Fotogalerie
Už jste přemýšleli, jak by si asi žil císař v 21. století? Přijeďte to zjistit do hotelu Kaiserhof.
Toto majestátní útočiště klidu a nenuceného luxusu Vás pohltí hned při příjezdu. Díky exkluzivní poloze přímo na svahu areálu SkiWelt se Váš denní program řídí jen Vašimi touhami, nikoli jízdními řády. Ubytováni budete v elegantních suitách, z nichž každá nese jméno i design inspirovaný jiným vzácným drahokamem. Všudypřítomné prosklené stěny Vás přitom dokonale propojí s okolní horskou krajinou.
Když pak vstoupíte do přepychového, několikapatrového wellness světa, okamžitě pochopíte, proč právě zde průvodce Relax Guide pravidelně uděluje nejvyšší ocenění v Rakousku. Nechte se unášet vodou v propojených bazénech, zažijte nezapomenutelné saunové rituály a odpočívejte v panoramatických relaxačních zónách.
O Vaše chuťové pohárky se postará jedinečná gourmet kuchyně oceněná průvodcem Gault & Millau. Vše probíhá pod osobním dohledem rodiny Lampert, což zaručuje nejen vytříbenost, ale i vřelý, osobní přístup.
V hotelu Kaiserhof se nežije jako císař. Žije se tu lépe.
Gourmet rozšířená polopenze (v ceně nabídky), snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu, odpolední bufet (13:00-17:00), večeře výběrem z několika menu o šesti chodech, salátový bufet, výběr sýrů, dětské menu. Ve wellness denně od 7 hodin káva, čaj, od 10 hodin vita-bufet s čerstvým ovocem a ovocnými šťávami. Na vyžádání je zde možnost objednání vegetariánských, veganských, bezlepkových a jiných dietních pokrmů.
Dětská herna a club, dětské menu, rodinná parní lázeň ve wellness.
Pět hotelových restaurací oceněných v roce 2019 kulinářským průvodcem Gault Millau, elegantní Kaiserbar, kuřácká lounge, útulná nekuřácká lounge s posezením u krbu, hotel pořádá taneční večery s živou hudbou nebo degustace vína s odborným doprovodem sommeliera, vlastní aprés ski bar s čerstvými ústřicemi a plody moře. Nově panoramatický bar s výhledem do okolí. Günter Lampert se stal šéfkuchařem roku 2011 a od té doby je držitelem několika ocenění (v roce 2019 udělil kulinářský průvodce Gault Millau 15 bodů a 2 "čepičky")