Reklama

recenze
ubytování

Folgaria - Lavarone (1168 – 1750 m. n. m.)

reklama

Recenze ubytovacích zařízení

Komentáře ke středisku

Autor
Nadpis
Datum
  • Lanakova
    Svědectví mé půjčky
    05.11.2018 - 05:07

    VŠECHNY, PŘEČTĚTE TENTO ZKUŠENOST O JAKO JÁ MŮJ ÚVĚR Z PŘÍBUZNÉHO DŮVĚRNÉHO ÚVERU

    Jmenuji se Romana Jana, hledám půjčku na vypořádání mých dluhů, všichni, se kterými jsem se setkal, podváděl a vzal mé peníze, dokud jsem se konečně setkal s Davidem Collinsem. Mohl mi dát půjčku ve výši 450 000 USD. Pomohl také jiným moji kolegové. kontaktujte jej dnes za váš úvěr: 19dc1964@gmail.com

  • Bacardi
    Lyžování
    11.02.2018 - 17:55

    Dnes lyžování nemělo chybu. Všechny sjezdovky upravené a sjízdné. Slunce přes celou oblohu.

  • Bacardi
    Cesta
    11.02.2018 - 09:58

    Chtěli jsme jet přes Rosenhaim ale navigace nás poslala přes Ga-Pa. Byly tam dvě zácpy asi celkem na hodinu, ale jinak to bylo průjezdné. Z Prahy cca 9 hod. i s přestávkami pro děti. Od Insbruku to jelo už plynule.

  • mamka
    lyžování a sníh
    16.03.2017 - 08:57

    dík Evě za info.Následující týden to bude asi nářez, protože teploty s námi budou asi dost laškovat. I přesto děkuji za zprávu.

  • Eva
    Lyžování a sníh
    15.03.2017 - 09:38

    Zdravím, vrátili jsme se v sobotu 11.3.. Lyžování na Folgarii super, sjezdovky vydrží upravené skoro do 15 hod na méně slunečné straně.Přejezdy jsou samozřejmě měkčí, ale to bohužel k teplotě a položení n.v jinak asi nejde. Takže Folgarie fakt spokojenost. Na Lavarone ani nejezděte, je to pro děti a sníh měkký hned dopoledne. Mě tedy středisko Lavarone zklamalo.

  • Eva
    Lyžování a sníh
    15.03.2017 - 09:38

    Zdravím, vrátili jsme se v sobotu 11.3.. Lyžování na Folgarii super, sjezdovky vydrží upravené skoro do 15 hod na méně slunečné straně.Přejezdy jsou samozřejmě měkčí, ale to bohužel k teplotě a položení n.v jinak asi nejde. Takže Folgarie fakt spokojenost. Na Lavarone ani nejezděte, je to pro děti a sníh měkký hned dopoledne. Mě tedy středisko Lavarone zklamalo.

  • Eva
    Lyžování a sníh
    15.03.2017 - 09:37

    Zdravím, vrátili jsme se v sobotu 11.3.. Lyžování na Folgarii super, sjezdovky vydrží upravené skoro do 15 hod na méně slunečné straně.Přejezdy jsou samozřejmě měkčí, ale to bohužel k teplotě a položení n.v jinak asi nejde. Takže Folgarie fakt spokojenost. Na Lavarone ani nejezděte, je to pro děti a sníh měkký hned dopoledne. Mě tedy středisko Lavarone zklamalo.

  • mamka
    sníh a lyžování
    13.03.2017 - 22:37

    jak to vypadá prosím se sněhem ve středisku Folgaria - Lavarone vzhledem k součásným teplotám vzduchu? A co sjezdovky? máte někdo info k lyžování v Lavarone? díííííky mooooc za info

  • mamka
    sníh a lyžování
    13.03.2017 - 22:37

    jak to vypadá prosím se sněhem ve středisku Folgaria - Lavarone vzhledem k součásným teplotám vzduchu? A co sjezdovky? máte někdo info k lyžování v Lavarone? díííííky mooooc za info

  • mamka
    sníh a lyžování
    13.03.2017 - 22:36

    jak to vypadá prosím se sněhem ve středisku Folgaria - Lavarone vzhledem k součásným teplotám vzduchu? A co sjezdovky? máte někdo info k lyžování v Lavarone? díííííky mooooc za info

  • David
    Zkušenosti aktuální
    07.03.2017 - 07:12

    Jsme tu od soboty a mohu vás uklidnit sněhu na sjezdovkách je dost. V dolních partiích pouze na sjezdovce ale když vyjedete na vrchol,tam můžete i na freeride

  • Simona
    sníh
    06.03.2017 - 13:48

    Taky prosíme,jedeme 11.3.

