Reklama

recenze
ubytování

Kitzsteinhorn - Kaprun (911 – 3029 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Jakub
    Vánoce na Kaprunu
    26.11.2016 - 07:29

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kolik lidí bývá na Kapranu na Vánoce? jsem omezený termínem, tak mě zajímá, jesli má cenu jet tam, nebo hledat něco jiného.. díky

  • lyžařské podmínky
    16.04.2016 - 13:15

    Po recenzi ADEBELTRA KOZÁKA jsem se těšil,že mě budou mrznout koule,ale za 152éček na 4dny se mi koule pařili asi to bude tím termínem 9-13.4. a bylo to úúúúúúúúúúúžasnýýýýý(sluníčko,málo lidí,sněhu dostatek,sjezdovky upravený,jen v dolní části trochu rozbředlý)

  • Adalbert Kozák
    8.3.2016 lyž. podmínky
    11.03.2016 - 12:31

    Když jsme přijeli bylo krásně, sluníčko svítilo a my jsme si užívali nádherné lyžovačky. Potom se však lehce zatáhlo a mě začaly mrznout nohy a taky trochu koule.
    Tak celkově bych podmínky hodnotil skvěle a těším se až si budu zas moct nechat zmrznout koule za 49 euro. :D

  • Markus
    Webkamery Kitzsteinhorn
    18.12.2015 - 22:42

    Zajímavé webkamery Kitzsteinhorn online - https://www.webkameryzive.cz/kitzsteinhorn-vysoke-taury

    Opravdu super pohled na krajinu! Samozřejmě nic se nevyrovná zážitku na místě, ale ne každý má peníze na to jet do Rakouska do Alp.

  • veronika
    zavřené sjezdovky
    15.11.2015 - 13:14

    Dnes je cely Kitzsteinhorn zavřený kvůli vichřici.

  • veronika
    zavřené sjezdovky
    15.11.2015 - 13:14

    Dnes je cely Kitzsteinhorn zavřený kvůli vichřici.

  • veronika
    zavřené sjezdovky
    15.11.2015 - 13:13

    Dnes je cely Kitzsteinhorn zavřený kvůli vichřici.

  • Karel
    Lyžování
    08.12.2014 - 22:11

    Tak jsem si na tenhle ledovec taky zajel a musím říct že se tam lyžuje suprově http://kaprunzellamsee.info/ledovec-kitzsteinhorn/

  • Karel
    Ledovec
    08.12.2014 - 22:07

    Tak jsem si na tenhle ledovec taky zajel a musím říct že se tam lyžuje suprově: http://kaprunzellamsee.info/ledovec-kitzsteinhorn/

  • Petr
    ubytování
    25.03.2014 - 19:35

    Nevím jestli je tam i teď tolik lidí, ale ubytování kusek od Kaprunu za cca 280 kč: http://jaknahotely.cz/

  • rofro
    hustota lyžníků
    13.03.2014 - 10:43

    Chtěli jsme jet teď někdy v březnu nebo v dubnu na ledovec na jarní lyžovačku. Ale stačí se kouknout na kitzsteinhorn.at kde mají livekameru. Je tam neuvěřitelná hustota lyžařů, u lanovky frona-hrozen, fuj. To je odpověď pro níže evidovaného pisatele. No ale já už jsem rozmlsaný, nesnesu byť pět lidí přede mnou ve frontě. Vybíráme si střediska, kde přijedu k lanovce a ani nezastavuji, rovnou najíždím k turniketu a průběžně pokračuji....
    To tenhle ledovec, to je masovka. Letos je to možná ještě dáno tím, že v okolí je málo sněhu, je teplo, a lidi prchají na ledovec v mnohem větším počtu, než loni.

  • Michal R.
    Kolik lidi?
    06.01.2014 - 18:06

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kolik lidí bývá na Kaprunu koncem února poslední 2 týdny o víkendech. Bohužel nemám moc na výběr tak musím jet tenhle termín. Vím že tam vycházejí všelijaké prázdniny. Jsem z ČR zvyklí na cca 15min fronty, tak jestli je to lepší nebo snad ještě horší. Díky moc

  • nocarret
    Kaprun aktuálně
    29.10.2013 - 09:25

    Tak my jsme vyrazili na prázdniny, je tu neskutečně narváno a to i mimo víkend, navíc jede jen pár vleků, takže lyžovačka bída. Vloni jsem byl o týden později na Hintertuxu a bylo to úplně jinde. Jsem rád že jsem se sem mrknul, ale už sem nejedu :-)

