravím,
    omlouvám se, mail je informacep@seznam.cz
    Co se týká tankování v CH. V době, kdy jsem tam byl, výcházel frank v lepším kurzu, takže to vypadá, že bezcelní zóna ztrácí význam, pokud neupravili cenu PHM.
    Jinak jsem si nakonec zalyžoval výborně, jenom, kdyby bylo více sněhu, aby se dalo pořádně jezdit v terénu. To se určitě zlepšilo po našem odjezdu, když začalo sněžit :-)
    Vraceli jsme se opět přes Passo del Bernina a podotýkám v době, kdy nahoře byla viditelnost díky sněžení a větru, tak na 50m. S Octávií (přední náhon) jsem vyjel skoro až nahoru, když jsem před vracečkou zastavil, protože jel náklaďák a pluh. Takže na posledních 500m, jsem nasadil řetězy a pak už to bylo v pohodě. Pod kopcem jsem je za chvíli zase sundal, takže zdržení 10min. Musím pochválit švýcarské cestaře, kteří cestu pořád čistili pluhy a frézou.
    Šťastnou cestu

  • Jirka
    Situace na sjezdovkách
    19.01.2015 - 17:47

    Ahoj, my se právě vrátili z Cateriny, jak píše Petr ledovatější podklad
    tady mají hlavně na sjezdovce Deborah Compagnoni, ale hlavně proto, že zde
    před 14 dny probíhal svět. pohát ve sjezdu a pořadatelé trať preparovali
    a nový sníh nepřipadl. Ostatní sjezdovky v areálu jsou super, ale odpoledne se
    plotny utvoří také. V pátek a v sobotu napadlo asi půl metru sněhu, takže nyní už to bude jen ajen radost na kopcích v Santě. Já na tohle místo nedám dopustit, jezdili sem během týdne i lidi z Bormia, že tam je to úplně špatné se sněhem, Bormio leží o 500 m níže a to je znát. Petře na horách to není o měsících, ale o jednotlivých dnech, napadne půl metru a vše je jinak ze dne na den, tak nám tu Caterinu nehaň :-)

  • Lyžař
    Petr
    16.01.2015 - 23:46

    Petr chce asi jezdit do Santa Cateriny sám.

  • Roman S.
    tankování za 25
    15.01.2015 - 16:09

    Petře, uvedená emailová adresa je nefunkční...můžeš to opravit?

  • Petr
    Santa Caterina, cesta, jídlo, ubytování
    12.01.2015 - 00:36

    11.1.2015
    POZOR, nejezděte tady. Není zde sníh a na sjezdovkách je samý led, dnes jsme jezdili pouze do poloviny a potom Vás ještě kousek svezou starou pomou. Jsme tady po čtvrté, ale to jsme nezažili. Kdo chce přijet, vemte si raději brusle, nebo zůstaňte doma. Možná za měsíc to bude lepší. Nespěchejte a sledujte počasí.
    Byli jsme ubytováni v Baita Canton, perfektní, čisté, majitelka je ochotná. Samozřejmě, v okolí nečekejte luxus, hned pod penzionem mají krávy :-) Navíc Vám doporučí pizzerii Alfredo (švagr majitelky), tak tam rozhodně nechoďte. Pokud řeknete, že jste ČEŠI, dostanete spálenou pizzu a obsluha si Vás nebude všímat. Všichni těžce vyděláváme peníze, ale nechceme je vyhazovat do ......... a Italové si Čechů nebudou nikdy vážit, pokud si nehrajete na Němce nebo Rusi.
    Ještě pro ty, co nechtějí platit za tunel a mají zájem o palivo za 25,-Kč. Jeďte směr Sv.Moriz, Tirano. Po cestě (+12km) je bezcelní zóna ul. Vinadi-Samnaun, Schleins, 7560, CH. Je to krásná projížďka, ale v horším počasí to může být hůře sjízdné (trochu kopec, tunely pro jedno auto, atd.) Potom pokračujete na passo Bernina, kde jsme projeli v pohodě, ale ten den bylo +15C. Opět platí, trochu kopec, hlavně dolů, tak mějte v pořádku brzdy!!!
    Pokud mi chcete napsat, pište na mail informcep@seznam.cz, rád odpovím, podle reality. Nyní jsme tady.

  • Lubo3
    to Libor
    11.01.2015 - 11:42

    Do SC se dá jet takto: v Zernezu se neodbočí směrem na Livigno ,ale jede se na paso Bernina do Tirana potom do Bormia a do SC. Cesta je delší o cca 50 km v jednom směru je to rozhodně levnější než platit tunel.Jenom je potřeba si dát pozor na sjízdnost průsmyku paso Bernina, ale švýcaři to mají i při sněžení celkem dobře upravené. Pravda ovšem je, že v Livignu se dá levně natankovat a na tom se dá také něco zase ušetřit.

