Reklama

recenze
ubytování

Bad Kleinkirchheim (1100 – 2055 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Michal
    Šenkýř
    29.01.2017 - 19:54

    stare a pomale prepravni zarizeni. dlouho trvajici prejezdy mezi jednotlivimi stredisky

  • Daniela
    Velká spokojenost
    24.03.2016 - 17:46

    Středisko je úžasný. Skvělé sjezdovky, málo lidí, úžasné možnosti pro posezení na sjezdovkách a velice milí domácí. Po lyžování jsou skvělý termaly. Jen doporučuji úžasný Römerbad. Teploučka voda a skvělý pohled na sjezdovky nebo se dá i v březnu opalovat na lehátkach. Bad Svatá Kateřina nás naopak moc nepotěšil.

  • dolezal milos
    dotaz
    03.02.2016 - 16:09

    Ahoj ,prosím o info nebo tip na ubytování se skypasem v BKK DÍKY DM dolezal.mil@seznam.cz

  • Mirek
    BKK
    25.01.2016 - 15:28

    Středisko je zastaralé, nejvíce vadí nepohodlné a pomalé lanovky, ale jezdím sem už asi 15 let, protože zde nebývá moc lidí, je to blízko, a na jaře lze pořídit pobyt včetně skipasu za cca 1000 Kč/osoba/den.
    Minulý týden však velmi špatná zkušenost - za slunečného počasí v mrazech okolo -10 byly zasněžovány i přes den dlouhé celistvé úseky sjezdovek, takže jsme pravidelně museli projíždět několik stovek metrů naslepo, nešlo se vyhnout. Takhle kydat ledovou tříšť za krk návštěvníkům si už snad nedovolí ani nikde v Horní Dolní ... ostuda!
    Pokud tedy máte mrazivou předpověď počasí "samé koláče" a těšíte se na příjemné lyžování na tvrdé podložce s dobrou viditelností, BKK se zdaleka vyhněte! :(

  • Adam
    článek o Badu
    07.12.2015 - 14:35

    Dobrý den, vzhledem k tomu, že už se začalo lyžovat přidávám článek, který jsem k tomuto středisku napsal pro jednu CK. http://goo.gl/eLzMnQ

    V Badu to mám moc rád :)

  • yveta
    recenze
    23.03.2014 - 12:13

    včera jsme se vrátili z badu fantastický týden ani mrak sjezdovky upravené a sjízdné až dolu žadná bramboračka nahoře tvrdý a skvělý sníh a ti co pomlouvají jsou debili ja sledovala ty lidi kolem žádný klammer tam nejezdil a kdo si na něj hraje vetšinou leží ve špitálu tak sportu zdar a badu zvláště nejlepší středisko čau

  • Radka
    LYžování
    16.03.2014 - 18:00

    Přijeli jsme 15.3. 2014 z hor, byl to nádherný týden plný slunce, taktéž byly pak nejlepší sjezdovky 20 a 21 a méně lidí. Vajíčka na Kaiserburg fronty a rozrytý docela brzy. Ale co by člověk čekal, zase bylo nádherně, chvilkama i na plavky, nejlepší jídlo se nám zdálo v levé hospůdce nahoře na Nockalbahm. Nejhorší a jídlo o ničem byla hospůdka uprostřed sjezdovky Maibrunnbahn. Termály jsou lepší ty spodní Kathrein, protože se z vody nemusí vylézat, vše je propojené je tam tepleji, více vířivek i venku, také bazén na zaplavání venku, a bazén až od 16 let. Vrchní termály Romerbad, se musí přelézat ven přes skluzavku nebo schody, je tam větší zima, ale zase lepší výhled z venkovního bazénu na sjezdovku. Byli jsem na těchto horách už po čtvrté a nejlepší počasí. Pro mladší osazenstvo ale je lepší jiná destinace, jsou zde věkově pokročilí..hodně důchodový věk, večer to nežije, jsou tam sice diskotéky, ale až tak kolem 23 hod. se to zaplní místníma a vlekaři,apod...ale jinak tichučko. Na ceny se raději nedívat a neřešit. Polévky tak od 4 euro, řízek tak 10, pivo tak 4 eura...takže tři členové s polívkou a pitím,tak 25 euro jen to hvizdne....nazdárek