  • Tomáš
    lýžnik je teda chytrej :)
    25.10.2013 - 23:24

    já osobně proti Kitzsteinhornu nic nemám vždycky jsem si dobře zajezdil asi to bude tím že nejezdim na Lyžích :) a sjezdovky tam jsou opravdu na prd ale freeride při dostatku sněhu a po ránu na čerstvě napadanem sněhu je luxusní a že tam je hodně lidí kde po vánocích neni že ? proto třeba idealní 2 tejden v lednu a když je sníh konec listopadu to jsem byl nekolik let po sobe a prázdno ještě idealnější ubytovat se v Zell am see pak se dá jet i tam a nebo na sall bach tak že Marcelo pořadý hadry a fofrem na svah

  • lyžník
    kaprun v prosinci
    15.10.2013 - 18:32

    Pokud myslíš koncem prosince po vánocích, tak to musíš být totální masochistka.
    Nejen že tam bývá běžně kolem 20 pod nulou, ale jako bonus tam bude každý, kdo si myslí, že něco znamená. Nebo každý, kdo něco znamenat chce. Taková nová povánoční profilovka na FCB, to má váhu. Česky řečeno, Rakouský Špindl. Na 1m2, 3 lidi.
    Pokud tedy toužíš po lyžování, tak jedeš na špatné místo.

  • marcella
    lyžování v prosinci na kaprunu
    14.10.2013 - 20:40

    Ahoj, chystáme se koncem prosince na lyžovačku do Kaprunu.CHtěla jsem se zeptat na počasí. bývají mrazy? díky moc za info.

  • Tom
    pro Haničku ........
    08.07.2013 - 19:29

    to je úplně stejné, jako když se zeptáš, kolik lidí je u moře na Makarské v srpnu ..... :-)
    S tím rozdílem, že na té Makarské jich bude méně, jak v listopadu na Kaprunu.

  • Hanička T.
    Jak v Kaprunu v listopadu?
    01.07.2013 - 10:45

    Dobrý den, jak je to v listopadu s lidmi na sjezdovkách? Už je jich hodně v Kaprunu
    ?

  • Petr
    Aduš
    28.05.2013 - 10:43

    To je těžké, záleží na každém, co kdo a jaké terény preferuje. Každopádně, já se masovkám zásadně vyhýbám, protože lyžovat v davech mě nebaví. Jsem maximálně spokojen na Schladmingu, ale vyhýbám se kopci Planai. Tam je neustále hlava na hlavě (navíc tento kopec vůbec není vhodný pro děti), zato vedlejší Hochwurzen a Reiteralm zejí prázdnotou. Stejně prázdný, přesto lyžařsky perfektní bývá Grossglockner či Lech. Jako ideální z mého pohledu je ovšem Hochkonig. Toto středisko je davově opomíjené, přesto fantastické. Není v žádném ohledu nejlepší, ale lyžování v něm mě neskutečně baví. Jako nejlepší středisko je z mého pohledu v Rakousku Arlberg, ale ten je daleko, je dost drahý a pro malé dítě díky studenému klimatu nevhodný. Z mého pohledu nestojí za návštěvu přelidněný Kaprun, Zell am See, Planai, Hintertux a asi z ČR nejbližší Semmering. Ten obzvlášť, protože tam se jede ve stylu - zaplať a vypadni, hlavně neotravuj. Ale záleží na každém.

  • Aduš
    PETR
    27.05.2013 - 17:01

    Asi máte pravdu, mohu se optat,které konkrétně vy byste doporučoval?

  • Petr
    ADUŠ
    27.05.2013 - 15:44

    Dle mého ázoru je to nesmysl. Kaprun je profláklá destinace (asi jako Špindl na vánoce) a celou sezonu je tam dost lidí. Raději bych volil nějaké menší a zapadlé středisko, kde bude na sjezdovkách prázdno a nikdo nebude dítě ohrožovat. Ostatně, znalci jistě potvrdí, že více a kvalitněji si člověk zalyžuje v malém, ale prázdném středisku, než v TOP středisku, ale se spoustou lidí. Kaprun je drahé, přeplněné a dokonce i lyžařsky nezajímavé středisko. Za moc peněz, minimum muziky.

  • ADUŠ
    LYŽOVÁNÍ S MALÝM DÍTĚTEM
    27.05.2013 - 11:17

    DOBRÝ DEN,CHCEME JET PŘÍŠTÍ ROK V LEDNU S 4,5LETÝM DÍTĚTEM SEM LYŽOVAT,LETOS STÁLO POPRVÉ NA LYŽÍCH,MYSLÍTE,ŽE JE TO VHODNÉ??DĚKUJI ZA KAŽDÝ NÁZOR.

  • Rosťa
    lyžování
    30.03.2013 - 08:38

    díky

  • ...
    ...
    29.03.2013 - 15:37

    jo de to kratka cerna docela krpal

  • Rosťa
    lyžování
    29.03.2013 - 08:56

    Ahoj lidi, jedeme na ledovec příští víkend. Pokud vyjedu kabinkou až těsně pod vrchol, můžu odsud lyžovat? Na mapě je jakási zubačka směrem dolů a teprve značená sjezdovka. Děkuji za info.