  • Bronas
    Santa Caterina
    08.01.2015 - 14:39

    S.C.: Na to musím reagovat. V Santa Caterině jsem byl minulý rok a je to nejklidnější středisko kde jsem zatím byl. Nádherné vysokohorské menší, ale moderní středisko kde je opravdu minimum lidí a lyžaře co vidíte na sjezdovce pak potkáte i přes oběd v horských chatách :) Na straně od parkoviště jsou perfektní červené a černé pisty, na druhé straně v slunečném údolí je pár pohodových sjezdovek, neskutečný klid a dostanete se tam až do výšky 2900 m rychlou krytou čtyřsedačkou. V Bormiu jsem byl 1 den a po navštívení S. Cateriny jsme se tam už nevrátili. Více lidí, více prudkých sjezdovek, ale na druhou stranou výtečné možnosti freeride, to jsem si tam fakt užíval. V menší míře lze jezdit freeride i v Caterině. Takže Caterinu určitě vřele doporučuji a kdo má rád ostřejší sportovní sjezdovky, tak Bormio. Navíc 2 km od Bormia je v lese schovaný termální pramen s jezírkem,kam jezdí místní italové každý den relaxovat po práci a turisté o něm téměř neví :)

  • Jan
    S.C.
    08.01.2015 - 11:02

    Do S.C.Bormia atd vede v zimě ještě jedna cesta a to je spodem přes Itálii-Sondalo.Ale co člověk zaplatí v tunelu Munt la schera cca 950,-(tam a zpět)tak projede spodem na poh.hmotách.Jezdím tam již 10let vyzkoušel jsem mnoho cest ale věřte,že ta přes tunel je nejlepší a nejkratší.Tunel nejlépe projet v sobotu do 5h pak se v klidu plácnout do termálů v Bormiu a je klid!Ale určitě tam nejezděte celé Bormio a okolí je hnus moc lidí atd :-):-):-)

  • Tomáš
    to Libor
    07.01.2015 - 12:46

    Libore, pokud si dobře pamatuji, tak do S.C. je v zimě jediná trasa skrz tunel. Jediný co musíš vychytat, tak se trefit do času kdy je tunel otevřen směrem do Livigna (cca půl den je otevřen směrem do livigna a půl den z livigna) jinak cesta tam je v pohodě, žádnej zásek. Jen se dřžet doporučených tras a ne navigace, jelikož ta táhne letními cestami a to je v zimě dost špatný. Přeji pohodovou cestu a příjemný pobyt

  • Libor
    lyže
    06.01.2015 - 23:38

    Můžete někdo poradit,není lepší objet tunel /všude slyším,že se tam dlouho čeká+příplatek eura / ,chystám se do Santa Catariny a jak vypadá dojezd /posledních 160km / cesty není velké časové zdržení díky

  • Roman Ozzy Smolík
    Pozdrav kamarádům ze Santa Cateriny
    26.12.2014 - 23:54

    Ahoj Venco a všichni, co jezdíte do S.C. Moc se těšíme na naší Svatou Kačenku zase 2015 a přejeme všem
    šťastnou cestu tam, krásný pobyt a šťastný návrat.
    Je to pro mě srdcovka už od r. 2003 a od doby, co je vejce i v S.C. , ani nejezdime do Bormia.
    Čauky a pak si řeknem zážitky U Zlat. Tygra, jo ? Smolda Magor Ozzy Prazdroj & spol.

  • Marek
    Lyže
    12.06.2014 - 09:41

    No myslím, že lyžování nic moc.
    Zábava ve městečku prakticky žádná. Jsou lepší střediska.
    M.

  • J. Moudrý-Praha 13
    Reakce na recenzi V. Kaplana
    21.04.2014 - 18:47

    Zdravím Kaplanovy na Prahu 13.
    Já jsem sice byl v Santě teprve podruhé, ale také na ni nedám dopustit. Pohodové, krásně upravené sjezdovky, na Deboře pár lidí, no nádhera. Spím vždycky v hotelu Santa Caterina, kde už jsem štamgast a personál je milý a ochotný. Zatím jsem tam byl vždycky koncem února, ale jak koukám na webky, tak sníh je tam perfektní až do konce dubna.A tak kvůli sluníčku to příští rok zkusím později.
    Jirka

  • Václav Kaplan
    recenze
    18.04.2014 - 12:53

    Zdravím všechny milovníky Santa Cateriny,
    letos jsme Santu navštívili v týdnu 24,3-29,3 2014. V neděli napadlo 90 cm čerstvého prašanu. Od pondělka to pak byla nejkrásnější lyžovačka za třináct let co do Santy jezdíme.Očekávaná jarní idila se nám k naší radosti proměnila v pravou zimní lyžařskou pohádku. Již nyní se moc těšíme na příští rok.
    Tak ahoj na přesrok.
    V. Kaplan Praha 13

  • Zdena
    Roda
    26.02.2014 - 19:24

    Ahojky,
    v Rezidenci Roda jsme bydleli předloni. Zima nám nebyla a teplé vody bylo dostatek. Kuchyňka sice malá a starší, přesto plně funkční stejně jako vybavení pokoje. Prádlo jsme však sušili kde se dalo, osvědčili se ramínka.
    Vše vynahradila super pozice - přímo na sjezdovce.