  • Pavla Džurdženíková
    sníh
    06.03.2017 - 09:53

    prooooooooooooooosím, aby sníh vydržel:-))))))

  • Pavla Džurdženíková
    sníh
    06.03.2017 - 09:52

    prooooooooooooooosím, aby sníh vydržel:-))))))

  • Zdeněk Ruchař
    Sníh
    01.03.2017 - 08:28

    11.3.2017 jedeme taky, tak snad tam vydrží aspoň to, co tam je teď

  • Petra
    Sníh
    28.02.2017 - 19:02

    Jedeme 11.3.2017 prosím dejte vědět jak to vypadá se sněhem, v loňském roce v tomto termínu bylo super.

  • David
    zkušenosti aktuální
    28.02.2017 - 18:50

    My jedeme do Folgarie 4.3., jsem sám zvědavý..

  • jindra
    zkušenosti aktualni
    27.02.2017 - 18:22

    vratil se ted nekdo z folgarie? jake jsou podmínky?

  • míra
    Parkování
    07.03.2016 - 17:51

    Co si pamatuji tak treba na Fondo Piccolo bylo velké parkoviště zdarma, ale nahoře na Passo Coe (nástup na běžkařské trasy) bylo placené.

  • Ivan
    Parkování Folgaria nebo LAvarone (Bertoldi)
    06.03.2016 - 20:59

    Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jak to je s parkování u sjezdovek ve Folgarii případně v Lavarone. Jak je to s placením za parkování? Jak je to se skibusem, dočetl jsem se, že se platí, ale nenašel jsem jestli je možné si koupit předplatné na několik dní. Ubytování máme s rodinou v Lavarone v hotelu Grand Astoria tak zvažuji jestli využívat skibus nebo jezdit pod sjezdovky autem. Předem díky za info a zkušenosti, které máte z tohoto střediska.

  • Katka
    počasí
    01.02.2016 - 07:44

    hihihi...7.2. se vracíme....:)

  • Horal
    počasí
    31.01.2016 - 17:58

    Pardon, zlepší se to již od 8.2., protože o příštím víkendu všichni meteorologičtí věštci napříč Evropou shodně oznamují sněhopád.

  • Horal
    počasí
    31.01.2016 - 17:52

    Depku? Ráno několik jízd slušných, pak ledové plotny a nakonec i boule z nahrnutého sněholedu. Zlepšit se to má od 15.2.

  • Katka
    počasí
    31.01.2016 - 11:23

    Aoj, jedeme za dva dny...:), víte někdo, jak je to se sněhem a s počasím v tyto dny? Z těch záběrů mám celkem depku...:D

  • Ivo
    sníh v březnu
    14.03.2014 - 09:44

    My se máme zaplacený pobyt v Serradě -Rezidence Serrada., tak snad sníh ještě týden vydží :). Všude jsem se ale dočetl že letos je nadprůměrně sněhu 100cm-180cm mluví za vše, jen ta kvalita bude asi horší (jarní firm), jen aby nepršelo nebo nesněžil mokrý vlhký sníh.

  • Franta
    sníh v březnu
    07.02.2014 - 22:42

    Ahoj. Sníh v březnu, jak kdy :). Jezdíme tam s přestávkami několik let. Poslední roky někdy problém. Sněhu dost, ale špatné počasí (sněžení, déšť). Letos posouváme termín na konec února (od 23.2.). Ale převážně v minulých letech sluníčko, až moc !! Takže ráno lyžovačka báječná a odpoledne Grappička :). Ps: letos sněhu dost, tak jen to počasí !!!

  • Lenka
    sníh koncem března???
    06.02.2014 - 12:05

    Ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti s tímto střediskem koncem března. Chystáme se tam jet od 16.3.-23.3. Bývá tam v tuto dobu ještě kvalitní sníh? Případně není tam letos obecně méně sněhu než v předešlých letech?

  • Lenka
    sníh koncem března???
    06.02.2014 - 12:05

    Ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti s tímto střediskem koncem března. Chystáme se tam jet od 16.3.-23.3. Bývá tam v tuto dobu ještě kvalitní sníh? Případně není tam letos obecně méně sněhu než v předešlých letech?

  • Lenka
    sníh koncem března???
    06.02.2014 - 12:05

    Ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti s tímto střediskem koncem března. Chystáme se tam jet od 16.3.-23.3. Bývá tam v tuto dobu ještě kvalitní sníh? Případně není tam letos obecně méně sněhu než v předešlých letech?