  • Karel
    Vašíček
    28.03.2013 - 09:11

    Pro Zuzanu. Určitě si tam v Dubnu přijatelně zalyžuješ, je to dost vysoko a sněhu kupy. my tam jedeme lyžovat na konci Května. Karel.

  • Zuzana
    lyžování v jarních měsících
    26.02.2013 - 16:05

    Ahoj,
    prosím napište jestli máte zkušenosti s lyžováním na Kaprunu v průběhu měsíce dubna. Zajímalo by mě, jestli tam bývává ještě dostatek sněhu a komfortní podmínky pro lyžování tzn. jestli je otevřená většina sjezdovat a sníh má ještě konzistenci sněhu, nikoli spíše vody ;-)
    Díky za poznatky.

  • Petr
    slušný Danny
    24.01.2013 - 22:33

    :-) tak hlavně, že ty jsi přidal něco k tématu, ale co je důležitější, že to bylo slušnou formou. :-) A pro příště se nemusíš přelogovávat, je to průhledné a trapné. Moulů, který se ptá kolik lidí bude na vánoce na ledovci opravdu moc není. Ale gratuluji, ty jsi jedním z nich.

  • danny
    obsazenost mezi svátky
    23.01.2013 - 16:49

    Petře,pokud se neumíš vyjádřit slušně tak drž tlamu,trapnější připomínku než tu tvoji jsem už dlouho neslyšel

  • Petr
    to obsazenost mezi svátky
    28.11.2012 - 10:49

    To je vtip ? Jak to asi může vypadat na Kaprunu mezi svátky ? To jako čekáš, že tam bude lidí, jako na konci sezony ? Takvé dotazy, jako je tento snad nemůžou být myšleny ani vážně.

  • David
    Obsazentos mezi svatky?
    26.11.2012 - 12:11

    Zdravím, uvažuji navštívit letos poprvé rakouské alpy mezi svátky a zajímalo by mě jak je to s obsazenosti a hlavně frontama v tomto období. Byl jsem zatím jen vždycky ke konci sezony a jednou v únoru a chtěl bych se zedy zeptat zda je to velký rozdíl? Děkuji

  • Roman
    Rada
    20.11.2012 - 10:23

    Ahoj. Chci si jet zalyžovat s dětma ve čtvrtek a v pátek někam do Rakouska na ledovec. Poradíte někdo kde je to pro děti dobrý a nebude tam moc lidí. Díky.

  • Radek
    Obsazenost střediska
    20.11.2012 - 07:04

    Ahoj. Nebyl jste teď někdo na Kaprunu? Jak to tam vypadá? Kolik je tam sněhu, lidí a tak. Díky za info.

  • Daniel Flek
    letní lyžovaní
    19.06.2012 - 08:27

    Byl jsem teď v červnu na víkend lyžovat na Kaprunu. V provozu byly sice pouze dva vleky,ty ale obsluhovaly skoro 20 km sjezdovek. Sníh byl sice hodně rozbředlý,ale sjezdovky byly průběžně upravovány.Lidí tu je skutečně jen pár. Častokrát jsme lyžovali úplně sami. My tu zažili sluníčko a teploty okolo 10 stupňů. Personál i obsluha vleků je velice příjemná.

  • Daniel Flek
    lyžování na kaprunu
    05.06.2012 - 11:08

    Byl jsem na začátku března na kaprunu a teď v červenci se tam chystám znovu. Kaprun je prostě boží. Sjezdovky jsou široké skoro jako v čechách dlouhé(vynikající pro carving). Jen jsou všechny vesměs modré a červených tu najdete opravdu jen pár a černou žádnou. Ceny jsou jedny z nejlevnějších 40 euro hlavní sezona 35 euro vedlejší (od 20 dubna do 27 října). My tu zažili celý týden sluníčko. Kaprun je vysoko,takže velice často jste nad mraky,na které se díváte do údolí

  • Karel
    Vašíček
    09.01.2012 - 21:39

    Zdravím vás lyžaři, pochlubte se kdo je teď v Rakousku nebo přijede z Kaprunu a okolí. Odjíždíme 27.1. do Kaprunu a jak tak vidím a čtu, tak je tam totálni kalamita. Pochlubte se s vašimi dojmy a pojmy. Děkuji...

  • Pedro
    K-horn
    08.11.2011 - 14:33

    Ahoj lidi,2.12 se chystáme s rodinkou na Kaprun.Sněhu zatím málo ale co není může být.Nemáte někdo info jak to tam vypadá nyní?