  • Zdena
    Roda
    26.02.2014 - 19:23

    Ahojky,
    v Rezidenci Roda jsme bydleli předloni. Zima nám nebyla a teplé vody bylo dostatek. Kuchyňka sice malá a starší, přesto plně funkční stejně jako vybavení pokoje. Prádlo jsme však sušili kde se dalo, osvědčili se ramínka.
    Vše vynahradila super pozice - přímo na sjezdovce.

  • Marcela
    Residence Roda
    25.02.2014 - 11:57

    Ahojky,
    jedeme ke konci března do Cateriny Residence Roda.Někde jsem se dočetla, že zde moc netopí, není kde vařit a sušit prádlo.Má někdo s touto residencí zkušenosti?Je sice na dobrém místě, ale to málo co jsem se o tété residenci dočetla mně trochu odrazuje.
    Děkuji

  • Jirka
    Dotaz
    23.01.2014 - 09:07

    Ahojky. Jedu sám od 22.února 2014 do Santa Cateriny lyžovat. Hledám někoho, nebo nějakou partu, která zde v tu dobu bude, abych nemusel jezdit sám. Budu bydlet v hotelu Santa Caterina. Je možné se na mě kouknout na "Lidé", kde mám profil. http://profil.lide.cz/George.Wise/profil/
    Díky za eventuální kontakt.

  • Petra
    Santa Caterina
    01.01.2014 - 15:36

    ahoj všem,
    v Santě jsme byli minulý rok v lednu celý týden. Počásko první 2 dny nic moc, sněžení a nebylo nic vidět. Ale od středy až do soboty úplné azzuro. A lyžovačka naprosto úžasná. Letos už se chystáme zase.
    Perfektně propojené sjezdovky.

  • zuzana kaplanova
    santa nejlepsi
    26.12.2013 - 17:41

    Pro deti super.. kazdy rok tam jezdime s prckama 3-8 let ti starsi kluci jezdi sami a vzdycky se pak na cas sejdeme. Vsechny sjezdovky jsou krasne propojene . Maly deti maji uzasny vlek pas v tech nejvyssich polohach kvuli kterym do Alp jezdime ;) na Sunny Valey. Jezdime 13 rokem a nej nej nej.... lrpsi jak Livigno pro rodiny s detma.

  • wiki
    df@gmail.com
    26.11.2013 - 10:06

    In eastern Indonesia, both the production and use of traditional textiles have been transformed as the production, use and value associated with textiles have changed due to modernization. In the past, women produced the textiles either for home consumption or to trade with others.
    account manager resume

  • noname
    spise moc ne
    22.11.2013 - 13:08

    cus no spis bych rekl ze moc ne par sjezdovek modrejch jinak spis sportovni cervene a cerne s detma jedte na stubai nebo kaprun ,aprica

  • noname
    spise moc ne
    22.11.2013 - 13:07

    cus no spis bych rekl ze moc ne par sjezdovek modrejch jinak spis sportovni cervene a cerne s detma jedte na stubai nebo kaprun ,aprica

  • Radek
    Středisko a děti
    21.11.2013 - 20:39

    Ahoj,tak čtu veškeré recenze ale nikde není psáno zda je středisko vhodné pro děti? Nerad bych dětem připravil týden plný stresu. Dík

  • Marek
    cesta
    27.03.2013 - 14:31

    Ahoj všetci. Boli sme v S.Caterine od 2.2. do 9.2. a tam aj späť sme išli cez Berninapass. Ak je slniečko, tak je to nádherná panoráma. Jednoznačne doporučujem. Cestou tam nás zastihla cca 1km pred vrcholom priesmyku poriadna metelica (nesnežilo, no vietor sfúkaval sneh zo svahu), viditeľnosť bola miestami nulová. Uf, divočina. 1km za vrcholom sa situácia zlepšila, takže zbytok cesty bol v pohode. O týždeň, cestou späť, bolo síce -14°C ale azzurro, takže foťák cvakal o106. Lyžovačka nemala chybu. Minulý rok Bormio, Oga, San Colombano, tiež perfektné (vrátane prejazdu Berninapass).

  • mmaaxx
    pro Kabát
    13.03.2013 - 19:03

    Jednou jsme jeli cestu zpět na Tirano a přes Berninu.Super panoramata.O kousek (cca 50km)delší, ale v pohodě.Jinak jezdím vždy na Livigno a tunel.Vrátili jsme se před třemi týdny, ale hned bych jel zas. :)Šťastnou cestu.

  • Kabát
    cesta
    13.03.2013 - 14:28

    jaká nejlepší cesta mimo tunel Munt la Schera...diky

  • mmaaxx
    cesta Santa a Livigno
    02.03.2013 - 12:31

    Zdravím.Jo ,jo, nejlépe tunelem Munt la Schera.V sobotu otavřen od 11.00 do 18.00 ve směru ze Švýcar do Livigna Prujezd 35 eček a je v tom i cesta zpět.Prachy se vám vrátí při natankování benz a nafty v Livignu .Cca 1,08 eur litr nafty.Jeli jsme tudy už po třetí a vždy v poho.Jednou jsme jeli zpět prusmykem Bernina,ale zdlouhavé.Nejlépe Landeck,Scuol,Zernes,tunel M.la Schera,Livigno,Bormio a Santa C.Přeji pohodovou cestu a ještě lepší lyžovačku.Santa je Super.Vrátili jsme se min týden a luxus.V pulce března jsme byli loni a taky OK.Stale azurooo.Santa je nej.Malo lidí a sjezdovky paráda.mmaaxx.