  • Míra
    lyžování
    15.03.2014 - 22:55

    Dnes jsme se vrátili z Bad Kleinkirchheimu, a tak pár postřehů pro ty co teprve vyrazí. Lyžování typicky jarní, ráno se dá jezdit až dolů, ale po 11 hod je třeba jezdit co nejvýše. Nám se moc líbily sjezdovky č.20 a 21 v St. Oswaldu. Držely i po poledni, u sedaček docela prázdno. Je pravda, že takové počasí jako v minulém týdnu tam tuto zimu ještě neměli. Celkově je středisko dost zastaralé, nedovedu si představit jezdit na otevřených sedačkách ve větru a sněžení....

  • Adraj
    Běžecké tratě
    22.02.2014 - 21:09

    Předchozí otázku jsem napsal proto, že pan Kotrč napsal, že už dopoledne je tam "bramboračka" na sjezdovkách a fronty u vleků. Kdo zná situaci, tak mi prosím odpovězte. Děkuji za Váš čas a chuť mi něco k "běžkování" v této oblasti napsat, protože by to byla alternativa k "sjezdování". Nahoru by se dala jedna fronta vydržet a podle mapy by to tam moho být moc příjemné včetně dlouhých klikatých sjezdů v pozdním odpoledni. Ještě jednou DÍKY MOC !!! :-) A.

  • Adraj
    Běžecké tratě
    22.02.2014 - 16:13

    Prosím, kdo znáte odpověď, tak napište. Je možné v tomo středisku využít i nějaké upravené běžecké stopy a ve které lokalitě nebo je to naopak zakázané? Děkuji za odpovvěď. A.

  • kotrc
    st. oswald
    22.02.2014 - 09:15

    … udajne min lidi byva na Oswaldu… tak hodne stesti, ale moderni lanovky necekejte. Lazne jsou tady moc pekny…

  • Monika
    lyž. středisko
    22.02.2014 - 09:02

    Pane Kotrc, to jste mě moc nepotěšil. Zítra se tam s rodinou chystáme, tak snad to nebude tak zlé. Těšíme se moc, z fotek to vypadá krásně. Má být i hezké počasí.
    M.

  • KOTRC
    lyzovani
    21.02.2014 - 19:59

    Koncem unora sjezdovky nedrzi rozjezdeno do hodiny po otevreni vleku. Castecne za to muze teple pocasi. Hodne rodinek a co je horsi take hodne kurzu. Na spodnich stanovistich lanovek neuveritelne fronty, nahore decka bojuji s nasedanim na kotvy, takze furt stojite. Svahy pekne, ale neni se jak dostat nahoru. Vse zatarale, pomale… bez krytu! … doporucuji podivat se po jine lyzovacce.

  • okatamura
    Kde začít (pokladna)?
    09.02.2014 - 19:10

    Kde začít na úvod s rodinou takovou pohodovou jízdu? Ta jednička? Nejmenší má 9, ale v alpách už byl 3x. Zajímá mě to i vzhledem k pokladně, parkovišti a rychlosti lanovek (je nějaká nová?). Děkuji za odpověď

  • PetrAT
    St. Oswald
    18.04.2013 - 21:07

    Určitě stojí za vyzkoušení nedaleký St. Oswald
    Bývá tam méně lidí a dá se tam pěkně zajezdit
    Jako mínus bych viděl staré kotvy na vrcholku, ale nic co by člověk nepřežil
    Jako plus bych vypíchnul sjezdovku číslo 19
    Určitě tam je na 2 dny ježdění