    Ď

  • HonzaKu
    kaprun je super
    27.10.2011 - 00:24

    No, pokud někdo myslí, že Kaprun neobstojí třeba oproti Tignes, tak nevím. Pro Tignes to sice vyznívá ve výhru, ale zas ta dálka.... :/

  • rojack
    ZaS
    24.02.2011 - 20:04

    Souhlasím. V Zell am See jsem lyžoval několikrát a vždy tam bylo lidí jako blech. Potom je to skutečně jízda o život. Takže nee. Oproti tomu Kaprun, paráda. Když se povede počasí, vyberete si vhodnou sjezdovku, protože je tam jakákoli obtížnost, nemá to chybu. Samozřejmě včetně poledního posezení u svačinky na sluníčku před Alpin centrem.

  • Karel
    Vašíček
    06.02.2011 - 20:30

    Musím říci osobní názor.
    Lyžoval jsem celý týden v Kaprunu a v druhém středisku Zell am See Schmittenhohe. A moje zkušenost, Kaprun unikátní, na počasí jsme narazili naprosto parádní, sjezdovky skvěle upravené, lidí málo, naprostý zážitek a to jsem byl i v jiných střediscích. nevím proč je tady tolik negativních komentářů. Takže naprostý luxus a krásné nádherné sjezdy. Druhý areál je standart, ale pravda jediná, mnoho lidí, jinak by to šlo. Ale ledovec je senzační, za rok znova.

  • Deathclaw
    kaprun
    09.11.2010 - 16:39

    Nevim co tady srovnavate Kaprun a Tignes nebo Kitzbuhel? To je jako srovnavat F1 s Octavii. Jasne ze je Octavka pomalejsi, ale zkus vzit rodinu na vikend ve formuli...
    Kaprun je jednoznacne horsi. Ale zkus si zalyzovat v Tignes v lete! A o tom je Kaprun.

  • Vlastimil Houda
    Kaprun
    06.11.2010 - 20:55

    Nějaká chytrá ne? Na Kaprunu jsem byl asi 10 krát, tak vím o čem mluvím. Je to jenom placka. Terén nic moc,možná by ses měla podívat do pořádného střediska.Ty jsou ve Francii.Třeba Tignes.

  • balu
    kaprun
    03.11.2010 - 00:33

    Je třeba projet celý areál, funes videl vše zřejmě z lanovky v mlze, najdete zde i znacně obtížné volné terény po obou stranách pod vrcholem carvové svahy po obou stranách kotev na vrcholu jsou vzhledem k poloze ke slunci špičkové , jezdíte ze svahu ze sluncem v zádech větší část dne.
    A co je hlavní kvalita sněhu je po celý den stálá bez větších kvalitativních změn. Počasí je na horách vždy loterie ale patří to k nim od jak živa..

  • funes
    Kaprun
    20.10.2010 - 18:03

    Jo to je pravda. Kaprun je nic moc,sjezdovky jsou jen rovné a žádný členitý terén.Moc lidí a počasí hodně nestálé. Kitzbühel je parádní lyžovačka a členitý terén. Sjezdovek 160km. Je to prostě nádhera a není tam nacpáno tolik lidí. Lyžovat se tam dá vždy až do začátku dubna.

  • marie
    Kaprun
    20.10.2010 - 12:28

    Lyžování přímo na Kaprunu je jen pro ty, kteří se chtějí prodírat davy lidí, ale pokud si chcete zalyžovat, je lepší přejet na Kitzbühel, tam se člověk projede až ho bolí nohy :)

  • PetrR
    Kaprun
    11.10.2010 - 18:07

    V Kaprunu jsme byli 4 roky po sobě a je to perfektní lyžování. Tedy pouze v případě, že chytíte dobré počasí, které tu bohužel není vůbec běžné.

  • Marek
    Gipfelbahn
    11.08.2010 - 20:51

    Lanovka je pořád otevřena, jen se dělá nová vyhlídka.

  • Pepa
    lanovky
    27.06.2010 - 21:57

    Lanovka 5 Gipfelbahn je v rekonstrukci až do prosince 2010. Docela blbý.

  • black
    pokračování
    23.03.2010 - 22:14

    Ještě důležitý dodatek. Cesta pouhých 6 hodin. Proti Itálii, kam jsem se naposledy trmácel 14 hodin, je to paráda.

  • black
    Lyžování na Kitzsteinhornu
    23.03.2010 - 22:11

    Uplynulý víkend jsme zažili skvělou lyžovačku na K-hornu. V údolí +12, nahoře kolem nuly, polojasno, paráda. Lidí "tisíce", ale je tam tolik lanovkové kapacity a tolik sjezdovek, že se to v pohodě rozprchlo. Po dlouhé době jsem tam zažil perfektně připravené sjezdovky, vždy ráno uhlazené rolbami, bez jakýchkoli muld a vydržely až do odpoledne. Zkrátka - na jaře je K-horn nejlepší volba.