  • Mirek
    cesta
    02.03.2013 - 00:37

    Ahoj, jedeme letos v půlce března do S.Cateriny poprvé a údajně se tam dá jet dvěma cestami.Jedna cesta nějakým tunelem,který je zpoplatněn a druhá přes nějaký průsmyk, ale ten prý bývá přes zimu uzavřen. Poradí mi někdo ?

  • Lusia
    pro Pepína
    22.02.2013 - 22:22

    Hej Pepino se tam potkáme! Jedu s tebou v tom Tranzitu s ústeckou značkou :-D

  • mmaaxx
    počasí
    21.02.2013 - 21:33

    Zdravíme všechny.Opravdu je tu krásně.Jsme tu potřetí a zase super.Dnes sněžení,jinak AZURO.Kdo sem míříte, tak si to užijte. :)

  • Pepino
    pro Jirku
    16.02.2013 - 23:25

    No my valime od Děčína v pátek kolem půlnoci autem.Bydlime v 3 Signore v apartmanu.Bude tam stat velky tranzit z Ustecka :-D tak stači napsat na 736603276 :-D a mužeme hodit řeč bo něco tekutého :-D Ja sem na prkně a zbytek lyže.Tak šťastnou cestu :-)

  • Pepino
    Termín 23.2.-2.3.2013
    07.02.2013 - 15:32

    Ahoj.nejede někdo 23.2.-2.3.2013 do Santa Cateriny?Jedeme prkno a lyže mladí i starší.Rád tam někoho potkám z čech :-D Jinak Santa je moc,moc fajn a dovolená je zde opravdu pohodová!Můžeme se domluvit na PepitoTuning

  • Hana
    Santa Caterina
    22.12.2012 - 13:27

    16.12. - 21.12.2012 jsme byli v Santa Caterině. Úžasná lyžovačka. Sjezdovky perfektně upravené. Počasí AZURO. Zajeli jsme i do Bormia, ale nic moc, muldy, ledové plochy - jeden den jsme to vydrželi a opět se vrátili do Cateriny. Doporučuji, nádherné "kopce".

  • Zuzana K
    Santa Caterina Sunny Valey
    02.04.2012 - 13:43

    Zdravím, my byli letos od 23.3. v Santě, jezdíme již 10. rokem a musím říct, že letos byl sníh nejhorší. Bála jsem se, že to bude horší, ale už lezly i nahoře kameny, sníh byl težký a mokrý a tvořili se boule, ačkoli každou noc sjezdovku upravovali. Letos nebyly holt nejlepší sněhové podmínky v Itálii . Jinak koncem března nebývá problém se sněhem, tendo datum zaručuje hlavně úžasné slunešné počasí každým rokem. Bormio se mi nelíbilo, Livigno je fajn, ale méně malebné, Santa Caterina vede !
    Tak čis v Santě Zuzana

  • Martin
    Poznatky ze Santa Cateriny
    29.03.2012 - 12:10

    Stravily jsme týden 17. - 24.března 2012 v Santě,výborné sněhové podmínky,v Ne. a Po. napadlo asi 20 cm sněhu,po zbytek týdne kásně,jasno,sluníčko.Měl jsem trochu obavy z jarního lyžování,ale takto vysoko (1750-2850m.)to je opravdu super.Dole odp. trochu měkký sníh,ve střední části naprosto bez problémů,nahoře stále mráz.Ubytování Casa Michela naprosto skvělé,prostorné a velice hezké apartmány,dojezd na lyžích až k chatě,lanovka cca 80m.Všem doporučuji.

  • Blanka
    odpověď pro mmaaxe
    20.03.2012 - 23:00

    v sobotu 17. jsme se vrátili. Byli jsme ubytovaní v Bormiu, ale víc nás opět oslovila Santa Caterina a hlavně Sunny Valley:-) Sněhu dostatek - víc než v Bormio, dnes jsem se dívala, trošku připadlo sněhu. Tratě v dobré kondici - čím víš tím líp! Nejvíce se nám líbila na zadní nová část ze Sobrety. Dallalpe. Měli jsme supr počasíčko!

  • mmaaxx
    sníh
    04.03.2012 - 16:50

    Zdravím všechny.Nebyl jste někdo v Santě?Jak je to tam se sněhem?Dle webkam docela slušné.Jedem až 23.3.tak snad to klapne.Loni první týden v dubnu a super,tak doufame že se sníh udrží.Díky za info.

  • Kačka
    Santa Catarina
    29.02.2012 - 18:28

    Pájo taky tam jedem,ale už 7.4,,,,,a tuhle dobu jsou silnice ok

  • Luboš
    Lyžování
    11.02.2012 - 07:14

    Ahoj lyžníci,byl někdo v této době v Santě lyžovat a mohl by napsat jak to vypadá.Dík za všechny informace.