  • PetrAT
    Bad
    18.04.2013 - 20:54

    Bad mě osobně velmi mile překvapil Nejsem závodník, ale rád se svezu po hraně a tady to skutečně jezdilo pěkně i pěkně rychle Únorový termín dával jistotu, že mrazy udrží svahy v dobrém stavu dlouho do odpoledne Což se potvrdilo nad očekávání a kromě několika užších míst, kde byly našoupané muldy, tak pisty neměly chybu
    Rolbaři odváděli skvělou práci
    Neprojeli jsme všechny pisty, tak jen k těm co jsme jezdili
    Kaiserburg z výšky 2055mnm. Pista má číslo 1. Kromě několika přejezdových míst, kde si člověk odpočine a může si procvičovat kárvingové cviky, tak pista jde krásně dolů. Některé pasáže jsou mírnější, ale pořád se dá jet krásný a svižný oblouk. V prudších pasážích to letí dolů. Na této trati jezdí většina lyžařů. Kromě posledních cca 70ti metrů, tam není žádné prudké místo.
    Franz Klammer Pista číslo 7 a 8. Začíná vrcholem Strohsack 1904mnm. Klobouk dolů před holkama co tam jedou sjezd svěťáku. Kromě traverzu v horní části, na kterém se dá opět hezky procvičit carv, tak pista letí dolů v opakovaných zhupech. Je krásně široká a na každé straně je právě jinak skloněná. Takže možná i proto si tu jdou lidí splnit bobříka odvahy a odsmýkají si to zrovna tou stranu, kde to je právě mírnější. Naštestí to nejsou davy. Tak se tu dá krásně zajezdit a jediné co mě omezovalo byla odvaha a první pokusy přeprat GS ski s R22. Skvělá pista !
    Ještě info k parkování. Parkoviště pod hlavní kabinkou bývá většinou plné, ale cca o 100m dál ve směru na Turracher Hoehe je velké parkoviště. Vše je přehledně označené
    Ceny občerstvení v Badu byly shodné jako v jiných korutanských střediscích: polévka 2,50–4,50€, řízek 9,50€, čaj 2,50€ , pivo 2,90€

  • yveta mazurova
    recenze
    12.03.2013 - 20:29

    opět vše na jedničku jezdím tady už osm let ve stejný termín za tyto peníze není nikde ve světě žadná nabídka a to jsem něco sjezdila tak doporučuju všem bad klein.... čau yveta

  • Petr
    Ubytování
    10.11.2011 - 21:39

    Chtěl jsem se zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s ubytováním ve "Feriendorfu Kirchleitn Grosswild".
    Zajímá mě, jak velké je šesté/čtvrté lůžko v trilo 6/bilo 4 ... píšou, že do 12 let... neznáte reálně jak to tam vypadá?? Díky moc

  • yveta mazurová
    recenze
    22.03.2011 - 21:12

    ahoj jsme tady ted 23.3. podmínky super sníh azuro co víc si přát ale na velikonoce kolo a kajak to asi nevydrží příště dřív ahoj yveta a spol

  • snih
    kolem 25 unora 2008-...
    01.04.2010 - 20:44

    kolem 25 unora 2008- snih nic moc, dost na jihu, nizsi nadm. vyska. kdyz se otepli, je to kase, prumerne stredisko, me osobne se extra nelibilo. dobra sjezdovka Fr. Klammera, dobre pro ty, co maji radi po lyzovani lazne, jinak spis pro rodiny s detma. Off piste par mensich moznosti, spise malo..

  • Mirek
    Re: Jirka
    25.03.2010 - 12:04

    Na závěr sezóny už jsem tam párkrát byl - sníh tam bude určitě až do 5.4. jak slibují, ale asi jen na několika sjezdovkách pod kabinkou na Kaiserburg. Od poledne vždy kaše, dole dojíždíš ve vodě. Vloni ale byla hlavní sjezdovka vypreparovaná a lidí jenom pár, takže pokud aspoň trochu vyjde počasí (tzn. kdyz v noci přimrzne), může tam být ještě velice dobré lyžování.