  • Paja
    Vcera jsme dojeli po...
    10.03.2010 - 12:26

    Vcera jsme dojeli po 6 dnech z Kaprunu. V nedeli se udelalo paradne, takze super. Lidi uz moc neni, ale nejlepsi sjezdovky pro zkusenejsi lyzare jsou na zapadni strane arealu...cerna 4a je super, pokud na ni neni moc lidi. Ostatni cervene dal na zapad jsou taky pekne.

  • Standa
    Omluva
    01.02.2010 - 09:06

    Omlouvám se za to,že jsem napsal,že mi Slováci ukradli velmi drahé hůlky.Někdo ,zřejmě cenzor vymazal můj příspěvek.Takže : nevím kdo mi ukradl ty hůlky ale vím,že zloději mluvili slovensky.Promiňte koupím si nové.

  • Sheby
    Kitzsteinhorn - Kaprun - Zell
    22.12.2009 - 21:06

    Hoj,
    dneska jsme se vratili po 4 dnech z Kaprunu. Pocasi super, snehu..mohlo byt vic. Jinak parada. Ale dneska to skoro vsechno roztalo, takze dokud nenapadne dalsi snih, asi bych to nedoporucoval. Jeli jsme tam za stavu Výška sněhu dole: 60 cm
    Výška sněhu nahoře: 120 cm
    Typ sněhu: Prachový. Ted je to namrzle a nad 2000 m dost fouka. Jinak doporucuji cestovku http://www.betatour.cz/rakousko/kaprun-zell-am-see/ super servis, v hotelu paradni strava, komfort.

  • Miruš
    28.11.2009
    29.11.2009 - 16:50

    Ahoj,byla jsem si včera zalyžovat na Kaprunu....a paráda!!!! Dole žádnej sníh sice nebyl a šíleně pršelo,ale vyjeli jsme,až nahoru....a tam svítilo sluníčko a sněhu bylo na lyžování dost.Byl sice zmrzlej a byli tam pěkný plotny,ale taky na něm bylo asi 5cm prašanu,takže to šlo.Byl to skvělej výlet a dokonce jsme přijeli i opálení.Lidí tam bylo taky hodně,ale díky tomu,že je tam spousta vleků,tak se to rozptýlilo a skoro žádný fronty na vlek.

  • Tomas II
    Právě jsem se vrátil
    23.11.2009 - 10:37

    V sobotu jsem se vrátil ze čtyřdenního lyžování a musím poděkovat přírodě za středeční dopolední sněžení, protože jinak to byla ledová hora. A protože od čtvrtka tam fouká teplý vítr, už při odjezdu se zase všechno lesklo! Takže pokud neumíš na ledu, hrany jako břitvy!!!

  • Tomas
    snizek v listopadu
    16.11.2009 - 15:55

    Nazdar Mirus minulej rok jsem tam byl posledni vikend a bylo tam 2 metry ,ale ted to vypada blede,
    budem doufat ze tam jeste napadne jedu tam 26.11. a rusit se mi to nechce zatim ahoj

  • Miruš
    Byl jste někdo teď v listopad
    14.11.2009 - 06:40

    Ahoj,lidi....jedu s dcerou za 14 dní na Kaprun. Koukám,že je jen 54cm sněhu,hmmm nic moc.Byl jste tam teď někdo? Nevím,jestli to nemám zrušit a jet tam třeba o měsíc později,až ho bude víc.Poraďte....

  • Momýsek
    Takže?
    12.11.2009 - 12:30

    Koukám na webky a vypada to že sněhi je dost kdyz do Kaprunu vyrazime tuto sobotu? a chci se zeptat jak to vypada letos cenove se skipasama na jeden den?Tady to nenachazim..Diky moc

  • jimmy
    Funes
    05.11.2009 - 09:30

    Funesi máš pravdu, Francie je taky super. V Tignes jsem byl dvakrát a super ale jsem ze severní moravy a Francie je daleko. Přece jen proti Itálii je to pro mě zase cca. 500 km v jednom směru navíc. Pro lidi ze západních a jižních čech je Francie super.

  • Funes
    JImmy má Recht
    04.11.2009 - 22:37

    Je to pravda.Já osobně považuji za nej středisko ve Francii Tignes to je perfekt.Jinak Francii bych vřele doporučil,skvělé sjezdovky,žádné kotvy a slunce dost.Jinak v Rakousku je také super středisko Obetauern nebo Kitzbuhel.Sněhu zdar a skol

  • jimmy
    Nejlepší ježdění
    04.11.2009 - 10:19

    Jo a zapoměl jsem dodat, že v Kaprunu jsem byl asi 8 krát, takže vím o čem mluvím. Kaprun je zcela průměrné středisko. Po alpách jsou desítky o třídu lepších středisek.