  • lak
    gumy
    08.04.2011 - 11:07

    cau byl sem tyden v bormiu od 19,3 a gumy a retezi byla znacka ze jsou povinny ale silnice uplne sucha ze nebyly zapotrebi , super pojezd preju se pripravte na mraky cechu jak nekde v chorvacku v lete

  • Pája
    Zimní pneu
    05.04.2011 - 10:24

    Zdar, v sobotu 9.4. odjíždíme na lyžovačku do Santa Cateriny, trasa z Prahy - potřebuji zimní pneu?

  • Zuzana von Kap
    super
    18.03.2011 - 12:35

    Ahoj, tak zitra se chystame do Santy, je nasnezeno prasanu a ma byt azuro grudo, se tesime.

    Pa Zzz

  • janaj
    díky
    17.01.2011 - 18:54

    Ahoj,Pavle a Tome, díky za vaše komentáře. Jezdili jsme 5let po sobě lyžovat do Francie. Hodně záleží na tom jak vyjde počasí. Vůbec první rok v Alpách /Chamonix/ jsme viděli tu nádheru v den příjezdu a pak zase až v den odjezdu. Mezitím mlha a sněžná slepota. Nevzdali jsme to a jeli jsme opět. Valmenier/Valloire, napřesrok Tignes - počasí tak půl na půl. Dva roky pozpátku jsme byli ve středisku Praloup v březnu, počasí celý týden super /azuro a trochu pod nulou/ sněhu dostatek, sjezdovky fajn, jen ti zdatní lyžaři by chtěli ještě náročnější sjezdovky. Podotýkám, že Francouzi upravují sjezdovky tak na 50% - 70%, obden. Tak věřím, že se ti zdatní v Santě "vyřádí". Tome i my jezdíme hlavně lyžovat a tak večery trávíme podobně jako vy - nějaké společenské hry, ale hlavně historky a zážitky propojené smíchem. Tak přeju hezkou lyžovačku a sportu zdar. Jana

  • Tomáš
    dotaz
    16.01.2011 - 21:00

    Na dotaz (janaj) do Catariny jedeme po třetí a dle starších lyžníků není lepší středisko. Dá se popsat asi takto - od 3 do 100 let a všichni si tu najdou svůj terén. My si jezdíme užívat lyžování a tudíž nemohu referovat stran nočního života. Ten je s přáteli a vínem.( společenské hry a vyprávění ). Velmi příjemně strávený týden. Bormio je pro sportovně založené lyžaře, kteří rádi rychlou a dlouhou jízdu. Isolacia je příjemné středisko pro zpestření týdne. Nebudete litovat - před dvěma lety napadl nádherný prašan (padal skoro celý den) a byli jsme na svazích skoro sami a lepší lyžování jsem doposud nezažil, no prostě nádhera. Mohu doporučit jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

  • Pavel
    Roda
    16.01.2011 - 15:14

    Ahoj, jak jsem již psal jedeme do Rody příští týden, ale ještě jsem v tomto hotelu nikdy nebyl,tak uvidíme. Každopádně do Santošky jedu již po šesté a mám to tam moc rád. Je to malé, ale útulné středisko. Co se týče sjezdovek, samozřejmě se to nedá srovnat s výběrem např. ve Francii, ale na zničení těla těch třicet kilometrů stačí. Také jsme dřív uvažovali o permici do Bormia, ale nakonec jsme toho měli vždycky plné zuby. Nesmíte zapomenout, že Roda a defakto všechny hoteli v Santošce jsou pár kroků od sjezdovek a tak toto a absence front u vleků, zaručuje celodenní intenzivní lyžování. Opravdu jsme nikdy neměli chuť se ještě trmácet do Bormia, ale když si budete chtít sjet nejdelší sjezd v Itálii, nebo navštívit lázně, tak tam asi budete muset zajet. Co vím, tak v Santošce je bazén v hotelu 3 Signori, ale nevím jestli není jen pro ubytované. Každopádně koupací čepici chtějí v Itálii všude. Určitě doporučuji vzít si sebou brusle. Večer je vždy otevřené kluziště asi dvě stě metrů od Rody. Pro movitější tam brusle i půjčují. Po večeři je to prima relax. Jinak noční život nic moc. Pár barů a restaurací a snad jedna pididiskotéka. Není to Špyndl! Já si beru lyže i snowboard, ale kdo rád jezdí mimo sjezdovky v prašanu, tak to tam moc nejde, snad jedině vedle černý, ale to musí být opravdu hodně sněhu... Ale stejně je tam krásně, pohodový Italové a když je jasno, tak slunce celý den (krémík rozhodně přibalit) a ten srub nahoře... mrkněte na webcam santacaterina.it

  • janaj
    dotaz
    15.01.2011 - 14:34

    ahoj lyžníci, na přelomu leden/únor 2011 jedeme do Santa Cateriny do rez. Roda poprvé. A tak nevím,e co nás čeká. Jede nás 6, z toho polovina výborní a zdatní lyžaři a ta druhá půlka rekreační lyžaři. Takže vy, co jste už v Santě byli napište a podělte se o zkušenosti s tímto střediskem i rezidencí. Je dobré přibrat i snowbord a plavky? A přikoupit skipas i pro Bormio, nebo se vyřádíme 6dnů v Santě?