  • Jirka
    Jarní lyžovaní
    21.03.2010 - 22:04

    Ahoj,může mi někdo napsat jak dlouho se asi drží sníh v Bad Kleinkirchheimu.Jedeme tam 2.4 na velikonoce a jaké to tam je? Dík mooc

  • everel
    jarní lyžování
    13.03.2010 - 07:44

    my jedeme letos po páté, kombinace sjezdovka - termály je prostě skvělá a navíc od dnešního dne začíná pazšál tzn. že v ceně ubytka je i skipas a 50 % sleva na vstup do termálů. Včera jsem teprve na webu tento pobyt poptal a okamžitě mi přišlo cca 10 nabídek. Cena 525 euro za 2 osoby v apartmánu včetně skipasu - no nekup to ! :)

  • pavel
    ja si myslím že je...
    03.03.2010 - 21:52

    ja si myslím že je to velice pohodové středisko... po lyzovani do termálů sněhu na konec sezony dost... jedeme tam v sobotu 6. března jko každý rok...

  • michal
    Dolomity nebo Bad Kleinkirchheim
    03.03.2010 - 13:47

    Ahoj nikdy jsem v tomto středisku nebyl. Zvažuji jestli jet teda na týden do rakouska nebo na sella rondu do itálie. Co vy na to? Díky

  • tomáš
    určo
    21.02.2010 - 13:36

    my tam jedeme 6.3 a každý rok tu v tento datum jezdíme a pokaždé bylo sněhu dost... nepamatuju si že by bylo málo...

  • Eva
    dostatek sněhu..
    20.02.2010 - 14:38

    Ahoj mám dotaz, chceme jet do Bad Kleinkirchheimu 13.3. myslíte že tam bude ještě dost sněhu? máte někdo zkušenosti z předešlých let??díky

  • tomáš
    super
    03.01.2010 - 15:27

    Každým rokem se na toto místo začátkem března vracíme a super...krásná černá sjezdovka Klammer, nádherně upravené, sněhu dost...prostě paráda

  • palec navrch
    13.12.2009 - 23:47

    prostě skvělý :)))

  • ajfel
    Na konec sezóny ideální...
    28.03.2009 - 00:40

    Před týdnem jsem se vrátili. V březnu hoteliéři mírně natáhnou ceny, ale darují vám skipas a slevu do lázní ("nechci slevu zadarmo"). Typicky červené středisko, pro úplné začátečníky asi nevhodné. Jedna slušnější černá (ženský na ní jely worldcup), jedna modrá, spíše letní cesta, zato 9 km dlouhá. Červených je hafo, spíš prudší. Nejradši dvě na vrchu Priedröf, kde je rychlá kotva. Můžete zkusit i St.Oswald, ale na slunci to dole teče a je z toho bramboračka. Jo, abych nezapomněl, lázně: útulné St.Kathrein a megalomanské Römerbad, asi o třetinu dražší. Doporučuju zkusit obojí. Slevu dávají jen na bazén, na saunu je plná palba a děti tam nesmějí. Jenomže, bez sauny je to o ničem. Ubytování přes infocentrum z webu, servis bez vady. Jinak jako doma, Billa, Spar, Schlecker, Esso. Tak si to užijte!

  • korchem
    je to tu nej
    30.01.2009 - 11:13

    lol nej stranka na ktere sem byl aste by to chtelo on-line kamery na sjezdovky.

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

deset - deset = ?
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

Les Menuires společně s Val Thorens leží v "krajním" a zřejmě nejnavštěvovanějším údolí Belleville. Samotné Les Menuires se skládá ze dvou částí: Les Menuires 1850 a Rebb...
Lyžování ve výškách: 1450 - 3200 m.n.m
Délka sjezdovek: 160 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
3 %50 %41 %9 %