Reklama

recenze
ubytování

SkiWelt Wilder Kaiser Brixental (800 – 1827 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Džin
    Lyžování ve středisku
    25.01.2017 - 19:18

    Dobrý den,již po několikáté jsem navštívil výborné středisko Brixental,vždy jsem tam jezdil rád až do dnešní poslední návštěvy.Všude tisíce holanďanů,kteří jak známo neumí moc lyžovat,hrnou sníh před sebou,takže vznikají hned dopoledne nebezpečné ledové plotny.Jezdí ve skupinách,takže je není možno ani objet.Asi i kvúli nim se podstatně zdražilo jídlo a pití v restauracích.No prostě příště někam jinam. DŽIN

  • Karel
    Kokos
    13.03.2016 - 19:50

    5-12,3,2016 Byli jsem zde poprvé a dojezdová vzdálenost perfektní je to hned za hranicema, jezdíme vždy zpět v pátek a byli jsme za 4,10h v Praze. Měli jsme velké štěstí v podobě 30cm prašanu takže fungoval i 2denní freeride ačkoliv nejvyšší hora je cca 1950m. Bydleli js me v Itteru provinční vesniška nicméně dojezd k lanovce v Sollu 2km, parkoviště prázdné max 70m k lanovce. Lyžařů akorát aby nebyly prázdné sjezdovky jinak fronty neexistují, restaurace krásně volné. Celkový dojem mohu jen doporučit, i když jak jsem psal, měli jsme velké štěstí s prašanem. Sjezdovky modro-červené, pár černých. Vhodné pro rodinnou pohodovou dovolenou. Pánské skupinové sportovní lyžování bych asi směroval jinam.

  • Džín
    Brixental
    27.03.2015 - 07:18

    Výborný ,moderně vybavený středisko,280 km od českých hranic.Doporučuji.
    Džín

  • Papoušek
    barevný
    05.02.2013 - 11:08

    Opravdu velké středisko, nemožné projet za 1 den. Některé (většinu:) modré sjezdovky bych přebarvil spíš na červené, jsou i občas v kopci tak divně naklopené :/ Začínající snowboarďák se na přejezdech našlape. Příště to raději protáhnout do Kitzbuhelu.
    Pozitiva : určite rozloha a dostupnost z ČR.

  • Franta
    Bez chyby
    21.03.2012 - 21:21

    Nikdy jsem nepsal žádné komentáře, ale po návštěvě Brixentalu (ubytování ve Scheffau) si to neodpustím. Jezdím každý rok několikrát Alpy Fr,It,Šv a Rakousko a to zásadně ne na stejné místo. Byl jsem zde od 16.3. na 3 dny lyžovat a hodnotím nejvyšší možnou známkou. Úžasné terény, sjezdovky široké 200-300 metrů jsem nikde v takové kvantitě nezažil,vše dokonale upravené, moderní rychlé sedačky a kabiny-vlek jsem za celé 3 dny lyžování nepoužil, a to jsem projel 80% střediska. Oproti Francii levno v bufetech a restauracích, žádné fronty, klid a pohoda. Z Prahy 4 hodiny jízdy. Jediná slabina-menší nadmořská výška. Mohu jen doporučit!

  • patri
    skiwelt
    17.03.2011 - 13:16

    naprosto úžasný středisko pro carving. sjezdovky jsou prostě tak akorát pro všechny.
    místní rolbaři jsou asi nejlepší v evropě. takhle skvěle upravený sjezdovky jsem už dlouho nezažil.
    nevýhodou blízkost mnichova a celkově německa. převážná část návštěvníků pouze z německa. výhodou je, že neumějí skoro vůbec lyžovat takže se pletou v tlupách poblíž hodně modrých sjezdovek. je zábava je sledovat.
    ceny ubytování a jídla velice příznivé oproti jiným střediskům. tohle středisko bych srovnal s civettou v itálii. dokonce ho miluji více než flachau a livigno

  • Honza
    Ellmau
    25.01.2009 - 10:38
    Ahoj, všem toto místo doporučuji. Několikrát jsem zde byl a nemohu si stěžovat. Všechny sjezdovky vždy perfektně upravené, malá čekací doba na lanovku. Prostě nádhera. Letos se chystáme toto místo navštívit znovu.
  • David
    Scheffau - středisko pro všech
    21.02.2007 - 17:24
    Sice níže položené středisko, ale na nedostatek sněhu si ani v letošní na sníh chudé sezoně nelze stěžovat. Velice příjemný areál, který můžu jen doporučit, od začínajících lyžařů, přes pokročilé až ke skutečným fajnšmekrům - každý zde najde to pravé. Dlouhé přejezdy mezi jednotlivými vleky a lanovkami jsou velmi příjemné. Hlavně pasáže v horních pasážích najdete i technicky těžší pasáže pro větší zábavu. Zasněžování většiny sjezdovek jsou samozřejmostí. Sice menší středisko, ale požadavkům i náročnějších lyžařů určitě dostačuje. Celkově příjemný skiareál s méně lyžaři a dlouhými sjezdy.

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

? - jedna = dva
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

St. Moritz ležící v údolí Innu tvoří společně s Zermattem a Davos/Klosters švýcarskou "hvězdnou trojici". Sv. Mořic totiž nejlépe charakterizují slova jako luxusní, mondé...
Lyžování ve výškách: 1797 - 3303 m.n.m
Délka sjezdovek: 120 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %12 %71 %18 %