  • jimmy
    Nejlepší ježdění
    04.11.2009 - 10:13

    Tomasi, nevím kolik středisek v alpách jsi poznal ale mezi nejlepší bych Kaprun určitě nedal. Jo, takové to jarní až letní lyžování to ano i když Hintertux je lepší. Vyzkoušej nějaká italská střediska ( Passo Tonale, Livigno apd.) a změníš názor. Mnohem více slunečných dní, dokonale upravené sjezdovky, lepší ceny v hospodách i obchodech ale hlavně minimum stupidních vleků s kotvama. Kaprun je v porovnání s italskými středisky hodně drahý a moc toho nenabídne. Je to ledovec, takže tady jen pozdě na jaře nebo v létě. Zkus něco v Itálii a potom budeš mít opravdu zážitky.

  • Tomas
    Nejlepší ježdění
    03.11.2009 - 12:29

    Je to fakt super, jedno z nejlepších středisek co znam fakt stršně super moc všem doporučuju je to zážitek na celý život :)

  • MIRDA 29-10-2009
    HURA NA LYZE!!!
    29.10.2009 - 21:26

    TAK JSME SE JELI PODIVAT JAK TO VYPADA NA KAPRUNU SE SNEHEM A JE TO PARADA!!!!!
    NADHERNE POCASI;SNEHU DOST NA BEZVA LYZOVACKU!!!
    ZBALTE A URCITE VYRAZTE!!!!!

  • Funes
    To je paráda !!!
    13.10.2009 - 17:27

    Konečně už padá a je to krása na to koukat.U nás na Klínovci už také něco napadlo.

  • TYNA
    Aje to tady!!!!
    13.10.2009 - 10:33

    Tak a je to zase tady , koukám že už padááááááá:

  • snowons
    MG
    09.10.2009 - 17:37

    Nebo Molltal..

  • Tom
    snih?
    10.09.2009 - 12:52

    Vsak vidis podle kamer ze tam toho mnoho neni, je to mozna tak na boby :-) Protahnete si cestu na Hintertux. To je asi jedina moznost si ted zalyzovat.

  • Faky
    je sníh
    10.09.2009 - 11:23

    Jedeme od 14.9. na Kaprun,nevíte někdo jak to vypadá se sněhem na Kitzsteinhornu?

  • barcelonasp
    snih v listopadu
    24.08.2009 - 19:37

    V tom termínu jsme tam nikdy nebyli ale sleduji už dlouho webky a myslím,že na Kitzsteihornu v tu dobu se sněhem problém nebude. To Itálie by asi byl problém.

  • snb1982
    snih v listopadu
    22.08.2009 - 14:30

    zdravim,chci se zeptat jedeme do Kaprunu zacatkem listopadu.Bude snih??diky

  • TYNA
    Lyžování v srpnu 2009
    16.08.2009 - 06:39

    Letos už je to s lyžováním koncem srpna v Kaprunu špatné. Píšou tam sice otevřená jdna sjezdovka ale na obrázku je vydět v jakém je stavu, takže nejlepší letní lyžovačka na Kaprunu ( Kitzsteinhorn ) je záčátkem července, aspoň letos to tak bylo jezdilo se až dolů ke spodní sedačce.

  • Aleš
    Lyžování
    13.08.2009 - 08:21

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali se ted koncem srpna lyžuje v Kaprunu? děkuji

  • barcelonasp
    Květen 16.-20.5.2009
    01.08.2009 - 17:12

    Taky jsme byli v tomto termínu a musím potvrdit. Azuro po celé dny, téměř žádní lidé a dole v Kaprunu 27 stupňů celsia. Do oběda super lyžovačka, odpoledne hold letní lyžování. Na Rakousko nám neskutečně vyšlo počasí. Super.

  • Ticháro
    Kaprun Květen
    29.07.2009 - 23:47

    Nazdar lidi byl jsem na Kaprunu 18-23.5.2009 úžasné počasí ani mráček, 13 stupňů celsia a sníh skvělý až do 13 hodiny potom trošku mokrý. Opalování úžasný vzduch jezdilo nám 4 kotvy, 2 sedačkové no od horní kabinové stanice se jezdilo úplně všude tak VELMI DOPORUČUJI VŠEM mějte se.

  • Pelc
    Kaprun konec června
    29.06.2009 - 12:38

    Letní dovolenou jsme se rozhodli strávit namísto u moře v Alpách s tím, že si i zalyžujeme. Byli jsme 21-28.6.09 Tenhle týden v údolí často pršelo.Po skoro týdenním odkládání jsme vyrazili 26.6. Počasí nám vyšlo naprosto super. Sníh trochu těžší. Samotné lyžování BOMBA - bylo nás tam asi 50 nadšenců - takže 2 sjezdovky byly jenom naše - doporučuji.Jenom ta cena 30 euro od 8:15 - 14:00 je celkem dost, ale za ten letní sněhový zážitek to stojí :)Pěknou lyžovačku

  • Hrnček
    Kitzsteinhorn-nádhera
    31.05.2009 - 17:49

    Po prvý krát sme boli na lyžovačke na ľadovci.Bolo to super.Počasie nebolo najlepšie ale lyžovačka výborná.Už sa tešíme na budúcu zimu a určite to bude niekde na ľadovci.