  • Markéta
    Zkušenost
    02.02.2014 - 11:29

    Ahoj, letos v březnu jedeme po čtvrté a dvakrát v Serradě. Folgaria a Serrada je propojena a v Serradě je jedna z nejhezčích sjezdovek v areálu.

  • adam
    folgaria
    31.01.2014 - 09:42

    to Renata
    Ahoj my jsme tam byli letos 11.1.a Folgaria mě mile překvapila ,nebál bych se říct super (pro děti,pohodáře-přímo skvělé)ale samo jsou tam i sportovní svahy.Střediska jsou propojeny "lesními"přejezdy.V neděli celkem dost lidí , přes týden "sami"!Potkali jsme celkem tak 10čechů ,5poláků,2madďary zbytek pár italů:).Lavarone nestojí za nic byli jsme tam 2h a prchli jsme -můj pohled?Vracíme se tam taky v březnu.
    carvu zdar
    Adam

  • Renata
    zkušenosti
    31.01.2014 - 07:46

    Ahoj,
    můžete sem napsat zkušenosti se střediskem ? Jedeme v březnu do Serrady,byl jste tam někdo? Jaká je propojenost s Folgárií.

  • avatar
    dotaz
    04.01.2014 - 15:14

    Zdar lyžníci ,tak jak to tam vypadalo(sníh) a jak by jste ohodnotili Folarii a Lavarone ?Nějaké zkušenosti/postřehy?dík
    My vyrážíme 11.1.
    ahoj

  • Přátelé
    Sníh odpověď
    10.12.2013 - 16:14

    Ahoj. Jedeme taky 14.12., jede nás 40 a nikdo z nás tam sníh taky neveze.
    Těšíme se na setkání na slunném svahu, u bombardína

  • Michael
    Sníh
    09.12.2013 - 17:52

    Ahoj máme jet do Folgaria 14.12 2013 a podle předpovědi počasí mám tak trochu obavy se sněhem.. jedete tam taky někdo v tuhle dobu ?

  • mira
    začátek března na lyžích
    07.12.2013 - 06:57

    Obavy o sníh jsou zcela zbytečné, začátkem března bývá ideální poměr počasí/kvalita sněhu. Takže kromě lyžování určitě bude i čas na opalovačku s bombardinem.

  • Martin
    Sněhová jistota ???
    06.12.2013 - 14:48

    Ahoj máme jet 8. března do střediska Folgaria. Může mi někdo říct jak vypadalo lyžování v tuto dobu ??? Mám obavu o sníh.

  • eda
    parkování
    07.02.2013 - 19:24

    u hotelu jsou reserve pro hosty jinak parkovné na ceý den stojí 2eura

  • Jarek
    Sních
    16.12.2012 - 10:54

    Ahoj, dneska jsme se vrátili a můžu říct, že sněhu je dost. Italové pořád zasněžují technickým sněhem a sem tam napadne i čerství prašan.

  • Jaroslava
    Zemanová
    08.06.2012 - 07:28

    Ahoj, letos v lednu jsme byly s rodinou lyžovat ve Folgarii. Lyžovačka perfektní, málo lidí, sníh jen na sjezdovkách, mimo nic, takže sněhulák se nepostavil... nevadilo. Doporučuji nenáročným lyžařům s dětmi (8 a více letými).
    J.

  • Šárka
    JE SNÍH?
    11.12.2011 - 12:24

    Nevrátil se někdo teď z Folgariy?Jak se lyžovalo(jestli vůbec?)Děkuji

  • Jana
    folgaria
    09.12.2011 - 16:16

    Ahoj Folgaria je poze malé horské městečko jeden malý market mic moc. Jsou tam ale malé obchůdky kde se dá ledacos pořídit. Byli jsme tam už několikrát a za tu dobu se tam nic nezměnilo. Jinak sjet dolů do Rovereta.

  • Roman
    Kam na nákup?
    27.11.2011 - 22:16

    Ahoj je ve Folgarii nějaký vetší market nebo tip kde se pořídí místní kulinářské suroviny? Děkuji za Tip.

    Roman

Přidat nový komentář nebo recenzi ubytování

devět - pět = ?
Pro zamezení SPAMu, vypočítejte prosím tento příklad.
Výsledek zadejte číslicí.
Např. " dva + tři = ?" Správná odpověď je "5".

Reklama

související
články

ski
atlas

La Rosiere leží naproti Les Arcs pod masívem Mont Blanc a patří mezi klidnější střediska, která tolik netrpí návalem lyžařů. Část sjedovek se nachází i na území Itálie (L...
Lyžování ve výškách: 1200 - 2650 m.n.m
Délka sjezdovek: 150 km
ZelenéModréČervenéČerné
zelenamodracervenacerna
10 %36 %40 %15 %