  • Khano
    freeride
    19.12.2010 - 14:20

    to gekon:byl sem v Sante pred dvema roky.Zrovna byla spousta novyho snehu a bylo to tam super. Jedno z nejlepsich pojezdu.Akorat tam toho teda zas neni moc na vyber, ale ten svah co tam je stoji za to.Lanovka te vyveze az na hreben pohori a pak staci ji cca 200 - 300 metru po hrebenu a pustit to dolu.Vrsek super prudkej, dolejc mensi skalky, previsy...klidne muzu poslat naky fotky na mail...

  • Pavel
    Roda
    13.12.2010 - 00:48

    Díky za recenzi k hotelu Roda. Ten hotel vypadá trošku nevábně, ale když tam bude teplo,čisto,teplá voda a sucho a teplo v lyžárně, tak to bude OK. Jsme velká grupa(51 lidí), no a v tomto termínu a za tu cenu pro takovou skupinu jsem nic jiného v Santošce nedostal, tak uvidíme. Jedeme poslední týden v lednu 2011, tak kdyby někdo jel... Jo a doporučuji si vzít brusle, vždycky tam mají pěkný led. Někdo se ptal na freerideing, tak Santoška není Francie a řekl bych, že je spíše pro lyžaře, ale když je dost sněhu, tak se dají najít pěkná místa. Já jezdím jak lyže, tak i snowboard a u snowbordu mi tam spíše vadí nedostatek snowparku. Minulý rok tam byl nějaký pokus, ale bylo to hodně nebezpečné (samý led a hodně nerovností).Italové jsou národ lyžařů a tak to asi i zůstane. I když třeba Livigno je prý pro snowborďáky ráj, ale tam my vždycky akorát projíždíme a nakupujeme, tak že jenom z doslechu...

  • gekon
    freeride
    08.12.2010 - 18:34

    Můžete někdo podat info ohledně freeridu v Santě. Díky

  • Pavel
    Roda
    27.11.2010 - 13:12

    Ahoj, v lednu 2011 jedeme opět do Santošky, ale poprvé do residence "Roda". Nemáte někdo recenze na tuto residenci. Jedná se mi hlavně o parkování,lyžárnu a zda není na apartmánech v noci zima. Letos jsme byli v Aprice v residenci Stella Alpina a v noci byla pěkná zima, jelikož termostaty byli ovládané centrálně talošema a ty na nás dost šetřili. Jo a lyžárna tam byla hrozná - málo místa, zima a plíseň, přaskáče tam neměli šanci uschnout. Tak že Stellu Alpinu v Aprice moc nedoporučuji. Díky

  • Martina
    Doporučuji hotel Santa Caterina v Santa Caterině
    18.10.2010 - 23:06

    Loni jsme byli týden před vánocemi s CK NEV-DAMA a byli jsme nadšeni! Malebná horská vesnička téměř bez aut, skvělé lyžování, málo lidí a snadná dostupnost do většího střediska BORMIO. 2 delegátky CK NEV-DAMA se o nás vzorně staraly. DOPORUČUJEME: útulný, čistý a romantický hotel Santa Caterina s ochotným personálem a dobrým jídlem. Trochu problém s wifi připojením.

  • Vajda
    Santa Caterina BOMBA
    05.04.2010 - 13:29

    Ahoj, zdravím všechny milovníky tohoto překrásného lyž. střediska. Letos jsem zde byl od 27.3 do 3.4. Počasí 50 na 50, tratě skvěle upraveny i po nočním vydatném sněžení. Letos po osmé stále lepší a lepší. Už se těším na lyžařské jaro 2011. SKOL Vajda

  • Ivet
    Bormio / Santa Caterina
    23.02.2010 - 15:53

    Ahoj, zdravim vsechny lyzare a SNB nadsence. Doporucuji Santa Caterinu,uzasne mestecko z vybornou kuchyni(italska). VSe velmi levne, instruktori, jidlo atd. Skvele sjezdovky, spoustu vyziti, neustale slunce a prasny snih. Ubytovani ve dreve. Kabinova lanovka je uzasna, doveze Vás az na slunecni udoli, kde se da kranse posedet s vyhledem do zasnezeneho kotle Alp. Rozhodne o 100% lepsi nez Bormio !

  • Zuzana
    bžene duben
    23.02.2010 - 15:50

    Ahojky , doporucuju vsem lyzarum tuto destinaci. Nejlepší je brezen duben , pres noc chumelí a pres den azuro a prasanek. Sjezdovky upraveny kazdy den od rana, zadne fronty, slunicko , levne obcerstveni, krásná dlouha sjezdovka z nejvyssiho bodu az dolu , kabina. Vrele doporucuju Marcelo i v dubnu, jezdime osmim rokem vzdy v dubnu a snih je nadherny, navic je v nizinach tepleji a dá se venku sedet i na zahradce a opalovat se :) . Proste nadhera . Zuzana

  • pegyč
    dobre
    10.01.2010 - 12:40

    Tak vam pišu přimo ze Santa Cateriny ,podminky jsou tu o.k, jezdime tu už několik let,a vždycky to tady bylo dobry,až na pepka ten chrape jak zvěř. Dnes zrovna krasně sviti, tak nevahejte a přijedte.Čus Pegyč.