  • TYNA
    Super
    22.04.2009 - 10:04

    Nádherná lyžovačka v zimě i na jaře a letos by to mohlo vyjít i v létě zatím je tam docela dost sněhu. Takže už se těšíme na léto jak si to užijeme na střechu auta kola a do kufru lyže a jedem.

  • krapky
    15.4.2009
    21.04.2009 - 10:02

    Byli jsme zde jiz po nekolikate a musim opet rict ze nam to vyslo, pocasi vyborne - azuro, i kdyz sem tam se zatahlo. Dokonce napadlo 15 cisel prasanu (super freeride)!! Celkove spokojenost, jarni lyzovacka super!

  • Laďka
    paráda
    10.04.2009 - 09:21

    Kaprun - to je nezapomenutelný zážitek! Úžasně čistý sníh, vyšlo počasí - teplo, slunce, prostě nádhera. Za jeden den jsme si nestihli všechno tam pořádně užít, jen jsme podcenili sílu slunečních paprsků, které nám i přes celodenní mlžný opar pěkně spálily obličeje :-) Ostatní dny jsme trávili v Zell am See na Schmittenhöhe, i tam to bylo skvělé. 4 denní pobyt si příště jistě protáhneme na týden :-)

  • Pepa
    spokojenost
    08.04.2009 - 12:06

    Byli jsme zde s partou ve dnech 3.-5.4.09. Trochu jsem zklamán parkováním, ale asi to v těchto podmínkách jinak udělat nejde. Lyžování - SUPER!!! Nádherné počasí, upravené sjezdovky, i přes množství lidí lyžování naprosto bez čekání, lze si vybrat krátké, dlouhé, mírné a prudší sjezdovky. Já a celá naše skupina (11 lidí) jsme byli naprosto spokojeni.

  • věra
    letos jak kdy
    07.04.2009 - 12:56

    bydlíme v Bruckbergu,takže mohu posoudit jaká byla letošní sezona oproti třem minulým.Letos bylo většinou zataženo se sněžením.Nepěkné počasí.Oproti jiným sezonám bylo mnoho Čechů,Slováků,Maďarů,prostě lyžařů z bývalé Waršavské smlouvy.
    Je to zřejmě proto,že do Itálie a Francie je daleko.Rakušané zásadně nejezdí jinam než do rakouských Alp.Tak se to letos sešlo.

  • Rampik
    odpoved na jeden vzkaz
    18.03.2009 - 19:10

    pro vsechny posery co chtej urolbovany sjezdovky na Kitzsteinhornu je mooc nehledejte.....casto snezi :) tak ze rada zni zahodte ty podelany LYŽE stejne akorat prekazite .............kupte SNB .............ps takova nadhera projizdet si nature pipe a kolem sebe ani jeden lyzar skvely to pocit svobody a bezpeci :)

  • landa
    Kitzsteinhorn
    15.03.2009 - 23:23

    Zajímavé, čtu tady samé pochvalné příspěvky, já tam byl tento týden a jsem trochu zklamaný. Na ledovci sněhu dost, to je pravda, ale rakušáci nějak zapomněli upravovat svahy a v tuto dobu ani počasí nic moc. Takže už ráno lyžování v hlubokém sněhu, kombinace větru a stálého sněžení, slunce se ukázalo vždy jen na chvíli, prostě ve srovnání s Itálií nebo Francií mě to zklamalo :-((

  • Martas
    24.1.2009 firemní zájezd
    19.02.2009 - 06:31

    Na Kaprun nedám dopustit, byla zde opět super lyžovažka, jeden den sice foukalo, ale zbylé dva dny to byla nádhera. Sněhu dost a rumu ještě více a pan Pr?ko pil jak by to bylo naposled. Aby né když s ním byl pan Mlhoš :-)))

  • A
    Super lyzovacka
    11.12.2008 - 11:16

    No ja musim rict, ze mys chytli dva nadherne dny, toto pondeli a utery. I kdyz to byla testovacka lyzi, tak se zadne neztratily, holt ve 12 se ma lyzovat, kdyz jsou prazdne svahy a nechodit na kafe :o)
    Doporucuju, snehu hafo a prazdne sjezdovky

  • Helmut
    28.11.08 Kaprun
    04.12.2008 - 14:15
    Sníh-svahy-azuro-pohoda do 12hdod, kdy deme na kafe a nějaký *** si odnesl ATOMICY SX 10,2 + tyčky. Kafe za 17litrů bylo fakt silný. Snad si n nich doláme hnáty, nebo jej příště někdo nachytá a doláme mu je tak či tak.
  • Funés
    Pohoda a krásné počasí
    17.11.2008 - 21:08

    Byli jsme lyžovat teď o víkendu na Kaprunu a vyšlo krásné počasí. Sněhu bylo docela dost jen nejely boční sjezdovky ty potřebují větší vrstvu sněhu,jinak paráda.Byl tam docela nátřesk lidí a asi nejvíce Čechů. Není se čemu divit když jinde sníh není.Sněhu zdar

  • Radek
    Letní lyžovačka
    11.08.2008 - 11:32

    Minulý týden jsem byli s přítelkyní na letní lyžovačce. Celkově super! Slunce celý den. Jedou 3 vleky z toho ale 4a pouze tak do poloviny. Podmínky jsou vskutku letní, takže lyžování od rána tak do 13:00. Ceny jsou ještě levnější než uvádí na netu - 2dny 47EUR. Ubytování se dá sehnat taky bez problému. Informační centrum v Zell am See funguje bezchybně. Doporučuji spojit lyžování, turistiku a koupání.

  • amoudi
    bomba
    28.07.2008 - 09:19

    bomba lyžování

  • Ráďa
    Masárna
    23.05.2008 - 15:40

    Na Kaprunu jsem byl letos na přelomu ledna a února. Bylo to super z týdeního pobytu pouze dvakrát škaredé počasí jinak azuro.Lyžovačka bez front. Vřele doporučuji.Super ubytování v Kaprunu 50m bus,apartmán Betty pokoj svanou, vlastním soc.zař.společná kuch, jídlo vlastní TV,SAT,mikro trouba,kavovar,pípa na pivo super.

  • Eliz
    celková spokojenost
    22.02.2007 - 12:19

    Byli jsme s přítelem na jeden v Kaprunu o jarních prázdninách 17. 2. 2007 a byli jsme doslova unešeni. Lidí moc nebylo, sněnu tak akorát. Tato zima celkově nic moc, takže jsme si zalyžovali teprve až tady. Nevěděl by jste někdo o ubytování co nejblíže střediska Kitzsteinhorn? Zajímala by mě celková charakteristika (pokoje, stravování...)

  • Zbyněk
    8.2.-10.2.
    13.02.2007 - 16:13

    Když přijedete do Kaprunu, není tam po sněhu ani památka, ale nenechte se zmást. Na Kitzsteinu je ho dost pro všechny!!!A jakého. Můžete lyžovat od 8 do 15:45,máte k dispozici asi 13 vleků a perfektně upravené tratě. Takže neváhejte a vyražte!!!

  • VP
    Bez dlouhého čekání
    17.01.2007 - 10:47

    Kdo se bojí dlouhých front u vleku, tak ho můžu uklidnit. Na Alpincentru cca 5.minut na sedačku a nahoře v poho.
    Prostě není to Rača.

  • VP
    zážitek
    17.01.2007 - 10:42

    Byl jsem 12-14.1.2007 a užil jsem si to naplno. Pouze jeden den bylo horší počasí a nejely horní vleky, pak je dobré zajet na Zell am See - Schmittenhohe.
    Všem doporučuju, je to prostě super.

  • Zelajs
    29.12.2006
    03.01.2007 - 18:26

    byl sem tam 29.12 a bylo to super na vlek sme cekali max. 2 minuty snehu tam je dost na to aby si to clovek uzil a navic tam ted vsude snezi takze todle stredisko jenom doporucuju vyborny!!!

  • Miny
    Mohlo by být líp
    29.12.2006 - 11:03

    Vcera sem se vratil z Kaprunu, byla to bomba, ale toho snehu neni nikde dost. I na ledovci vydřená místa, jízdy jen po sjezdovkách, mimo bez sněhu. Moc lidí. Zdá se, že sníh chybí všude.

  • zuza
    15.12.2006 - 15:12

    Bomba!!!!Lidi tak akorat,super zazitek!!! DOPORUCUJI!

  • Tommy
    Kapr
    07.12.2006 - 19:18

    Nikdy sem nebyl na Kapru, ale je to tam uplne husty akorat tam neni moc snehu.

  • Thomas
    hustě
    07.12.2006 - 19:12

    Když sem tam byl 25.11, tak tam bylo lidí jak n####,ale to bylo tim, že nikde jinde pořádný lyžování teď neni,takže tam nejezděte, ať tam neni hodně lidí. Nazdar!!!!!!

  • radek
    kaprun bomba
    23.11.2006 - 21:37

    doporučuji bomba sníh malo lidí tak zdar a lyžování obzlášt

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

pět + devět = ?
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Špičák je známé horské rekreační středisko v české části Šumavy, ležící 2 km od Železné Rudy. Jsou zde kvalitní lyžařské terény a to jak pro sjezdaře, tak i pro běžkaře s...
Lyžování ve výškách: 880 - 1202 m.n.m
Délka sjezdovek: 7 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
0 %20 %60 %20 %