  • Alena B
    Slunečné údolí
    02.01.2010 - 18:10

    Název Slunečné údolí nelže. Letos tam jedu po čtvrté. Vloni jsem poprvé jezdila na nových sjezdovkách v údolí a byly super. Je zde krásné komorní prostředí, ve kterém se člověk rychle orientuje.

  • Petr
    lyžování
    28.12.2009 - 13:42

    Celkem pohodové středisko.

  • Adriana
    suprovkááá
    21.12.2009 - 12:44

    je to tam dobré ale v Bormiu je to lepší

  • Klára
    Duben?
    20.12.2009 - 23:02

    New Dama nabízí v týdnu od 10-17.4. instruktora pro lyžování ve volném terénu. Má to v tomto období ještě smysl, aby si i děti zalyžovaly na sjezdovkách a ne na vodě? Díky

  • simon
    super
    18.12.2009 - 18:51

    Ja tam jezdím každy rok a je to tam super ne jako v
    Bormiu tam je fronta i na ten nejhorší vlek a dole je jenom voda a led. Ale v Santa Catarina Valfurva je krasne každý rok se tam jezdí zavody dětske a aja mam už 3 poháry a to je mi teprve 9let

  • Mary
    Nejen sjezdovky
    10.12.2009 - 19:43

    Kromě sjezdovek se v Caterině dá taky běžkovat, terén je upraven, nemáte-li běžky, půjčí vám je - perfektně napreparované (boty taky). Vlastně se můžete cítit jako světový běžec. Nemusíte jen po "Pista turistica", na zabití je "Pista agonica"! Tož tak, příjemná změna.

  • justy
    SUN VALLEY
    03.12.2009 - 20:04

    Zdravim,letos jsme byli poprvé v Santě,poslední týden v březnu a suprově jsme si zalyžovali.Na sjezdovkách pohodička a hlavně sluníčko.A ten pohodový klídek a relax.Bydleli jsme v hotelu CEVEDALE,fantastická rodinná atmosvera.Na příští rok už jsme nic nehledali a opět jedeme do Santy,a i do stejného hotelu.Santa nás prostě uchvátila.Doporučuji všem kdo si chce v klídku užít lyžovačky a bombardina.Lyžař senior 50+

  • david
    Pekné
    28.11.2009 - 13:56

    Byli jsme tu už podruhé a mužu říc že takové počasí jsme nikde neměli od rana do večera sluníčko a to jezdíme poslední týden v březnu.A sněhové podmínky takz bomba.Taky je super že mužete nakoupit alkohol v Livignu za babku.Fakt relex doporučuju.David

  • Jirka
    Santa Caterina
    03.07.2009 - 16:23

    Jezdíme léta po každé jinam.Letos jsme byli v Santě a určitě se tam budeme v 2010 vracet.Je to tam skutečně pohodové.Nevíte někdo jak je to s novou sedačkou od Tredici Cime?

  • hana
    supr
    15.04.2009 - 08:54

    Byli jsme již v Santě po čtvrté ,opět úžasná lyžovačka , nádherně upravené sjezdovky ,moře sněhu a sluníčko. Už se těšíme zase na příští sezonu. Lyžařka senior.

  • sarulka
    opět chválím
    09.04.2009 - 14:25

    Ahojte "lížaři" !!! Letos jsme zvolili trošku dřívější termín od 14.3. do 21.3.2009 a nikdo z nás jsme nelitovali. Loni jsme tam byli až úplně poslední týden v březnu a taky nebyl nikdo zklamán. Sněhu prašánku a slunce dostatek (dokonce občas i hodně mrzlo, takže jaro v březnu v Santě nečekejte).Jezdíme zde každý rok a pokaždé jsme nadšeni, opravdu jsme přijeli vyližováni dosytosti!!! Mohu doporučit obzvláště těm, kdo mají rádi klídek a pohodičku na sjezdovce.
    Zdravím a Santě zdar !!!

  • drozz
    už aby byl 2010
    06.04.2009 - 16:33

    Jedním slovem pohádka,relax,klídek.Po krásným vyježdění na upravenejch sjezdovkách bez front,horký koupeli,dobrý večeři je procházka večerní Káčou(S.C.)takový vyčištění hlavy,že bych to doporučil všem dobrejm lidem.Jožko díky.

  • Petr
    Paráda
    19.03.2009 - 17:05

    Ahoj,letos jedeme též po třetí,už se nemůžeme dočkat,vyrážíme 21.3 a počasí vypadá opět slibně,na ubytování si nemůžeme stěžovat a na tu pohodu v Santě také nee!!Opravdu doporučuji toto středistko!!Ahoj

  • Drahuš
    SUPER
    19.03.2009 - 12:57

    Ahojky, zdravím všechny lyžaře. 21.3.09 jedeme celá parta již po třetí do Santa Cateriny. Jsme z tohoto střediska nadšení, je to tam úžasné, super sjezdovky, dobré ceny, ubytování nemá chybu. Zalyžovat si jedeme i do Bormia, avšak se vždy rádi vracíme do Santy. Počasí nám vždy vyšlo, letos to vypadá opět skvěle. Všechny zdravím a doporučuji. Ahoj

  • Andrea
    Santa Caterina
    15.03.2009 - 18:41

    Ahoj letos jsem poprvé vyrazila do Cateriny v půlce února. Bylo skoro celý týden nádherně, sníh byl úžasný a málo lidí. Můžu skutečně jen doporučit...Ahoj

  • Zuzana K.
    Santa Caterina Mama Miaa
    09.03.2009 - 10:19

    Ahoj, letos jedu po 8. koncem března , někdy začátek DUBNA, tento termín zaručuje vždy celý tyden azuro.
    Doporučuji apartmán Ortles, 13 Cime, Primula, 3 sinory.

    Kdo se chystáte, těžte se ! Mě to čeká příští týden, aleluja.

    Skol Zuzana

  • David
    Masakr-Nádhera-Relax
    25.11.2007 - 11:08

    Hoj lidi.Byl jsem tam loni letos se vracím.Nemám rád střediska kde to vypadá jak na mraveništi.S.Catarina je prostě skvělá,můžu doporučit.Jo a v DUBNU bych to moc nedoporučoval k vůli sněhu.

  • Marcela
    09.04.2007 - 13:06

    Napriek mojim obavam musim uznat, ze lyzovacka bola skvela, pocasie vyslo, snehu bolo dost a 6 dni bolo akurat aby sa clovek vyblaznil aj v Bormiu a Santa Colombane, Isolacci (ak mate skipass 4 Valli), ale aj tak bola na lyzovanie najlepsia Santa Caterina. Bolo tam menej ludi ako v Bormiu a kvalitny sneh bol az po spodne casti svahov. Na druhej strane, v meste bolo naozaj trochu mrtvo, ale po celodennom lyzovani stacila uz len mala prechadzka po meste. Taktiez vrelo odporucam toto stredisko!

  • hana
    supr
    05.04.2007 - 08:04

    Vrátila jsem se 1.4.2OO7 ze střediska. Mé hodnocení je 1. Výborné svahy, upravený terén, příjemní lidé a vyšlo dokonce i počasí. Opět se tam vrátím. Všem dobrým a zaníceným lyžařům toto středisko doporučuji. Ahoj.

  • stany
    Ahojky
    29.03.2007 - 17:52

    Ahoj všem.V týdnu od 17.3.-24.3. jsme byli v Santě na lyžování. Musím uznat,že je to tam bomba. Všem vřele doporučuji. Krásné lyžování,ale bohužel jenom to. Ve městě je mrtvo. Jinak paráda. Tak kdo tam pojede,tak ať si to užije.Čus

  • marcela
    Surne
    01.03.2007 - 19:10

    Ahojte. Potrebujem pomoc od tych, ktori maju skusenost s lyzovackou v Caterine zaciatkom az v strede aprila (dubna). Chceme si kupit zajazd, ale obavame sa, ci tam bude dost snehu, a taktiez vo vedlajsom Bormiu. Vdaka

  • paaavel
    Zdrávko
    22.02.2007 - 22:58

    Dobrý den. Před několika týdny jsem byl právě v tomto středisku a bylo moc hezké. Lyžování si zde užijou zkušení lyžaři stejně dobře jako ti méně zdatní. Moc sjezdovek tu sice není, ale zase je tu o poznání méně lidí než v jiných střediscích v blízkém okolí. Všem doporučuji.

  • vajda
    Dost pohoda
    12.02.2007 - 20:10

    Skol,zdravím lyžníky. Santa, bomba. V porovnání s jinými IT. středisky klídek slušné ceny za drinky i občerstvení na kopci. Komorní prostředí malebného městečka, žádný hučák, mějte se fajn lyžníci.

  • vrabik
    Parádní lyžovačka
    10.12.2006 - 21:25

    Zdravím lidičky, chystám se do Santy už po třetí.
    Malé středisko s rozmanitými terény. V loni postavená
    čtyřsedačka na vrškách je docela super. Neni moc náročná,
    vhodná pro méně zdatné lyžaře, lyžařky a nejmenší. Jinak ostatní tratě jsou paráda. Volné terény pro vyznavače snowboardingu také k mání. Docela ujdou.
    Tak čus.

  • levak bob
    Celkem guuut
    28.01.2006 - 20:50

    Celkem vkusný středisko! Zastoupený jsou všechny terény, na svý si přijdou i náročnější lyžaři, při čerstvý sněhový nadílce se najdou i pěkný volný terény. Není tam tuny sjezdovek, ale na 4-5 dni to bohatě stačí. Byl jsem tam před 2ma lety a to tam byly prakticky jen pomy, loni ale postavili kabinový přibližovadla, tož tam asi letos zase vyrazim oujeee.

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

sedm - dva = ?
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

La Norma leží v údolí Maurienne mezi Val Cenis a Valmeinier, patří mezi menší a také levnější destinace. Ovšem i tak nabízí tratě s převýšením 1400 m a spoustu možností p...
Lyžování ve výškách: 1350 - 2750 m.n.m
Délka sjezdovek: 65 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
30 %22 %41 %7 %